facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kloosterman Keukens & Badkamers

Kloosterman Keukens & Badkamers

Info

Kloosterman Keukens & Badkamers, al 30 jaar een begrip in 't Gooi. Op een vloeroppervlak van ruim 1000m² presenteren wij naast keukens en badkamers ook een ruime afdeling met tegelvloeren. Laat u inspireren door 30 jaar vakmanschap.

Geschiedenis

Bij plaatsing en installatie van uw keuken en/of badkamer komt altijd een hoop werk kijken. Soms is er ook een kleine verbouwing nodig. Wij brengen vooraf precies in kaart wat de situatie is en wat er moet gebeuren. Wij zijn ook verantwoordelijk voor de organisatie en de planning en hebben het complete proces in de hand.

De monteurs die bij de mensen thuis aan de slag gaan, zijn dus heel goed voorbereid. Door deze aanpak zijn meerprijzen niet aan de orde. En mocht er iets misgaan, dan lossen wij het op, aldus Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen!



"Keuken en badkamer speciaalzaak levert en monteert en installeert keukens en badkamers"
Adres: Bestevaer 60, 1271ZB Huizen
Telefoonnummer: 035 - 52 40 550
Stad: Huizen
Route: Bestevaer 60
Postcode: 1271ZB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Kloosterman Keukens review, Keuken en badkamer winkel, Keukens Huizen, Kloosterman showroomkeukens, Topsegment keukens, Kookwinkel Huizen, Kloosterman Kapelle, Keukens en badkamers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hedendaags Vastgoed Hedendaags Vastgoed 901 meter zeer tevreden Hedendaags Vastgoed was uitvoerder van onze uitbouw in Amsterdam, waarb...
The Green Contractors The Green Contractors 1 km Bemiddeling in en realisatie van hoogwaardige inrichting van uw buitenruimte. Aankoop...
Bouwbedrijf Lit Bouwbedrijf Lit 2 km Bouwbedrijf lit, timmerwerk, onderhoud, verbouw, klein nieuwbouw, renovatie.
Stukadoorsbedrijf Siki V.O.F Stukadoorsbedrijf Siki V.O.F 2 km 9 jaar geleden mijn huis laten stuken door meneer Siki wat prachtig werk was, nu 9 ja...
Recensies
Onlangs had ik een badkamervloertegel nodig die afgekeurd was. Hier mocht best een krasje opzitten. Ik ben binnengelopen bij Kloosterman en werd gelijk zo vriendelijk geholpen door Rob Ruisendaal. Ik mocht zelfs even naar achteren lopen en had de tegels voor het uitzoeken. Ik liep helemaal blij naar buiten door de zeer vriendelijke en behulpzame benadering. Rob liep ook nog met mij mee om de tegel in de auto te leggen. Ik kan alleen maar zeggen een hele dikke pluim.
Evert van Baaren de aannemer heeft onze wc verbouwd onder supervisie van Evert Jan van Kloosterman. Ik ben zeer tevreden! Evert Jan heeft het namens Kloosterman prima geregeld en Evert van Baaren heeft het perfect uitgevoerd. Daarnaast is Evert van Baaren een heel fijn persoon die goed luistert naar de klant. Echt een aanrader.
Ontzettend tevreden over Kloosterman Keukens en Badkamers. Prachtige showroom waar we een keuken en badkamer hebben uitgekozen met Erik en Ruud. Van A tot Z goed geholpen en vakkundig geïnstalleerd door Ferry en Bart. Kloosterman is zeker een aanrader. Wij zijn heel erg blij met alles!
Voor renovatie badkamer in showroom Kloosterman wandtegel uitgekozen. Volgens adviseur ook in andere, voor ons betere, maat beschikbaar en die besteld. Bij betegeling bleek de tegel in die maat een veel donkerder uitvoering te zijn van de showroomtegel zie foto. Terug naar Kloosterman voor overleg. Directeur erbij. Die ging er met gestrekt been in: er was geen wezenlijk kleurverschil zie foto en oordeel zelf, je moet nooit iets bestellen zonder het gezien te hebben dus niet afgaan op wat de adviseur zegt?, we hebben gekregen wat we besteld hadden maar dus niet wat we gezien hadden enz. Geen empathie, geen excuus, geen herstel, geen coulance, geen verantwoordelijkheid. Hier bestel ik nooit meer!!
De nazorg is perfect. 5 jaar geleden een keuken gekocht. Nu beroep gedaan op nazorg voor het opnieuw afstellen van een kastje en er komst snel reactie op het verzoek en er wordt een afspraak ingepland. Dat deze misschien niet meer onder garantie valt en tegen betaling zal zijn is dan prima. Als het maar nagekeken wordt. Ook een kapotte afvalemmer gehad, krijg direct de prijs voor een nieuwe. Dat werkt echt fijn!
Dit bedrijf heeft een badkamer en wc ruimte gerenoveerd en een nieuwe wasmachine en droger geïnstalleerd in de gerenoveerde badkamer. Kostbare zaak maar noodzakelijk. Helaas is de kwaliteitsborging en nazorg zéér onder de maat. Als je een wasmachine installeert dan dien je de transportbouten te verwijderen. Niet gebeurd. Als je een badkamerinpandig renoveert dan zal je voor goede ventilatie moeten zorgen. Droger was op de wasmachine gestapeld en er uiteraard van af gevallendoor de aanwezigheid van de transportbouten. Een bedrijf dat zegt eindverantwoordelijk te zijn voor het resultaat en nog nooit is komen kijken naar het eindresultaat, niet reageert op e-mails waarin klachten worden aangegeven en geen excuses kan maken voor gemaakte fouten is het niet waard om aangeraden te worden. De mensen van Kloosterman zijn kennelijk alleen geïnteresseerd in vooraf betalingen maar van aftersales en kwaliteitsborging hebben ze geen kaas gegeten. Erg jammer.
Wanneer je op zoek bent naar een badkamer kun je niet om Kloosterman heen. Prachtige showroom en hartelijke ontvangst. Wij kregen een afspraak met Evert Jan die snel doorhad welke stijl wij zochten. Duidelijk stappenplan en vlotte doorlooptijd. Hij geeft goede adviezen en durft ook dingen af te raden o.b.v ervaring en technisch inzicht. De badkamer moet nog geplaatst worden, maar ook qua planning is Kloosterman erg snel, zeker voor de huidige tijd. Ook fijn dat de aannemer in dienst is van Kloosterman zodat er nooit onenigheid kan ontstaan over de planning. We betalen zeker niet te weinig, maar ontzorgen is ook wat waard.
Kloosterman keukens en badkamers. Evert jan heeft mij prima geholpen. Geen gladde verkoper, netjes, heeft inzicht, sociaal en is creatief. iemand die zijn werk serieus neemt. ik ben ontzettend blij met de badkamer. Heerlijk weer veilig douchen!
Wij hebben ons toilet laten doen. We zijn goed geholpen door de verkoper Evert Jan. En we zijn erg blij met het resultaat. De hoofdmonteur hield alles goed in de gaten en was vriendelijk.
Bij Kloosterman zeer goed geholpen met het uitzoeken van 2 nieuwe toiletten die volledig gerenoveerd zijn. Ze geven goed advies en brengen eigen ideeën in. Daarna zijn ze door NR Bouw geïnstalleerd waar Kloosterman zaken mee doet. Kan niet anders zeggen dan dat Niels een zeer deskundig vakman is en zeer netjes werkt. En als er iets is wordt het keurig opgelost!! Heel blij met het resultaat!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid