facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klusatelier

Klusatelier

Info

-

Geschiedenis

‘t Klusatelier neemt al de zorgen van uw bouwproject uit handen. Van advies tot concept, van ontwerp tot tekening, van planning tot vergunning, van coördinatie tot begeleiding en van realisatie tot oplevering. ’t Klusatelier ontzorgt en biedt dé oplossing voor al uw (ver)bouwvragen en -zorgen. Uw wensen en ideeën worden niet alleen perfect uitgevoerd, maar ook binnen de gemaakte prijsafspraak. Kortom, met ’t Klusatelier komen ‘woonzinnige’ dromen uit!

Mijn naam is Dirk van Egeraat en ik ben ’t Klusatelier. Passie, creativiteit en organisatietalent vormen de basis van mijn bedrijf. Maar dat is niet alles. Voordat ik begon met ’t Klusatelier heb ik 10 jaar als sales- en managementprofessional in de internationale medische industrie gewerkt. Deze commerciële achtergrond, mijn motivatie om iets geheel nieuws te gaan doen en de basiswaarden van mijn bedrijf vormen een bijzondere en unieke combinatie.

Gevoel voor dromen en verstand van zaken!

Ik zorg dat de droom van de klant uitkomt en dat het past binnen het afgesproken budget. Kostenbewust en kostenefficiënt noem ik dat. Daarnaast werk ik nauw samen met absolute professionals en volg ik continu de meest recente ontwikkelingen op het gebied van wonen en wooninrichtingen. Zo garandeer ik mijn klanten altijd het best passende advies en het gedroomde resultaat.

Adres: Bruinevisstraat 14, 4611 HJ Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 31636457832
Stad: Bergen op Zoom
Route: Bruinevisstraat 14
Postcode: 4611 HJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
100%Klussen 100%Klussen 390 meter 100% klussen is waardeloos en heeft geen goede afwerking , komt afspraken nooit na . ...
R & R Afbouw R & R Afbouw 2 km Voor al uw tegel- en stukadoors werkzaamheden
Stukadoorsbedrijf Heeren. Stukadoorsbedrijf Heeren. 2 km Geweldig bedrijf goeie vakkennis en goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid