facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klusmarkt Biddinghuizen

Klusmarkt Biddinghuizen

Info

Ijzerwaren , installatie en gereedschap

Adres: baan 39 a, 8256BD Biddinghuizen
Telefoonnummer: 0321330371
Stad: Biddinghuizen
Route: baan 39 a
Postcode: 8256BD


Recensies
Deze man heeft mijn zwangere vrouw geduwd en op de grond gesmeten. Hij wou ons pakket niet afgeven. Inmiddels is DHL en Politie op de hoogte. Ik heb hem teruggeduwd en gisterochtend kwam hij op mijn terrein een handgeschreven winkelverbod brengen. Pas op met deze psychopaat!
Zeer slecht in het aannemen van gls normaal verzenden. Mail van gls staat er het volgende: u kunt ook de qr code in dit mail laten scannen door de pakketshop en zo laten verzenden. Maar deze shop weet denk ik niet hoe het systeem werkt.
Niet zo uitgebreid als de gamma of praxis maar wel handig als je geen zin hebt om naar Dronten of verder te rijden. DHL als enige pakketpunt nog, dat is wel jammer. Goede service laatst gehad, pakket vermist, met camera gekeken en toch boven water gekomen. Bedankt!
Vreselijk arrogant behandeld. Wou mijn pakket ophalen maar kreeg het niet mee zelfs de mevrouw van DHL behandeld hij respectloos door haar niet eens aan het woord te laten.
Afspraak gemaakt voor CV controle op vastgestelde datum. Kwam niet opdagen zonder tegenbericht. Rommelige winkel en stevig aan de prijs. Jammer! Ik rij wel naar Dronten voortaan, en vraag een betrouwbaarder iemand voor CV service Nu ook DHL Parcel point, maar blijkt eigenhandig pakketjes te openen en ook te ondertekenen voor ontvangst. Daarna zich te beroepen dat het pakket is geweigerd. Zonder verdere relevante onderbouwing. DHL is geinformeerd en bleek geen op zichzelf staande klacht te zijn omtrent dit adres in combinatie met onkunde.
Ik heb er 2 tact mengolie gekocht
Fijne winkel, groot assortiment, eigenaar helpt je vakkundig. Scheelt me reizen naar Dronten voor materialen. Prijs is hetzelfde als de Gamma of Praxis
Het is een grote rommel in die winkel, duurder als een praxis of gamma, dit is meer voor als je iets kleins bent vergeten maar niet helemaal terug wilt rijden naar een praxis. je hebt hier dhl pakket service en meer... welke weet ik zo niet dat is wel ideaal. vandaar de 3e ster.
Wat is jullie ervaring met ruilen bij dit bedrijf, de Klusmarkt in Biddinghuizen. Ze geven aan dat ruilen geen recht is in Nederland. Op de bon staat dat ruilen binnen 5 dagen moet. Dit voor garantie. Is het artikel niet kapot, mag je niet ruilen. Ook krijg je geen geld terug. Net of het vaak voorkomt dat een artikel binnen 5 dagen al kapot is. Nu geeft de Consumentenbond aan dat ruilen geen recht is, maar een gunst vd winkelier. Het is service. Meestal wordt niet eens gevraagd wat de reden is. Duidelijk is dat deze winkelier hier niet aan mee doet en deze service niet verleend. Denk dus goed na voor je hier iets koopt. Terugbrengen kan niet. Het staat wel op de bon dat ruilen mag. Maar trap daar niet in. Heb je spijt van je aankoop, dan is het een gevalletje van "Jammer dan", zoal wij te horen kregen. Wij zijn geen ruilbeurs.... We kochten een staafventilator van Tristar. Die maakte nogal wat lawaai. Jammer dan, dat doen ze allemaal werd er gezegd. Ruilen voor een ander model, zo'n staande ventilator mocht ook niet. Ruilen is dus een leugen. Is het artikel kapot, dan wordt het ter reparatie aangeboden. Voor deze winkelier is het nu ook: jammer dan. Wij geven hier geen cent meer uit.
Super vriendelijke eigenaren en hele fijne plek om mijn pakketjes op te kunnen halen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid