facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klundert Muziek

Klundert Muziek

Info

Klundert Muziek, de grootste muziekwinkel van Brabant vol met muziekinstrumenten, licht- en geluidsapparatuur! 1000m2 en gratis parkeren!

Geschiedenis

1000 m2 vol met professionele (pop) muziekinstrumenten, licht,- en geluidsapparatuur. Een muziekwinkel met service, vakkennis en passie voor muziek! Zoek je onze audiovisuele installatie / verhuur afdeling? Kijk dan op: www.facebook.com/klundertaudiovisueel



"Verkoop van pop muziekinstrumenten zoals basgitaren, toetsen en drums. Incl. uitgebreide geluidsafdeling live-sound & studio.Voor audiovisuele techniek: Klundert AV"
Adres: Bedrijfsweg 13, 5061 JX Oisterwijk
Telefoonnummer: 013-5288660
Stad: Oisterwijk
Route: Bedrijfsweg 13
Postcode: 5061 JX


Recensies
Mooi assortiment en behulpzaam personeel. Er zijn vast goeie redenen voor, maar toch wel onhandig dat de producten niet voorzien zijn van prijskaartjes. Misschien een ideetje om bij ieder product een QR-code te hangen waarmee de klant snel de prijs kan vinden?
Via de webshop een nieuwe Koch amp gekocht. Deze bleek bij ontvangst technisch niet in orde dus telefonisch afgesproken deze terug te sturen zodat hij kon worden nagekeken. Al snel daarna kreeg ik al een mail van medewerker Marijn die me vertelde dat ik een nieuwe versterker krijg opgestuurd! De nieuwe amp was voor de zekerheid vóór verzending nagelopen.
Ik kwam bij Klundert Music terecht omdat daar, als mee van de weinige, een synthesizer op voorraad was. Goed geprijsd en prima voorwaarden. Na het bestellen, selecteren van een vervoerder en betalen, bleek de geselecteerde vervoerder die dag al geweest te zijn, waardoor het niet mogelijk bleek de volgende werkdag te kunnen leveren. Ik werd netjes gebeld, of het ook een andere vervoerder mocht zijn, zodat ik alsnog op tijd mijn spullen zou hebben. Zeer nette service wat mij betreft! Uiteindelijk kwam alles goed verpakt binnen en kon ik snel aan de slag.
Schitterende winkel, maar nergens hangt een prijskaartje aan en de service is zoooooo waardeloos! Daarstraks rond 12 uur in de middag ruim een halfuur rondgelopen en niemand die even kwam vragen of ie me ergens mee kon helpen terwijl ze me duidelijk zagen rondlopen.
Groot aanbod van mooie instrumenten, ook merken die je niet vaak tegen komt. Ze nemen ook echt de tijd om je goed te helpen. Het is zeker een van de mooiste muziekwinkels die ik ken in Nederland
Snel geholpen en vriendelijk personeel. Ze hebben ook meegedacht in het juist verzenden van het artikel. Blij mee!
Prima geholpen door Tom van Klundert Music, snelle levering, keurig verpakt, dank! Het is niet de goedkoopste webwinkel voor muziekinstrumenten maar de service is geweldig!
Groot bedankt voor de nieuw elektrische gitaarsnaren! Snel levering met veel opties en goed communicatie!
Al zoveel jaren top winkel. Professioneel advies en ruim assortiment. Lekker testen en proberen
Heeeel snel geholpen waardoor een optreden kon doorgaan in het Chassé Theater!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid