facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kluswijs Nieuwkoop

Kluswijs Nieuwkoop

Info

KlusWijs Nieuwkoop



"KlusWijs Nieuwkoop. Vakkundig, Vertrouwd, Voordelig! De specialist op gebied van verf & gereedschap, raamdecoratie, lampen & verlichting, deuren & deurbeslag, zonwering, gordijnen, laminaat, PVC-vloeren en parket, tuingereedschap,hout en plaatmateriaal, dakramen,douche- en badmeubelen, badkameraccessoires,hand- en elektrisch gereedschap."
Adres: industrieweg 29, 2421 lk Nieuwkoop
Telefoonnummer: 0172-572365
Stad: Nieuwkoop
Route: industrieweg 29
Postcode: 2421 lk


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: KlusWijs assortiment, KlusWijs folder, KlusWijs 11 jaar, KlusWijs Medemblik, Kluswijs Oosterhout, Kluswijs Schoonhoven, Kluswijs Steenbergen, Kluswijs logo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LiftForce LiftForce 497 meter Hebben veel kennis over goederen en rolstoelliften
Recensies
Prima assortiment voor lokale boumarkt
Iets duurder dan gemiddeld, maar wel de service die bij een lokale vakhandel hoort. Stuksgoed bouwmaterialen worden op maat gemaakt en verrekend, dus nooit meer afrekenen dan nodig. Als prijs de doorslag geeft voor je, dan wel even goed vergelijken met andere winkels.
Altijd handig voor de klus spullen in de buurt. Vriendelijke mensen die je graag helpen, ook de slootkunst borden van de 750 jaar Nieuwkoop werden verzorgd door hun.
Artikel aanwezig maar kassa medewerkster was niet heel vriendelijk
Helaas was ik hier jl 9 september om een houten balk te halen. Het enige wat ik zag omtrent datgene wat ik moest hebben waren vrij lege schappen. De balk die in 2 schappen stonden waren gescheurd en zo krom als een hoepel. Op de vraag of men er nog meer had, kreeg ik een antwoord; dan neemt u toch een langere die wel recht is. Ik zeg prima als ik m voor het zelfde bedrag krijg dan de kortere. Nee dat kon niet. Als ik een balk van 2.10 mtr moet hebben voor €8, dan ga ik geen balk kopen die bijna €4 duurder kost waarvan ik een deel moet weggooien. Jammer vindt ik het dat ze niet een compensatie hadden aangeboden. Ik vond de service op deze dag enorm tegenvallen. En dat is niet wat ik normaliter van ze krijg.
Het hout personeel heeft veel kennis die zouden het bedrijf alleen kunnen runnen hier voor ook 4 sterren. helaas kan de Kassa wel wat pit gebruiken staan vaak te lang met te veel te kletsen hoe hun weekend er uit gaat zien
Fijne lokale bouwmarkt, heeft een hoop en zeer vriendelijk personeel. Denkt graag mee.
Dank voor u reactie. Wij hebben deze ervaring helaas door een paar bezoeken aan jullie winkel. We hebben eens wat op maat laten zagen wat niet paste, bij het na meten was het helaas niet goed afgemeten en paste het niet. Ook hebben we eens een verstekbak gekocht voor plinten, helaas bleek later dat dit een bak was voor sierlijsten aan het plafond, tot slot hebben we ook een paar keer mis gegrepen in de winkel. Voor de rest wel een overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel!
Prima zaak overzichtelijk en behulpzaam personeel. De woon inrichting is goed vertegenwoordigd en je krijgt direct een offerte mee.
Prima zaak goed assortiment
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid