facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klinkers Groothandel in Zoetwaren en Dranken

Klinkers Groothandel in Zoetwaren en Dranken

Geschiedenis

Klinkers, groothandel in zoetwaren, dranken en ijs. Wij leveren uw bestelling op de gewenste locatie.
Voorbeelden van klanten waar wij leveren:
- Bedrijven (drankautomaten, snoepautomaten, wc-papier, koffie & thee-benodigdheden)
- Tankstations (dranken, zoetwaren, ijs, koffie, winter-producten)
- Sportkantines (zoetwaren, koffie & thee, sportdranken)
- Videotheken/Bioscopen (zoetwaren, frisdranken)
- Gemeenschapshuizen/feestzalen (zoetwaren)
- Evenementen (zoetwaren, koffie on the go)
- Carnavalsverenigingen (carnavalsassortiment snoep)
Klinkers bestaat al ruim 50 jaar !



"Klinkers, groothandel in zoetwaren, dranken en ijs. Wij leveren uw bestelling op de gewenste locatie.Voorbeelden van klanten waar wij leveren:- Bedrijven drankautomaten, snoepautomaten, wc-papier, koffie & thee-benodigdheden- Tankstations dranken, zoetwaren, ijs, koffie, winter-producten- Sportkantines zoetwaren, koffie & thee, sportdranken- Videotheken/Bioscopen zoetwaren, frisdranken- Gemeenschapshuizen/feestzalen zoetwaren- Evenementen zoetwaren, koffie on the go- Carnavalsverenigingen carnavalsassortiment snoepKlinkers bestaat al ruim 50 jaar !"
Adres: Reijmersbekerweg, 6361 HE Nuth
Telefoonnummer: 045 524 1723
Stad: Nuth
Route: Reijmersbekerweg
Postcode: 6361 HE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Klinkers zoetwaren, Groothandel zoetwaren, Partijhandel zoetwaren, Groothandel snoep Limburg, Groothandel snoep en chocolade, Klinkers drop, Lolly groothandel, Kerstsnoep groothandel
Recensies
Prima assortiment. Wel maar 3 sterren omdat de verzendkosten ruim boven de 8 euro zijn via DHL. De kosten bedragen hier maximaal 5,75 voor Thuisbezorgd. Ik vind dit ongepast zeker als je voor ruim boven de 50 euro besteld.
Ondanks dat Klinkers een groothandel is, kan je er ook terecht als particulier. Ik heb hier nu meerdere malen besteld. Prijzen vallen enorm mee, evenals de verzendkosten. Vlotte afhandeling, goeie producten. Aanrader!
Geweldig goede ervaring met Klinkers! ze Doen tenminste nog wat ze zeggen! alles mooi op tijd klaar, hielden me op de hoogte toen de levering klaarstond echt een aanrader!
Alles ging snel en goed Tot dat ik het open maakte !! Volgens mij waren de dropjes op het einde van de houdbaarheidsdatum !! Zijn taai en hart en een beetje oud !! Als ze bij mij een maand in een pot zitten dan zijn ze nog steeds niet zo !! Jammer maar dat is internet !! Dan heb je geen keuze jammer hoor !!
Snel geleverd en degelijk verpakt.maar belangrijkste is veel keuze in zoetwaren enz .goede prijs we gaan hier zeker vaker bestellen. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van begin tot eind.
Eerste zending helaas beschadigd door de bezorgdienst! Heel netjes en snel opgelost. Dezelfde dag werd het weer opnieuw verstuurd
Nu twee keer besteld bij Klinkers Zoetwaren. Eerste keer was 1 item nog niet leverbaar maar dit had ik niet gezien, na erg vlot contact via de mail kreeg ik de optie om de bestelling alsnog snel te verzenden, zonder dat item, of om te wachten. Prima afgehandeld. De tweede keer in de avond besteld en de volgende ochtend al een mail met een tracking code. Tot zover dus een prima ervaring!
vriendelijk aan de telefoon en goede voorraad op de web-site, zeker niet te duur , ook de kwaliteit is helemaal goed
Snelle service, klantgericht en een breed aanbod aan dranken!
Vorige week een bestelling gedaan van lollies. Helaas kwamen ze door de vracht niet heel aan. Gelukkig konden voor het aantal kapotten items nieuwe sturen. Erg fijn contact gehad!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid