facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Knaldeals.com

Knaldeals.com

Info

www.Knaldeals.com - Dé online shop voor telefoon, tablet en smartwatch accessoires. Gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg.

Geschiedenis

Knaldeals.com is een uitgebreide online shop voor alle accessoires voor je telefoon, tablet en smartwatch. Altijd de nieuwste producten uit eigen voorraad leverbaar.

Wij leveren de bekende merken zoals Case-Mate, Krusell, Haicom, Griffin, Spigen, Just in Case, Jabra, Parrot en nog veel meer.
Ook leveren wij natuurlijk de accessoires van de toestel fabrikanten zoals Apple, BlackBerry, Huawei, Nokia, HTC, Samsung en Sony.

Je bestelling snel in huis. Betalen kan via iDEAL, creditcard, PayPal, Mister Cash, Fashioncheque en via een bankoverschrijving.

- Altijd knalprijzen
- Snelle levering
- 14 dagen bedenktijd
- Gratis spaaractie
- Veilig betalen
- Verzending NL: gratis (vanaf € 25,-)
- Verzending BE: gratis (vanaf € 25,-)

Adres: Zilverlinde 24A, 7131 MN Lichtenvoorde
Telefoonnummer: 088 - 6500 550
Stad: Lichtenvoorde
Route: Zilverlinde 24A
Postcode: 7131 MN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Knaldeals betrouwbaar, Knaldeals hoesjes, Knaldeals track and trace, Knaldeals kortingscode
Recensies
Zowel telefonisch als via de mail goed bereikbaar. Het duurde even voordat het probleem duidelijk was via de mail, maar daarna werd het snel en deels op goed vertrouwen opgelost. Het telefonische bedankje met feedback konden ze ook goed waarderen.
Waardeloze service bij kapotte telefoon case
Heb retour kosten moeten betalen echt belagelijk
Snelle levering van de Spigen crystal hybrid case voor mijn s20plus. Gedacht aan retourneren maar verzendkost was te hoog 6,95€ t.o.v de aankoopprijs van 10€. Uiteindelijk zit de case wel goed. Biedt een uitstekende bescherming!
K.u.t. bedrijf. Geen service. Artikel na een week kapot. En ze vertellen me doodleuk dat het eigen schuld is. Bestel nooit meer bij knaldeals com. Aanfluiting!
Duidelijke shop, goede service en snelle levering. Ik heb er meerdere keren besteld en zal het ook blijven doen!
Te weinig foto's en daardoor het verkeerde hoesje aangeschaft. Blijkt geen flipcase te zijn maar een 3-zijden beschermend siliconenhoesje te zijn. Volgende keer maar naar een site met uitgebreidere info.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid