facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Knetter Kids

Knetter Kids

Info

Knetter Kids is de online boetiek om uniek speelgoed, mooie kinderkameraccessoires en leuke items zoals kousen, kettingen, ringen en tassen te vinden.

Geschiedenis

Webshop in in uniek speelgoed, kinderkameraccessoires en accessoires als kettingen, ringen, sokken, tassen en haarbanden.



"Welkom bij IKenIK, de leukste en hipste winkel voor baby's en kids.Sinds 1955 is er aan de Jan van Schaffelaarstraat 50 te Barneveld een Baby- en Kinderwinkel gevestigd.In onze winkel in Barneveld vind je een uitgebreid en speciaal geselecteerd assortiment babyartikelen. Van fopspeen tot kinderwagen en van speenkoord tot babykamer.Bezoek onze winkel of shop online en profiteer van supersnelle levering. Online voor 23:59 uur besteld, morgen in huis! Vanaf € 20,- gratis verzending in Nederland en België.Alle topmerken in collectie, zoals: Stokke, Kidsmill, Maxi-Cosi, Dubatti, Joolz, Bugaboo, Liewood, Koeka, Baby's Only, Jollein, Done by Deer en Nomi.Ook volgen we de laatste trends en vernieuwen doorlopend onze collecties."
Adres: Valkseweg 104 B1, 3771 SH Barneveld
Telefoonnummer: 0652848232
ln.sdikrettenk@ofni
Stad: Barneveld
Route: Valkseweg 104 B1
Postcode: 3771 SH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Styleprint Styleprint 903 meter De leukste shirtje's rompertjes en nog veel meer voor baby en kinderen ook hele gave ...
ArtChicks Studio ArtChicks Studio 999 meter Altijd heerlijk workshoppen. Je wordt er echt in de watten gelegd.
SB Speelplezier SB Speelplezier 1 km Gisteren m'n lieve buurmeisje verrast met dit leuke stickerboekje omdat ze 3 jaar is ...
Plonsplu Plonsplu 2 km Smile in the rain! Wij willen een glimlach op jouw gezicht zien, ook als het regent. ...
Web Beukers Web Beukers 3 km Mijn website is hier in de maak. Wat ik erg fijn vindt is dat ze heel goed naar de we...
Lamp & deco Lamp & deco 4 km Ik had een lamp bij Lamp & Deco besteld via de website. Deze kwam stuk aan. Na 1 ...
Recensies
Zeer slechte ervaring met klantenservice. Zensy kruik ontploft nog net niet omdat ik de stekker eruit trok. Klantenservice reageert kortaf en zegt dat dit niet kan. Radar heeft een filmpje gepubliceerd dat dit wel degelijk kan gebeuren. Op google ook te lezen. Levensgevaarlijk ivm risico op brandwonden. Garantie is 2 jaar en alleen met bon. Orginele verpakking met sticker vd winkel heb ik nog, maar dat is onvoldoende.
Super fijn geholpen. Als ik rustig rond keek kon dat prima, zaten me niet op de hielen. Ze hebben me geholpen met uitzoeken van een kadootje, rustige benadering.
Zeer slechte service. 6 fotos moeten sturen en nog niet duidelijk volgens hun. Verkeerde onderdeel gestuurd. 2de x de goede. Beroerde klantenservice zeer kortaf in de mail en aan de telefoon. Eens en nooit meer dus.
Super veel mooie spullen en gezellig personeel die er echt verstand van heeft! Bestellingen worden ook erg snel geleverd.
Mamaroo besteld , maar helaas niet binnen gekomen. Antwoord van het bedrijf we starten een proceduren en dit gaat 7 werkdagen duren en dan kijken we weer verder… top service
Wij hebben bijna onze volledige baby uitzet bij Ik en Ik gekocht, omdat we zo fijn zijn geholpen! Er werd goed meegedacht en advies gegeven. Daarnaast hebben ze gewoon hele leuke spullen van alle mooie merken. Blij met zoveel keuze in ons “kleine dorp”.
Wat een verrassend, uitgebreide collectie kleding, knuffels en wat je al niet meer voor je kleintje kunt wensen. Je raakt niet uitgekeken.
Ik en Ik is een super leuke winkel met een breed aanbod en goeie service. Het lijkt van buiten niet zo groot, maar ze hebben alles wat je nodig hebt! Ze helpen je snel en denken graag met je mee. Echt een aanrader!
Blij met dit leuke babywinkeltje in Barneveld. Met de komst van ons 2e uk al paar keer wezen winkelen voor kleertjes en spulletjes. De oudste komt er natuurlijk voor de trein, fijne afleiding, dan kan mama rustig shoppen. Pas nog iets gekocht met een cadeaubon, blijkbaar dubbel in de kast, maar gelukkig was ruilen geen enkel probleem. Dus we komen snel weer een keer neuzen en het treintje spotten.
Wat een heerlijke winkel, te lang niet geweest maar ik ben weer fan. Mooiste merkjes, alles overzichtelijk en netjes. Mooi gevouwen stapeltjes en alles op merk en kleur én maat, dat kijkt zo heerlijk en je bent geneigd alles mee te nemen zo gezellig ook een kletspraatje maken, eerlijk advies over van alles. Ik kom gauw weer terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid