facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KNIEsportief

KNIEsportief

Info

KNIEsportief is ontstaan door een gezamenlijke voorliefde van 3 sportieve fysiotherapeuten voor alle klachten gerelateerd aan het kniegewricht.



"fysiosportief Fysiotherapie Groningen Centrum vestiging Vechtstraat 52Welkom op onze vestiging aan de Vechtstraat 52. Hier is in 2007 fysiosportief begonnen en dit is nog steeds onze hoofdvestiging. Naast onze fysiotherapiepraktijk, is dit ook ons fysiofitnesscentrum waar wij mensen begeleiden die bij ons in behandeling zijn geweest, of die in kleinschalige en persoonlijke sfeer fit willen blijven."
Adres: Munnekeholm 1, 9711 JA Groningen
Telefoonnummer: 050 313 69 88
ln.negninorgfeitropsoisyf@ofni
Stad: Groningen
Route: Munnekeholm 1
Postcode: 9711 JA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:30
Dinsdag: 08:00 - 21:30
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 21:30
Vrijdag: 08:00 - 21:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Recensies
Al voor verschillende klachten bij deze praktijk geweest. Mijn ervaring is altijd positief. Ik voel mij altijd welkom en zie ook vaak dezelfde therapeuten; dat voelt voor mij vertrouwd. Voor mijn sessies heb ik bijna altijd dezelfde therapeut gehad eerst voor mijn knie en onlangs voor de regio rond mijn heup. Ik ben zeer tevreden met de deskundigheid en interventies en de zoektocht om de pijn/hinder te lokaliseren. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een hele fijne praktijk is!
Ik ben al drie jaar onder behandeling Bij Henk Jager voor een chronische aandoening en dankzij zijn deskundige begeleiding ben ik enorm vooruit gegaan op heel veel verschillende vlakken kracht, fitheid, etc.. Ik krijg altijd gevarieerde en op maat gemaakte training programma's, mét goed onderbouwde uitleg en persoonlijke ondersteuning. Het verveelt nooit en Henk weet altijd nieuwe manieren te verzinnen om mij te blijven uitdagen en om de vooruitgang en ontwikkeling gaande te houden. Daarbij is de sfeer in het algemeen erg leuk en is er een heel team aan experts aanwezig die elkaar goed ondersteunen en ook echt gebruik maken van ieders specialisme en expertise en daardoor altijd scherp en kritisch advies geven.
Al ruim twee jaar word ik erg goed begeleid door Henk Jager. Na het krijgen van een chronische aandoening zorgt hij ervoor dat ik me sterk en fit voel. Daarnaast houdt hij altijd variatie in de oefeningen en heeft hij veel kennis over wat mijn lichaam nodig heeft.
Top service bij Fysiosportief. Het personeel is zeer deskundig en staat altijd klaar om je te helpen. De faciliteiten bieden meer dan genoeg mogelijkheden voor een optimale revalidatie en herstel. Ikzelf kom altijd graag bij Nico, vanwege zijn uitgebreide kennis en manier van aanpakken. Een absolute aanrader!
Enkele jaren geleden blessure gehad aan mijn tussenrib spier. Leon Meijer heeft dat heel snel kunnen constateren en behandelen. Enkele jaren later weer hetzelfde opgelopen na een zware crash. Leon heeft weer een consistente top behandeling gegeven. Het is zeker een plus dat Leon zelf ook kite en daardoor mijn blessure beter kan begrijpen.
Fysiosportief: Professional sports rehabilitation in cooperation with your sports doc and you. If anyone can get you back into the saddle, it's this club! Al jaren 1e generatie ben ik fanatiek wake- en Kiteboarder. Helaas werd ik sinds een aantal jaren geplaagd door serieuze onderrug klachten helse pijnen, zomaar door de knieen zakken, niet meer kunnen staan etc. Via Fysiosportief / Leon Meijer ben ik bij het SMC van het UMCG beland waar uit de mri bleek dat ik twee kapotte tussenwervelschijven heb L.. Om mijn sporten te kunnen blijven beoefenen is na multidisciplinair overleg besloten dmv trainingen de omliggende spieren dusdanig te trainen zodat de wervel maximaal wordt ontlast. Met behulp van Leon Meijer van Fysiosportief is dit uitstekend gelukt! Door zijn uiteraard ook mijn toewijding , coaching en trainingsschema's met zeer gerichte oefeningen kan ik nu weer vrolijk en pijnloos genieten van mijn passies. Thx! Dennis Boom
Ben op 4 maart met ischias problemen bij fysiosportief in Groningen behandeld door Martijn langendijk. Bij fysiosportief word je professioneel behandeld en hangt er een gezellige zweer in het bedrijf met vriendelijk personeel met verstand van zaken. Heb in totaal 4 behandelingen gehad en thuis oefeningen mee gekregen en ben op 15 april pijnvrij.. Door mijn fysieke beroep hovenier weet ik zeker dat als ik weer ergens last van heb zeker weer bij fysiosportief langs ga. Mvg kevin
Marle is een geweldige fysio!! Ze helpt mij al twee jaar met het herstel van mijn knie, ze helpt me goed met alle oefeningen en legt alles zorgvuldig uit. Marle is verder een hele gezellige persoon en is heel flexible!! Ik raad iedereen aan om haar als fysio te hebben!
Vanwege een ongeluk tijdens het sporten door de sportarts verwezen naar Pieter Prins van Fysiosportief. Daar enorm goed geholpen door behandelingen en oefeningen voor thuis. Rug, schouders en nek zijn zeker vooruit gegaan, Pieter is erg vriendelijk en heeft een enorm brede kennis. Super tevreden!
Hele goeie praktijk, ik kom er vaak voor een rughernia en wordt goed geholpen door Bart. De klachten worden door de oefeningen en behandelingen gelukkig steeds minder erg. Ik zou deze praktijk zeker aanraden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid