facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kneppers Car Cleaning

Kneppers Car Cleaning

Info

- Wassen
- Stofzuigen
- Poetsen
- Bekleding reinigen
- Velgen spuiten



Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-53158762

Geschiedenis

- Wassen
- Stofzuigen
- Poetsen
- Bekleding reinigen
- Velgen spuiten

Bij Kneppers Car Cleaning is het allemaal mogelijk.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-53158762

Onze taak

Ik zorg ervoor dat uw auto weer spik en span is.



"Officieel Dealer van Honda.Merkspecialist van Toyota, Mitsubishi en Daihatsu.Hét adres voor uw auto in de regio haaglanden."
Adres: Duikersloot 47, 2642 DS Pijnacker
Telefoonnummer: 0653158762
ln.evil@cc_k
Stad: Pijnacker
Route: Duikersloot 47
Postcode: 2642 DS


Recensies
Super tevreden, heb ik net mijn nieuwe aut opgehaald, verrassing met de bloemen koffie en de cover doek, bedankt jullie voor! Groetjes Sebastian
Goed en professioneel geholpen nav reparatie accu. Uitleg was duidelijk.
Nemen echt de tijd voor je, vriendelijk en vakkundig personeel.
Wij hebben hier één Daithatsu Cuore gekocht, wat een fijne auto. Netjes geholpen en na aflevering geen gebreken. Prima bedrijf met aardige en nette mensen.
Mijn auto hier gekocht! Goede service, helemaal blij!
Gratis mijn banden weer op spanning gebracht en dat zonder afspraak! Vriendelijke ontvangst, top!
In 1980 kocht ik mijn eerste Honda Accoord bij van der Wiel, niet gevestigd in Zoetermeer maar in Voorburg in een klein straatje. Ruim 25 jaar Honda gereden en altijd naar tevredenheid. Maakte in die tijd veel kilometers en heb in die jaren minimaal 12 Accoords gekocht. Het hoofd van de werkplaats, heet denk ik dhr. van Dorp, is ook gaan werken bij Kneppers en zo kwam ik daar. In de garage liep altijd alles voorspoedig en snel en vriendelijk. Daarna door ander werk en lease-auto's andere merken gereden. Tot vorige jaar mijn vrouw een prachtige Honda Civic zag staan. Een editie die alleen in Duitsland is uitgebracht en niet in Nederland. De kleine beurt moest nu gebeuren en Kneppers in Zoetermeer is dan de logische stap voor onderhoud. Geen mensen meer uit de mooie oude tijd. Maar nog steeds vriendelijk en hopelijk vakbekwaam. Maar daar heb ik wel vertrouwen in.
Friendelijk geholpen en goed beraden.
Wat een geweldige ervaring! Kneppers had 2 autos staan die ik wel zag zitten. Afspraak gemaakt voor een proefrit, en beide autos uitgebreid kunnen testen en bekijken, en alle tijd gekregen om de 2 tegen elkaar af te wegen. Daar begon het al: Een auto gevonden waar ik helemaal blij van werd! Natuurlijk had ik nog wel wat vragen, en wat zorgen over de soort auto die ik wilde aanschaffen. Alles wat ik vroeg werd uitgebreid en eerlijk geantwoord, en ik heb alle informatie gekregen die ik vroeg. Auto volledig voorzien van alle documentatie en historie. Perfect schoon gemaakt, en keurig verzorgd. Bij afhalen stond de auto mooi klaar opgesteld, en kreeg ik nog te horen hoe de laatste controle nog verlopen was. Daaruit werd mij duidelijk dat Kneppers ZEER zorgvuldig te werk was gegaan, en er alles aan heeft gedaan om de auto in perfecte staat af te leveren. Openheid en vertrouwen zijn hier volgens mij niet vreemd. Niets dan lof.
Langs geweest voor onderhoud. Zeer gastvrij ontvangen. Opnieuw geen onverwachte kosten voor de auto. Fijne zaak en daarnaast ben ik ZEER tevreden met mijn Honda Civic.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid