facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Knienseerd

Adres: Ensebroekerweg 6, 6037NV Kelpen, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: +31 495 65 19 22
Stad: Kelpen
Route: Ensebroekerweg 6
Postcode: 6037NV


Recensies
Volgens mij is deze camping gesloten. Langsgereden, maar geen teken van leven op het erf en niet gemaaid. Locatie is niet slecht en 1 veld heeft mooi schaduw en zou best OK zijn mits niet druk.
Ga hier niet met je hond naar toe, die van ons heeft het niet overleefd. Bij aankomst wilde we ons aanmelden netjes hondje aan de lijn. Komt de camping baas 86 jaar met hond los naast zich, ziet ons hondje voor dat we het in de gaten hadden zat hij er bovenop van alles geprobeerd om hem los te krijgen. Niets hielp eigenaar probeerde door aan zijn staart te trekken kon ik op zijn nek staan ,na enige tijd liet hij los. Ons hondje kwam zwaar gewond uit het gebeuren. Direct naar dierenarts gegaan . Deze zag de ernst er ook van in heeft onze Pip gelijk opgenomen voor behandeling en observatie, maar is helaas op operatietafel overleden. Dit is de laatste foto die we van ons vriendje hebben. Eigenaar vond het allemaal verschrikkelijk gaf aan dat hij de hond pas een half jaar had uit het asiel. Mensen deed hij niets maar honden ???? .Horen we later dat deze hond 3 weken eerder ook al een hond te pakken had, deze had meer geluk liep nog rond maar met ernstige bijtwonden.
Deze mini camping is zeer rustig gelegen en wordt vooral bezocht door zendamateurs. De voorzieningen zijn echter heel miniem. Er is slechts 1 afwasbak voorzien en de 2 douches zijn sterk verouderd. Het toilet mag enkel geledigd worden in een vat en moet biologisch afbreekbaar zijn dus niet chemisch.
Niet naar toe gaan lekker geniet op een andere camping
Camping niet geschikt voor kinderen, geen faciliteiten daarvoor. Sanitair fris en schoon. Ruime plaatsen en veel watertappunten.
Geschikt voor radiozendamateurs fijne schone camping. Wandelaars en fietsers heel rustig. Midden in de natuur.
Nu in oktober lekker rustig, schoon sanitair
Altijd gezellig op de amateur camping
Aardige mensen,ideaal voor rustzoekers en fietsers
Slechte ervaring erg vies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid