facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Knikker Licht & Geluid

Knikker Licht & Geluid

Info

Licht, Geluid, Workshops en Freelance
www.knikkerlichtgeluid.nl

Geschiedenis

Knikker Licht & Geluid is gespecialiseerd in het verzorgen van licht, geluid en beeld op locatie. U kunt hierbij denken aan een bruiloft, een dansfeest, een festival, een concert, een conferentie of een ander evenement. Wij staan voor alles open en in overleg is niets ons te gek.

Als u slechts op zoek bent naar mensen die licht, geluid en/of beeld voor u regelen tijdens een evenement, is het uiteraard ook mogelijk om alleen onze mensen in te huren. Wij kunnen werken met veel soorten apparatuur en maken het in no time eigen, zodat u zich tijdens uw evenement geen zorgen hoeft te maken over de sfeer van de dag/avond!

Ook kunnen wij u helpen met opbouwen en afbreken van een licht- en geluidsinstallatie, bijvoorbeeld bij een verhuizing, zodat u zeker weet dat uw installatie netjes wordt ingepakt en dat er zorgvuldig met uw apparatuur wordt omgesprongen.

Wij willen u graag helpen met alles wat met licht, beeld en/of geluid te maken heeft. Als u onze hulp ergens bij kunt gebruiken of u hebt een vraag over een feest of evenement wat u organiseert, kunt u vrijblijvend een mail sturen naar: [email protected] en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden. Voor zowel uw vragen als uw evenementen geldt: Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Adres: Keizerstaat 5, 1531 EL Wormer
Telefoonnummer: 0616310005
Stad: Wormer
Route: Keizerstaat 5
Postcode: 1531 EL


Recensies
Professioneel, betrouwbaar en goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid