facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Knap-IT

Knap-IT

Info

Knap-IT is het bedrijf voor computerreparatie -en onderhoud, diensten op locatie en verkoop van hardware in de winkel. Zakelijke klanten ondersteunen wij met vormgeving, websites, hosting, VOIP-telefonie, IT-infrastructuur en rittenregistratie via GPS.



"Knap-IT biedt praktische en begrijpelijke ICT-oplossingen, waar je écht iets aan hebt.Wij nemen de tijd om jouw ICT-zaken op orde te maken en denken graag actief mee, werkend aan een stabiele en betrouwbare ICT-omgeving. Bestaan er problemen, dan handelen we praktisch en snel. Wij zijn betrokken en sociaal.Een klein hard werkend team staat voor jou klaar. Gezamenlijk werken wij aan ons doel: een slimme inzet van ICT en tevreden klanten."
Adres: Vennerstraat 16A, 9765GX Eelde-Paterswolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 050 - 7600 855
Stad: Eelde-Paterswolde
Route: Vennerstraat 16A
Postcode: 9765GX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Recensies
Ze hebben alles goed opgelost.
Tevreden, zowel wat betreft bereikbaarheid, als een goede beoordeling van de klacht. Goed en zorgvuldig werk afgeleverd. Vriendelijk en correct.
Geweldige snelle maar vooral deskundige service. Donderdagavond gemaild, vrijdagmorgen al teruggebeld om afspraak voor maandagmiddag te maken. Daarna werkte alles weer zoals het hoort.
Prachtige website gemaakt voor mijn bedrijf. Erg fijn geholpen!
Prima computerzaak. Laatst mijn computer afgeleverd, in de hoop dat hij nog gemaakt kon worden. Was niet het geval en alles moest vervangen worden. Heb aangegeven dat ik het liever zelf vervang om kosten te besparen, en hoefde dus verder geen onderzoekskosten te betalen. PC dus weer opgehaald en als bedankje voor de service een taart langs gebracht!
goed advies,vriendelijke mensen, en zeer behulpzaam en verstand van zaken. Onze computer zat totaal geen leven meer in. En hij is als nieuw gerepareerd en nog sneller ook. en wat wij belangrijk vonden, met behoud van alle bestanden. zeker een aanrader.
Oferte kunnen ze niet in de winkel aanbieden hier moet je 3 dagen op wachten. Daarnaast liggen de prijzen erg hoog en is de winkel op zaterdag gesloten.
Ik ben bij Knap-IT geweest voor het inwinnen van advies over een desktop PC voor zakelijk gebruik. Zeer vriendelijk geholpen en duidelijk advies gekregen! Zeker een aanrader!
Kundig en vriendelijk personeel. Op korte termijn een afspraak kunnen maken voor het verbeteren van de Wifi thuis.
Een rustige, vriendelijke zaak en dito hulp. De refurbished laptop die ik kocht werkt nog altijd naar behoren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid