facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kloosterboer

Kloosterboer

Info

Wij adviseren en begeleiden bij uw verzekeringen en financiën. Wij geven advies op basis van échte betrokkenheid, jarenlange ervaring en actuele vakkennis.

Geschiedenis

Zekerheid zonder zorgen is onze drijfveer. Het geeft precies weer hoe wij u adviseren en begeleiden bij uw verzekeringen en financiën. Wij geven advies op basis van échte betrokkenheid, jarenlange ervaring en actuele vakkennis.

Onze dienstverlening biedt u zekerheid. En wat wij voor u uitvoeren, daar heeft u geen omkijken meer naar. Dit betekent dat onze verzekeringsbeloften kloppen, ook al merkt u dat pas als u er aanspraak op maakt. Geen onderverzekering, maar u bent ook nooit onnodig dubbel verzekerd.

De financiële producten die wij adviseren zijn duidelijk en zonder kleine lettertjes. En als u vragen heeft of iets niet helemaal begrijpt, leggen we het graag uit. Zo vaak u maar wilt.

Dit is de zekerheid zonder zorgen die wij bieden. Zodat u als particulier met een gerust hart verder kunt met uw dagelijkse bezigheden en zakelijke klanten zich kunnen concentreren op hun corebusiness.

Adres: Diepswal 1, 9679 AM Scheemda
Telefoonnummer: 0597591528
Stad: Scheemda
Route: Diepswal 1
Postcode: 9679 AM


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: RegioBank Scheemda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dijk Vastgoed Dijk Vastgoed 99 meter zeer slechte makelaar ik heb meerdere berichten gemailed maar krijg nooit een reactie...
Recensies
Goed hypotheek advies en verzekeringen alles bij elkaar. Laagdrempelig toegankelijk.
Uitermate slechte dienstverlening en oneerlijke afhandeling. Tevens, wil men van de verzekering af, wordt er gehandeld alsof ze nooit een opzegging hebben gekregen. Een officiële klachtenprocedure AFM lijkt onontkoombaar om tot een eerlijke besluit te komen.
Goed, duidelijk en eerlijk advies. Top!
Samen tot een oplossing ga komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid