facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KNAL Verhuur, Catering & Attracties

KNAL Verhuur, Catering & Attracties

Info

KNAL Verhuur Zuidbroek verhuurt partytenten, tafels, statafels, stoelen, verwarming en verlichting. Maar ook geluid, Karaoke Sets, Beamers, aggregaat etc!

Geschiedenis

KNAL Verhuur Zuidbroek verhuurt partytenten, tafels, statafels, stoelen, verwarming en verlichting. Maar ook geluid, Karaoke Sets, Beamers, aggregaat etc!



"Verhuur van Abraham en Sarah poppen en andere opblaasfiguren. Tevens verhuur van aanhangers, audio apparatuur, karaoke sets en beamers."

"Verhuur van Abraham en Sarah poppen en andere opblaasfiguren. Tevens verhuur van aanhangers, audio apparatuur, karaoke sets en beamers."
Adres: Weg der Verenigde Naties 2, 9636HW Zuidbroek, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0599792003
Stad: Zuidbroek
Route: Weg der Verenigde Naties 2
Postcode: 9636HW



op zoek naar gerelateerd: springkussen huren, partytent huren groningen, party verhuur groningen, feestverhuur zuidbroek, feestverhuur groningen, fm verhuur, springkussen huren hoogezand, springkussen huren groningen
Recensies
Fijne ervaring gehad bij Knal Verhuur. Groot assortiment, prettige prijzen en een vriendelijke service. Hun firma is goed bereikbaar met de auto. Handig om te weten: wil je iets ophalen i.p.v. het laten leveren, houd er dan rekening mee dat dit 's ochtends moet tussen 0900 en 1200. Mocht ik weer iets moeten huren, ga ik zeker Knal Verhuur weer raadplegen!
Super geholpen door de medewerkers van knal verhuur. Springkussen mini mini seaworld werd vroeg geleverd en de volgende dag weer netjes opgehaald. Met vragen kon ik altijd bij ze terecht en de kinderen hebben een geweldige dag gehad op de springkussen.
Prima ervaring! Snelle en goede service. Offerte was snel geleverd en alles was snel geregeld. Vriendelijk personeel en absoluut een aanrader!
Met Pasen een geweldig springkussen seaworld kunnen huren nadat we een een geweldige gift kregen van de wijkraad commissie Hoogkerk. Na het zoeken van de eitjes in de speeltuin werd het kussen opgeblazen en alle tasjes vol eitjes werden in de handen van de ouders gedrukt. Misschien komen we deze zomer nog een keer huren want het is ons enorm goed bevallen en anders volgend jaar met Pasen weer.
Duidelijke heldere afspraken levering volgens afspraak. Goede kwaliteit barbecuepakket alles geleverd volgens afspraak en ook weer opgehaald zoals afgesproken.
Voor een bruiloft hebben wij het horeca gedeelte uitbesteed aan Knalverhuur. Alles was netjes verzorgd en aardig personeel. Dankzij Knalverhuur hebben we een top dag gehad.
We hebben een geweldige middag gehad met de zeskampspelen van KNAL Verhuur! Een prettig contact, alles stond klaar en ook na afloop een keurige dienstverlening. Erg prettig!
Gister een gezellig feest gehad De bbq en alles was goed verzorgd Genoeg voor iedereen Mooie tent biertafels en sta tafels kwamen goed van pas fijn dat je alles bij jullie kunt huren en nog fijner de afwas hoef ik niet te doen groetjes fam hogenkamp
Geweldig leuke pop met scootmobiel voor de 50 ste verjaardag van mijn vrouw, echte aanrader.
Knal verhuur is zeker een aanrader!! wij hebben al meerde keren spullen gehuurd bij Knal. super service en vriendelijk personeel. wij huren zeker vaker bij knal verhuur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid