facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kneeclinic

Kneeclinic
"Kniepijn behandelen? Maak nu een afspraak bij KneeClinic. Snel terecht voor knieoperaties, knieprothese, artrose in de knie en meer."
Adres: Van Zeggelenplein 135 , Haarlem 2032 KG, NL
Telefoonnummer: 020 309 0161
Stad: Haarlem
Route: Van Zeggelenplein 135
Postcode: 2032 KG



op zoek naar gerelateerd: KneeClinic wachttijden, KneeClinic vergoeding, Beste knie specialist, Knie kliniek Rotterdam, Beste orthopeed knie Nederland, Bergman kliniek knie artrose, KneeClinic amstelveen, Orthopedie Haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bauerfeind Benelux BV Bauerfeind Benelux BV 2 km Heel slechte steunkousen, kwaliteit beneden niveau, na 4 maanden al gaten in de steun...
Recensies
Op 1 juli 2020 werd ik door twee geweldig verpleegkundigen ontvangen bij de Knee Clinic in Amsterdam om mijn knie te laten opereren. De twee verpleegkundigen waren Jannin en Hannah, die hebben mij uitstekend op mijn gemak gesteld , dit waren de ochtend middag diensten verpleegkundigen. Beter als dit nog nooit ontvangen bij een gewone ziekenhuis. Na mijn operatie toen ik wakker werd , werkten er twee, voor de avond diensten, dat waren Jeannet en Myrthe, die waren net zo geweldig als de ochtend-middag dienst. Wat is toch zo heerlijk dat je zo verpleegd wordt, Gewoonlijk onthoud ik al de namen niet, door warme zorg en op mijn gemak stelde, en niks was te veel voor hun. Het is gewoon geweldig en ik ben ontzettend dankbaar hiervoor. Jullie waren toppie!!!!!!
Ik ben uitermate tevreden over de KneeClinic, in het bijzonder over dr.v Trommel tesamen met zijn uitstekende team. Heel fijn alles onder één dak, altijd direct iemand aan de telefoon die overal vanaf weet. Ik ben dik tevreden vanaf de intake tot en met het eindresultaat. Ik ben blij dat ik niet voor een ziekenhuis heb gekozen. GROTE KLASSE. Groetjes Agnes Tabak.
5 jaar geleden een nieuwe linker knie in de kneeclinic naar volle tevredenheid Dus nu voor de rechter weer voor hen gekozen. Geopereerd door Dr van Trommel en na 5 weken zonder enige problemen weer wandelen zonder krukken. Begeleiding van de kneeclinic uitermate betrokken. Ook het verblijf in het zorghotel door de kneeclinic allemaal geregeld, is een groot voordeel voor de bevordering van de mobiliteit.
Ik ben zeer tevreden over het proces rond de halve knee die ik door Dr. van Trommel geplaatst heb gekregen. Zowel de intake korte wachttijd en prettig professioneel ontvangst en advies , de operatie zelf met een overnachting goede begeleiding als de nazorg meerdere keren gebeld over verloop en controle door Van Trommelheb ik als professioneel en prettig ervaren.
Helaas geen verdere begeleiding en geen oplossing gezocht voor het niet functioneren van de knieprothese . Als alles goed gaat is deze kliniek fijn maar gaat het niet goed, word je aan je lot overgelaten . Jammer dat ik er ooit geweest ben . Eindelijk een revisie operatie in de Maartenskliniek in Nijmegen , prothese lag los in bovenbeen , banden verschil 8cm in lengte . Daar nemen ze gelukkig wel je klachten serieus en doen er wat aan
To get back in the game... Op 30 november 2020 was het zover, na heel veel jaren met pijn te hebben gelopen en gesport en geen bocht pijnvrij kunnen skiën... totale knieprothese. Van te voren wilde ik wel weten of ik daarna nog wel weer op ski's zou mogen/kunnen. Dat zou geen probleem moeten zijn aldus Dr van Trommel. Een jaar van herstel en fysiotherapie en veel oefenen volgde. Ik had "de joker ingezet" op skiën in januari 2022. Zo gezegd zo gedaan. Vol vertrouwen eind januari 2022 naar Oostenrijk. Eerste dag een niet te agressieve ski genomen om rustig uit te proberen. Geen angst, vooral nieuwsgierig en benieuwd wat mijn been / knie zou doen. Huh? Geen pijn! en voldoende kracht. Volgende dag een wat snellere ski gehaald. Hoewel behoedzaam en bewust elke bocht door, ging het in de loop van de week als vanouds maar dan zónder pijn! Wow, een zwarte piste af met 94km p/u.. Oops, de teller tikte een volgende afdaling 114km p/u aan. Dat ging wel heel hard. Maar het voelde zó goed. 7 dagen pijnvrij skiën waar ik voorheen na 5 dagen eigenlijk zou moeten stoppen. Hier deed ik het voor. Hoewel het toch een behoorlijke ingreep is, en er geen weg terug is. Met de eerste weken 's nachts ontzettend veel spierpijn en ruim een jaar heel bewust en consequent oefenen heb ik al die tijd geen moment het gevoel gehad niet meer te mogen/kunnen skiën. Missie geslaagd,. Dank aan de Knee Clinic voor de juiste begeleiding en de juiste beslissing. Dus, in mijn geval zeker: back in the game.
Zeer fijne ervaring met de KneeClinic. Op 25 januari 2021 ben ik geopereerd bij de KneeClinic, na 4,5 jaar op zoek te zijn geweest naar de juiste zorg voor mijn knie. Ik was onder behandeling bij Dr. M.F. van Trommel, die mij erg serieus nam en zocht naar een juiste oplossing voor mijn probleem. Voor de eerste keer in ruim 4,5 jaar heb ik geen last meer van mijn knie en kan ik weer sporten. Ik ben de KneeClinic, en in het bijzonder Dr. van Trommel, erg dankbaar dat ze de moeite hebben genomen om verder te kijken dan andere zorgverleners. Ze behandelen je hier niet als een 'nummer', maar echt als 'persoon', wat veel vertrouwen geeft.
Hele goede ervaringen met de KneeClinic. Snel afspraak voor consult en ook heel snel afspraak voor operatie halve knie. Bij een regulier ziekenhuis bij mij in de buurt had ik een wachttijd van zeker 4 maanden., terwijl ik bij de Knee Clinic binnen een maand ben geholpen. In de HandClinic in Amsterdam, waar de operatie plaatsvond, ook niets dan lof. Heel aardig en betrokken personeel. De operatie is uitgevoerd door de heer Van Trommel. Erg kundig en duidelijke communicatie. Kortom, een aanrader! Nu na 7 weken al bijna pijnvrij!
Hallo ik ben Hanneke Yntema-de Boer en ben op 22 februari 2021 geopereerd en heb een hele nieuwe knie gekregen. Wat een geweldige ervaring was dat. De dag van operatie wordt je leuk en vriendelijk geholpen door het verplegend personeel. De operatie ging ook prima, werd geopereerd door Dr.van Trommel .Alles ging heel rustig en ze nemen de tijd voor je. Een uitstekende verzorging. Na 1 nacht in de clinic te zijn gebleven, de volgende dag naar huis. Vandaag na 6 weken voor controle geweest bij Dr. Van Trommel, die was tevreden. Het is me enorm meegevallen en kan iedereen aanraden om naar de Kneeclinic te gaan!
18 mei 2021 bij de KneeClinic geweest voor TKP. Operatie door Dr.van Trommel is goed gegaan. De verpleging bij de KneeClinic was top. Zeer goed maar ook sociaal en vriendelijk. Na 2 maanden kan ik redelijk goed lopen en fietsen. Geen pijn, knie is nog wel wat dik. Tot zover een aanrader dus. Kan niet wachten tot de verdikking weg is zodat ik aan het herstel kan werken om weer te kunnen sporten. Al met al zeer te vreden dus over de operatie, Dr van Trommel en zijn team.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid