facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klooster - Events, Art & Design

Info

Klooster | events, art & design is een woonwinkel, koffiehuis en evenementenlocatie in Noordwijk. Je kunt bij ons terecht voor een geheel interieur, maar ook voor een zakelijk diner, vergadering, presentatie, huwelijk, verjaardag etc.

Geschiedenis

Klooster | events, art & design is een woonwinkel, koffiehuis en evenementenlocatie in Noordwijk. Je kunt bij ons terecht voor een geheel interieur, maar ook voor een zakelijk diner, vergadering, presentatie, huwelijk, verjaardag etc.



"In Galerie Klooster vind je alles voor een compleet interieur.Kunst, interieur, verlichting, woonaccessoires & lifestyle artikelen. Ook geven wij interieur advies."
Adres: Hoofdstraat 96, 2202 EZ Noordwijk
Telefoonnummer: 071-3610930
Stad: Noordwijk aan Zee
Route: Hoofdstraat 96
Postcode: 2202 EZ



op zoek naar gerelateerd: klooster noordwijk wonen, cobra art, onno van t klooster, evenementenlocatie noordwijk, galerie noordwijk, sancta maria noordwijk, klooster meubels, klooster noordwijk sancta maria
Recensies
Wij zijn heel erg blij met alles wat ze voor ons gedaan hebben. Onno en Miran en hun team zijn echt top geven erg goede adviezen, gaan voor je opzoek als je iets zoekt wat niet in de winkel te vinden is en komen bij je thuis om alles te installeren, in elkaar te zetten en af te stylen als dat gewenst is. Deze mooie woon- en kunstwinkel in een prachtig pand, een kerk in de winkelstraat is echt een bezoek waard
Mooie interieur winkel in een oude kerk. Heel mooi en stijlvol aangekleed. In het "voorportaal" is het orgel nog te zien. Ook de glas in loodramen zijn er nog. Aparte dingen zijn er te koop, vriendelijke bediening.
Waar kom je in terecht? Een kerk? Een museum. Een Artgallerie. In een interieur speciaal zaak? Juist ja! Van alles een beetje! Geweldig gewoon. In een woord SFEER! En dat zochten we dus. Een vriendelijke sfeer die onze zoektocht naar een nieuw interieur goed kon begeleiden. GEVONDEN! Dus als je eens ontspannen wilt snuffelen, nieuwe ideeën wilt opdoen voor een verandering in je huis, gewoon binnen stappen. Je loopt er beslist met iets leuks weer naar buiten. Bertil
Bijzonder unieke plaats om kunst en mooie dingen te kopen. Ook om even rond te lopen en inspiratie op te doen voor je huis of bedrijf. Erg fraai ingericht en ge-designed. Uiteraard werkt daarbij de originele uitstraling van de mooie kerk goed mee. Van deze gelegenheid zie niet gauw een tweede dus loop hier binnen als je hier rondloopt!
Prachtige winkel met altijd inspiratie voor nieuwe ideeën. Opzet is kleinschalig maar aanbod verandert regelmatig waardoor het altijd leuk is om binnen te lopen. Prijzen zijn acceptabel.
Super leuk opgezet in de oude kerk. Aardige mensen . Maken zeker een goede kans als we voor het nieuwe huis interieur advies willen .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid