facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klinkenberg Schoenen

Klinkenberg Schoenen

Info

Klinkenberg Schoenen. Een schoenen speciaalzaak waar u terecht kunt voor advies op maat.

Geschiedenis

Heeft u last van pijnlijke voeten? Heeft u extra brede of smalle voeten? Of bent u gewoon op zoek naar een goed passende schoen? Klinkenberg Schoenen geeft u graag een passend advies. De waarde van goede schoenen wordt namelijk regelmatig onderschat. Daarom meten wij uw voeten zorgvuldig op en zorgen ervoor dat uw schoenen hierop zijn afgestemd.



"Bij Klinkenberg Schoenen houden we van voeten en van goed passende schoenen. Dat zal u merken vanaf het moment dat u bij ons binnenloopt.Onze collectie schoenen bestaat uitsluitend uit speciaal geselecteerde merken die voldoen aan onze hoge pasvorm- en kwaliteitseisen.In een prettige omgeving kunt u bij ons ongedwongen schoenen passen.Wij nemen graag de tijd om u goed te kunnen helpen. Klanten waarderen onze uiteenlopende service. Onze toegewijde medewerkers weten als geen ander dat schoenen goed om de voeten moeten passen. Dat is de beste garantie voor tevreden klanten. Ze zijn goed opgeleid, ervaren, en delen graag hun passie voor mooie schoenen.Kortom, wij hebben ons gespecialiseerd in mooie schoenen die wél goed passen."
Adres: Nieuwendijk 24, 5662 AE Geldrop
Telefoonnummer: 040 2853340
Stad: Geldrop
Route: Nieuwendijk 24
Postcode: 5662 AE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Contessa schoenen Sale, Verest Schoenen, Schoenen Maastricht, Van Camp Schoenen, Dungelmann Schoenen, Klinkenberg durea, Bovendeert Schoenen online, Schoenen met zacht voetbed
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bundys Bundys 768 meter Welkom bij Bundys! Wij zijn een webshop die zich specialiseert in schoen en mode-acce...
Recensies
Ik ben prima geholpen. En erg fijn dat ze veel schoenen hebben voor afwijkende voeten. Tot mijn stomme verbazing kon ik schoenen kopen die niet te krap zitten voor mijn brede voeten!
Ben er al een aantal keer geweest met mijn vrouw om schoenen te kopen, ook altijd geslaagd. Vriendelijk en fijn geholpen goed advies nemen de tijd Top winkel
Wij willen jullie bedanken voor de super goede service.. Leuk en vriendelijk personeel die weten waar ze over praten. Wij komen zeker weer. Groetjes uit Budel Schoot
Fijne schoenenwinkel met goed advies. Heb daar wandelschoenen gekocht en kreeg een heel ander advies dan dat ik online had opgezocht, daarmee blijkt dat vakmensen toch beter zijn dan zelf iets opzoeken. Heel blij met mijn schoenen en 'they fit like a glove'
Medio december 2017 vergezelde ik mijn zus naar deze schoenwinkel. Een hele expeditie; na een herseninfarct is mijn zus slecht ter been, loopt met brace moeizaam met een rollator. Na uitgebreid advies en verschillende schoenen proberen, maakte mijn zus naar het leek een goede keuze. Eenmaal thuis bleken de schoenen toch te ruim, zij voelde zich er niet veilig bij. Na 'n telefoontje gingen we gisteren samen terug naar de winkel; wederom op alle fronten een verademing! Behalve fijne assistentie bij het in en uitgaan van de winkel, werden wij door medewerkers weer supergoed geholpen! Men nam alle tijd om het probleem goed in kaart te brengen, en ondanks haar forse afasie werd mijn zus nadrukkelijk betrokken in de afwegingen. Dankzij de expertise en prettige vasthoudendheid van medewerkers werd uiteindelijk de perfecte schoen gevonden! De eerder gekochte schoenen mochten worden geruild voor deze! Mijn zus en ik gingen als zeer tevreden klanten de deur uit en komen bij een volgende gelegenheid beslist terug!
Klinkenberg schoenen, fantastisch! Door Corona neen, niet de bloemenwinkel ben ik al ruim vijf weken in sociale isolatie. Toch heb ik nieuwe schoenen nodig. Mijn laatste schoenen heb ik gekocht bij Klinkenberg. Dus ik trek die stoute schoenen aan en heb telefonisch gevraagd naar welke schoenen soortgelijk er zijn. Door Klinkenberg ben ik fantastisch geholpen naar welke merken en maat ik uit moet kijken. Diezelfde middag heb ik een paar schoenen besteld. Daarop werd ik meteen teruggebeld. Ze zijn voorradig, en ze worden gebracht door een medewerkster, die toch in de buurt woont. Ik krijg alle tijd om ze te passen, mocht het niet goed zijn, even een belletje en ze worden opgehaald. Inderdaad aan het eind van de middag worden de schoenen bezorgd. Ze p[assen uitstekend! Neen, ik ga niet ruilen. maar wel een flinke pluim voor Klinkenberg Schoenen. Wat een service! Dank je wel.
Waardeloze winkel. Totaal niet klantvriendelijk. Ik wilde een paar herenslippers sale terugbrengen na 3 dagen met een weekend ertussen. Ze pasten mijn man geheel niet. Maar ik kreeg geen geld terug. Ik dacht dat dat wettelijk verplicht was binnen zo’n korte tijd?. Maar nee! Geen geld terug. Ruilen!!! Ik kon echter niets vinden in hun sale om tegen te ruilen. Ik vroeg om een tegoedbon, zodat ik later kon terugkomen en iets uit de nieuwe collectie kon kopen. Nou, de reactie: ‘U moet blij zijn dat u een sale artikel mag ruilen! En.....Tegoedbonnen daar doen wij niet aan! U kunt iets kiezen of anders de slippers weer meenemen!’ Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt in een winkel! Ik moest noodgedwongen iets kiezen. Vreselijk. U begrijpt dat ik hier NOOIT meer terug ga. Wat een beroerde behandeling. Serviceniveau is absoluut 0.0!!!!!!
Gisteren weer eens een bezoek gebracht aan onze schoenenwinkel. Werden weer heel vriendelijk en deskundig geholpen. Dank nog voor de bijzondere attentie bij ons vertrek.
Een paar weken geleden vroeg ik naar een paar Loints, Palm Marino bij de firma Klinkenberg. Ze hadden ze zelf niet in de collectie maar zehebben een paar voor me besteld. Zó blij mee...de schoenen zitten fantastisch en, zoals gewoonlijk hoef je Loints niet "in te lopen" je doet ze aan en wandelt weg. Dank je wel voor het bestellen Klinkenberg! Fijn!
Fijne winkel met ruim aanbod. Uitstekende service. Zojuist hebben ze nog een aanpassing gedaan aan mijn sandalen zodat de steunzolen er mooi inpassen. Pluim!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid