facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klink Arembergelaan

Klink Arembergelaan

Info

Bakkerij Klink aan de Arembergelaan. De gezelligste buurtbakker van Voorburg.



"Voor het lekkerste dagverse brood en banket moet je bij Bakker Klink zijn. Met 6 winkels in de regio Voorburg & Den Haag en een webshop zijn we in staat onze klanten dagelijks te voorzien van een breed assortiment producten. Iets wat we al 225 jaar met veel plezier doen!Al sinds 1612 wordt er brood gebakken in het pand in de Herenstraat in Voorburg. En sinds 1795 onder de naam van Bakker Klink. Een bijzondere staat van dienst die we nu nog steeds terugzien in de kennis en kwaliteit van onze producten. Met een ruim assortiment brood, broodjes, gevuld brood, gebak, taarten, koekjes en chocolade hebben we voor iedereen, voor ieder moment en voor iedere gelegenheid het juiste product."
Adres: van Arembergelaan 72, 2274BW Voorburg
Telefoonnummer: 0703836163
Stad: Voorburg
Route: van Arembergelaan 72
Postcode: 2274BW


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00
Zaterdag: 07:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Bakker Klink aanbiedingen, Bakker Klink Van Arembergelaan, Oliebollen bestellen Voorburg, Bakkerij Klink overname, Bakker Voorburg, Bakkerij Klink Vacatures, Bakker Theresiastraat, Bakker Theresiastraat Den Haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakker Beertje Bakker Beertje 599 meter Gelukkig wonen wij er schuin boven Heerlijke toevoeging aan de straat GA ZO DOOR.
Bakker Klink Bakker Klink 1 km In 1795 werd voor ‘t eerst de oven opgestookt aan de Herenstraat in Voorburg. Inmidde...
T Warme Bakkertje T Warme Bakkertje 1 km Heerlijk plekje om buiten te zitten bij mooi weer heerlijke verse broodjes en drankj...
Bakkerij Hessing Den Haag Bakkerij Hessing Den Haag 1 km Lekkere taart
Recensies
Brood is OK op de dag van kopen, maar wordt snel oud. Verder erg duur €2.30 voor 1 gevulde koek....!. Niet echt een aanrader.
ik heb geen goede ervaring gehad met deze bakkerij. Het personeel was zeer onvriendelijk en sprak op een onaangename toon.
De speltkoeken met cranberrys en chocola...super super geweldig! Heerlijk! Ik kom terug!
Bijna geen lactosevrije producten en droog brood.
Goede warme bakker en aardige medewerkers. Lekkere tompoucen tompoezen en saucijzenbroodjes.
Brood is niet per se van betere kwaliteit dan bij de supermarkt, maar wel een stuk prijziger. Daarentegen hebben ze wel heerlijke wafels en gevulde koeken. Dus voor het brood zou ik het niet doen, maar als banketbakker zijn ze top!
Vind de prijs kwaliteits verhouding niet goed. Koop om half 9 smorgens appelbeignets voor 2.25 per stuk en lijken wel van gisteren. Vind dat het best wat mag kosten maar dan moet het wel vers smaken. Verder is het brood en gebak ook niet goedkoop maar wel lekker.
Lekkere eierkoeken maar al heel vroeg dicht Waarom geen sluit om 17 uur zoals andere winkels?
De mensen achter de kassa zouden beter moeten weten wat goede gezichtsbescherming inhoudt. De plastic mini-mondschermpjes zijn één van de meest nutteloze "mondkapjes" die ik ooit heb gezien. Dit beschermt niemand. Het is onveilig.
Altijd vrolijk personeel, wat altijd wel kan lachen en geinen. Houden zich erg goed aan de regels en buiten bepaalde spits uren hoef je nooit lang te wachten. Dit maakt het fijn om even snel een broodje te halen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid