facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klinkers Wonen & Slapen

Klinkers Wonen & Slapen

Info

Klinkers Wonen en Slapen

Geschiedenis

U kiest uw raamdecoratie en wij komen voor u meten.

Wij zien graag tevreden klanten die terugkomen en ons aanbevelen bij vrienden en kennissen. Daarom hechten wij veel waarde aan ons eindproduct. Naast het assortiment, de presentaties in de winkel en vriendelijk personeel hebben wij een eigen atelier voor het maken en vakkundige stoffeerders voor het plaatsen van uw nieuwe gordijnen en zonwering.

Service staat hoog in het vaandel bij ons.

Daarom komen wij graag bij u thuis om uw maatwerkproducten zoals gordijnen, paneelgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen en overige raamdecoratie in te meten zodat het allemaal perfect past. Helemaal gratis, dat is onze service.

Wij zijn specialist in vloeren en kunnen u dan ook in veel gevallen een passend advies geven over vloerbedekking. Ook op het gebied van ondervloeren adviseren wij u graag.

In onze winkel gaat het om meer dan alleen het verkopen van hoogwaardige producten. Al onze vloerbedekking wordt vakkundig gelegd door onze stoffeerders. Zo zorgen wij voor het naadloos aansluiten van de vloerbedekking, houden wij rekening met lichtinval, snijden en lijmen de bedekking op maat. Uw vloer is in goede handen bij ons eigen team van specialisten.

De trap is in veel huizen een echte blikvanger. Vaak is een trap in de hal geplaatst of in de woonkamer waardoor hij opvalt. Wij leggen voor u tapijt op trappen. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Adres: Peijerstraat 111, 6101 GC Echt
Telefoonnummer: 0475 410 207
Stad: Echt
Route: Peijerstraat 111
Postcode: 6101 GC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: woninginrichting echt, klinkers kopen, klinkers schoenen echt
Recensies
Vanaf het uitzoeken van de gordijnen tot aan het ophangen, werd een goede service geleverd. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Al met al zijn wij zeer tevreden over Klinkers wonen en slapen Hein en Margo Dijcks
Ik kwam hier voor gordijnen op de boot. Mooie winkel met ruime parkeergelegenheid. Uitgelegd wat ik wilde en stof uitgezocht. Ik zou de dag erna terug gebeld worden met een prijsopgave. Na vier dagen werd ik eindelijk gebeld met de mededeling dat ze me vergeten waren. Verder kreeg ik de "ongeveer" prijs te horen en dat ik nog gebeld werd om een afspraak te plannen om alles op te meten. Ondertussen zijn we drie weken verder en heb niks meer gehoord... Ik heb begrip voor het feit dat het druk is, ik heb geen begrip voor niet nakomen van afspraken.
Fantastisch geholpen, snelle levering en super hulp bij installeren van elektrisch bed. Service reikt ver. Chapeau.
Super fijn bedrijf, erg klantvriendelijk en helpen je goed!
Waardeloze service. Klachten worden niet serieus genomen, er worden dure matrassen van leveranciers met veel problemen verkocht. Klachten worden niet opgevolgd.
Daar zijn ze zeer klantvriendelijk en geven een goed advies
Prachtige zaak. Heel behulpzaam. Top
Oa bedden, gordijnen en laminaat. Wij waren hier alleen voor laminaat en zijn goed geholpen.
Mooie zaak en vriendelijk geholpen
Goede service en kwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid