facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klussenbedrijf Krispijn

Klussenbedrijf Krispijn

Info

Klussenbedrijf Krispijn

Voor uw werkzaamheden in en om het huis



"Klussenbedrijf Krispijn is de aangewezen partij voor al uw klussen in en om het huis.U kunt denken aan het verbouwen van uw woning. Maar ook voor een renovatie, metamorfose of vernieuwing bent u hier aan het goede adres. Klussenbedrijf Krispijn voert uw klus uit met gedrevenheid en vakmanschap.Onze diensten bestaan uit alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis.Waar kunt u aan denken:* renoveren van een badkamer of toilet* elektrawerkzaamheden* aan- en verbouw van uw woning* schoorsteenrenovatie* bekleden van boeiboorden* metselwerkzaamheden* tegelwerkzaamheden* loodgieterswerkzaamhedenOok voor diensten die niet vermeld staan, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen."
Adres: Thuserhof 18, 6042 KW Roermond
Telefoonnummer: 06 41213210
Stad: Roermond
Route: Thuserhof 18
Postcode: 6042 KW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwmaat Roermond Bouwmaat Roermond 2 km Goed maar vergeleken met Hornbach veel te duur.
Klussenbedrijf Geert Joosten Klussenbedrijf Geert Joosten 3 km Geweldige services, perfect werk geleverd.
Vossen Klusprofessionals Vossen Klusprofessionals 3 km Voor al je klussen en montage werkzaamheden in en rondom je huis.
Smarted Smarted 4 km nieuwbouw, onderhoud, renovatie & vastgoedservice
Recensies
Wilbert is een topper! Een echte vakman die ook nog eens weet hoe hij met klanten om moet gaan. Ook op kleine vragen krijg je een netjes antwoord en advies. Er zijn veel bedrijven die beweren dat ze meedenken maar er zijn er weinig die het ook écht doen. Ook in drukke tijden krijg je netjes antwoord zodat je een volgende keer weer terug komt. Ga zo door!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid