facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kloos

Kloos

Info

Kloos verkoopt vanaf hartje centrum in Amersfoort, dameskleding en accessoires van verschillende prijsklassen in goede kwaliteit.



"Vanuit hartje Amersfoort verkoopt Kloos verschillende merken damesmode uit meerdere prijsklasse. Kom langs voor persoonlijk advies of bezoek de webshop."
Adres: Langestraat 42, 3811AH Amersfoort
Telefoonnummer: 0334481526
Stad: Amersfoort
Route: Langestraat 42
Postcode: 3811AH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:30
Zondag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Jed Amersfoort, Lois Amersfoort, Liberty Amersfoort, Kloos jas, Kloos sale, Damesmode in Amersfoort, Kloos Alblasserdam, Studio Anneloes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zizzi Amersfoort Zizzi Amersfoort 34 meter Op zoek naar trendy fashion in maat 42-56 met behoud van goede pasvorm? Zizzi Amersfo...
Sent.by Sent.by 134 meter Wat een ontzettend leuke winkel! Lief personeel, een prachtig assortiment en top serv...
Piece of Love Piece of Love 186 meter Vriendelijke eigenares met mode voor de mode bewuste vrouw
Potenza Mode Potenza Mode 234 meter Mooie zaak, goede prijzen
Mari's Kleding Mari's Kleding 2 km Ik beveel Mari's kleding aan iedereen aan, ze is altijd eerlijk, als het niet staat d...
Femm, Mode & Meer Femm, Mode & Meer 3 km Mooie ruime winkel en een hele leuke collectie. Heel veel keus!
Eye Bee Eye Bee 102 km Online store � • Fashion • Musthaves & Eye-catchers • Styling • Setjes • betaalbare ...
Recensies
Ik vond het geen prettige ervaring in de winkel. Ik vertelde de verkoopster dat ik vond dat een broek die ze aan mij liet zien veel te warm was voor de zomer .Ze bleef er op door gaan dat het de nieuwe zomer collectie was. Ze gaf mij het gevoel dat ze niet wou helpen en alleen de duurste model wilde verkopen kopen. Ze wou ook niet even helpen zoeken naar een broek van een andere merk die passend zou zijn. De intelligentieniveau en vriendelijkheid van deze verkoopster was ver te zoeken. Later zag ik hoe ze een oude dame een broek wilde aansmeren die veel te strak zat . Dit omdat ze die broek niet een grotere maat had.Deze vrouw moet gewoon niet in een winkel staan. Ze heeft er geen feeling voor. De jongere dame bij de kassa was wel erg vriendelijk.
Geweldig assortiment. Studio Anneloes. De vrouw die mijn hielp,geknipt hiervoor. Inlevend, snap meteen wat je zoekt! Goede maat! Drie broeken gepast 1 shirt allemaal top. Inpakken en klaar. Jammer dat ik haar naam niet heb gevraagd. Zou eerst opbellen of zij aanwezig is. Fantastisch geholpen ik ben blij! Dankjewel.
Goede zaak,voor de dames,mooie kwaliteit kleding
Fijne verkoopster. Zeer vriendelijk en eerlijk!
Geweldige modewinkel in centrum Amersfoort met mooie, betaalbare modemerken en vriendelijk, behulpzaam personeel
Net bij de re-use van Studio Anneloes geweest. Wat een leuk initiatief om duurzaam en zonder schuldgevoel kleding te kopen!
Super leuke winkel. Altijd mooie kleding. Met mooi prijzen
Mijn absolute favoriete winkel! Toffe kleding in verschillende prijsklassen en van zeer goede kwaliteit. En dan ook de hulp, die is grandioos. Meedenkend en eerlijk, I love it!
Best een leuke winkel. Hadden helaas geen juiste maat voor mij.
Afgelopen zaterdag in de winkel geweest. Super vriendelijk personeel. Erg goed geholpen. Ben blij met mijn aankopen. En ik kom zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid