facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klompenmakerij Den Dekker

Klompenmakerij Den Dekker

Info

Klompenmakerij Den Dekker: alles over klompen maken. Beleef op een ludieke en humoristische wijze het ambacht en neem deel aan onze activiteiten.

Adres: Korn 28, 4271 BP Dussen
Telefoonnummer: 0416 690080
Stad: Dussen
Route: Korn 28
Postcode: 4271 BP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Klompenboerderij Den Dekker is een bezoek meer dan waard. Het is een 'klompenbelevenis', die voornamelijk vorm gegeven wordt door Peter, de eigenaar. Hij verzorgt als een volleerd entertainer een workshop over alle facetten van de klomp. Daarnaast kan je creativiteit worden gestimuleerd bij het verven en versieren van de verschillende klompen. Natuurlijk is er ook voldoende mogelijkheid om allerlei klompen en klompartikelen te kopen. Voor ons verzorgde Den Dekker een eenvoudige en lekkere lunch. Als kers op de taart hebben we met de Hank-o-motief een toer door de omgeving gemaakt. Compliment voor het Klompenboerderij Den Dekker team.
Vrijdagmiddag om 10 voor half vijf bedachten wij dat het leuk was om iemand een klompvogelhuisje te geven. Mijn man heeft gebeld of dat nog kon omdat we er pas om 10 voor vijf zouden zijn. Meneer den Dekker nam op, maar hij stond op het punt om te vertrekken. Toch heeft hij voor ons een vogelhuisje gepakt die wij later uit de brievenbus konden pakken. Wat een service en vertrouwen om dit te doen. Super bedankt, we komen snel weer langs.
Een besloten feest gehad bij ambachtelijke klompenmakerij den Dekker. Mooie nette locatie met eigen parkeergelegenheid. Eten en drinken was goed verzorgd. Uitleg over het klompen maken was interessant en leuk verteld. Kortom een leuke plek voor jong en oud!
Een grote klompenmakerij in Dussen gelegen. Rolstoelvriendelijk, mega veel keus uit allerlei klompen en heel veel souvenirs. Prijzen zijn schappelijk voor dit kwaliteitsproduct. Daarnaast zijn er ook arrangementen te regelen, van koffiedrinken en klompendemonstratie, tot klompenbeschilderen etc. Een echte aanrader. Er is trouwens genoeg plaats ook volgens de nieuwe norm van de Corona regels.
Leuke dag gehad met de senioren van Obbicht
Een bruiloft gehad, was super gezellig. Leuk ontvangst met welkomstdrankjes. Huwelijksvoltrekking. Daarna een heerlijke maaltijd en voor de kinderen frietjes met snacks. Na het diner een leuke spontane uitleg over klompen maken waar de kinderen volop bij betrokken werden en daardoor heel enthousiast mee deden. Kinderen kregen omdat zij zo goed mee deden een sleutelhanger met klompje. Na dit alles nog een drankje en wat erbij. Een compleet vullende avond met gast vrije gastheer en gastvrouwen. Een echte aanrader voor mensen die eens niet traditioneel/formeel willen trouwen.
Interessante info over een oude ambacht, hetvmaken van klompen. Ook op een heel leuke manier gebracht door de sympathieke eigenaar. Voor gezelschappen leuk half dagje-uit met ontvangst van lekker bakkie koffie met echt lekker stuk gebak erbij. Daarna zijn er legio mogelijkheden die je in overleg met de eigenaar kunt samen stellen. Ook een shopje erbij waar ik bv een klomp gekocht heb dat je in de winter als voederhuisje kunt gebruiken voor de koolmezen en dan hopen dat er in het voorjaar echt een koolmees paar in komt nestelen..
Leuke en interessante middag gehad! Een aanrader!
Wij zijn hier gisteren voor het eerst geweest. Klompen gekocht voor onze dochter. Ze hebben alle maten, fijn om te kunnen passen. Want met smalle voetjes en maat 25 is dat wel eens zoeken. Hier goed geslaagd. Vriendelijke eigenaar. Alleen begrepen wij niet, voorkeur contant betalen terwijl er een pinapparaat aanwezig is.
Gemoedelijke sfeer,leuke,gepassioneerde demonstratie van klompenmaker zelf.wat langdradig.leuk voor jong en oud.hapje gegeten met n feestje.gezellige boerensfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid