facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kliniek Tandheelkunde Sneek

Kliniek Tandheelkunde Sneek

Info

Kliniek Tandheelkunde Sneek is meer dan een reguliere tandarts. Wij lopen voorop met oplossingen voor jong en oud. Naast complete mondzorg zijn wij trendsetter in implantologie en cosmetische tandheelkunde, voor een stralende lach. www.tandartssneek.nl

Geschiedenis

Een mooie lach is het visitekaartje voor uw gezicht.
Kliniek Tandheelkunde Sneek is een moderne Kliniek die zich richt op complete mondzorg, Van het bleken van tanden, tot een complete gebitsrenovatie , Kliniek Tandheelkunde Sneek heeft alle knowhow in huis. Een mooi regelmatig gebit en stralend witte tanden zijn daarmee binnen ieders bereik. Het team van Kliniek Tandheelkunde Sneek bestaat uit meerdere tandarts- implantologen, mondhygiënistes en assistentes. Tevens bestaat het team van Kliniek Tandheelkunde Sneek uit speciaal opgeleide assistentes, die zich exclusief bezighouden met operatiewerkzaamheden.

Wij gaan gedegen te werk, daarom hebben wij voor de behandeling altijd een intakegesprek.

Alle disciplines van Kliniek Tandheelkunde Sneek bevinden zich onder één dak en voor elk probleem en elke wens is er een passende oplossing.

Interesse?
Kliniek Tandheelkunde Sneek kent het belang van een goed gebit. Met onze kennis, ervaring en en flexibele werkwijze krijgt uw gebit de juiste aandacht. Interesse? Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij helpen u graag!



"Het team van Kliniek Tandheelkunde staat altijd graag voor u klaar. Onze specialisten doen hun best om ervoor te zorgen dat u zo prettig mogelijk wordt voorzien van goede mondzorg, om uw gebit in optimale staat te houden. Daarbij is uiteraard uw gezondheid het belangrijkste. Graag zorgen we ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt en dat angst nooit in de weg staat van een goede verzorging van uw gebit. Mocht u toch wel angst ervaren, dan bieden we als één van de weinige tandartsen een behandeling onder volledige narcose aan. Ook kunnen we voor kinderen een speciale tandartsbehandeling aanbieden. Zo weet u zeker dat u bij Kliniek Tandheelkunde in Sneek altijd in goede handen bent."
Adres: Simmerdijk 14B, 8601 ZP Sneek
Telefoonnummer: 0515 430 840
Stad: Sneek
Route: Simmerdijk 14B
Postcode: 8601 ZP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 19:30
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Inschrijven tandarts Sneek, Kliniek Tandheelkunde Sneek ervaringen, Spoed Tandarts Sneek, Tandarts Kraan Sneek, Angst Tandarts Sneek, Tandarts Sneek Menso, Tandarts Willemstraat, Mondzorggilde Sneek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Schuppen Huid & Laserkliniek Van Schuppen Huid & Laserkliniek 65 meter Het team hanteert een professionele maar ook persoonlijke benadering waardoor ik mij...
Kraan Tandheelkunde Willemstraat Kraan Tandheelkunde Willemstraat 805 meter Was bij mij veel nodig compleete gebits renovatie en ben erg Goed geholpen goede aper...
Dierenkliniek Sneek Dierenkliniek Sneek 1 km Vanochtend onze hond Daisy na 13 jaar in laten slapen. De assistente was heel vriende...
Recensies
Na een jaar afwezigheid door een verhuizing, gelukkig weer terug bij mijn oude vertrouwde tandarts. Wat een verademing, hier wordt naar je geluisterd en goed uitgelegd wat er gebeurt. Echt toppers, nooit weer naar een ander.
Ben al een paar jaar patiënt naar volle tevredenheid. Kreeg in het weekend kiespijn en kon gelijk maandag terecht toen ik 's ochtends belde. Bleek een wortelkanaal behandeling nodig te hebben. Nog nooit eerder gehad, maar wel veel negatief over gehoord. Werd geholpen door de heer Van der Beek en deze heeft mij erg vriendelijk en pijnloos geholpen. Ik vond hem erg kundig en ga vol vertrouwen naar mijn volgende behandeling bij hem.
Over de expertise niets dan goeds, maar deze kliniek is wel voor de elite. Fluorbehandeling geven is ongevraagd standaard beleid, ook in een volwassen puntgaaf gebit, terwijl daar geen enkele indicatie voor is. Desgevraagd betreft het een ‘extraatje’ die overigens wel op de rekening wordt gezet. Ook een foto maken ze graag van een gezond gebit. Wel even afrekenen natuurlijk. Onze pleegzoon was pas welkom als cliënt nadat hij bij ons op de zorgverzekering kon. Nog verzekerd bij zijn onder bewind staande vader kon hij fluiten naar goede tandzorg. Ze hebben hem overigens wel van zijn angst af geholpen, met complimenten voor assistent Henriëtte! Dr Schipper hele fijne en vriendelijke tandarts heeft het daarna vakkundig overgenomen. Mijn man is door mondhygiënist Irene wat een topper! van zijn tandvlees en tandsteen problemen geholpen en dr. Post heeft zijn gebit echt vakkundig opgeknapt. Een offerte voor een implantaat werd door hem echter op een papiertje gekrabbeld. Tja, je geeft mijn man geen stuiver als hij in zijn werkkleding ergens binnen stapt. Wat een inschattingsfout. Vakkundigheid een dikke 9 en daarom zou ik niet bij deze kliniek weg willen, maar er valt nog veel te verbeteren op het vlak van medemenselijkheid. Ik houd dr Post als eigenaar verantwoordelijk voor dit beleid, niet de individuele medewerkers die doen wat hen is opgedragen. Vandaar toch maar 3 sterren.
Mijn dochter van 20 jaar, heeft een verstandelijke beperking. Ivm haar beperking heeft ze een bewindvoerder. De bewindvoerder heeft een betalingsregeling met infomedics afgesproken. Omdat de volledige rekening, voor haar teveel is. Ze werkt en heeft een minimum inkomen. Nu ligt er een rekening van de controle bij infomedics, regeling afgesproken door de bewindvoerder, dat het betaald wordt. Nu moet haar verstandskies getrokken worden, dit wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Mijn dochter wordt niet geholpen, omdat er een rekening openstaat bij infomedic. Ze kan haar kies laten trekken, maar alleen als ze even per direct betaald €150,00. Meisje heeft een minimum inkomen, krijgt €40 leefgeld per week. Dat kan ze niet betalen, dus wordt ze niet geholpen. Dus mag ze verder lopen met pijn.
Pas op!!!!! Door systeemfouten bij Infomedics een paar betalingen van de regeling niet goed gegaan is ook door medewerker van Infomedics bevestigd ondanks contact hebben ze het toch doorgestuurd naar het zusterbedrijf CMIB infomedics is ook eigenaar. Ondanks belofte dat regeling met CMIB kosteloos zou zijn, hebben ze toch incassokosten berekend. Nu heeft de praktijk mijn vrouw uitgeschreven omdat ze vinden dat we de regeling niet nakomen. We hebben al meer dan €2000,- betaald en hoeven nu nog niet eens €300,- en toch schrijft deze praktijk je gewoon uit vanwege in hun ogen "wanbetaling". En dat terwijl je gewoon nog steeds een regeling voor het beetje restant hebt lopen. Nu onze jurist maar eens even ingeschakeld om te achterhalen of dit wel zomaar is toegestaan. Ook verdacht dat ze niet eens de algemene voorwaarden online hebben staan. BTW; dat zo'n praktijk zich ook nog in laat met zo'n discutabel bedrijf als Infomedics gezien alle soortgelijke klachten over dit wanbedrijf. PS: ik heb even informatie opgevraagd bij KNMG en volgens art3.1 sub d van knmg richtlijnen is dit eenzijdig uitschrijven helemaal niet toegestaan op bovenstaande gronden aangezien wij nooit hebben geweigerd te betalen.
Omdat ik opzoek ben naar een narcose tandarts bij deze praktijk terecht gekomen. Mij werd verzocht het inschrijfformulier in te vullen. Daarbij werd ook gevraagd of er sprake is van bewindvoering ja of nee, nadat ik heb aangegeven dat ik vrijwillig, dus zonder schulden, onder bewindvoering sta werd mij vriendelijk verteld dat ze geen patienten meer aannemen terwijl dus even daarvoor nog werd gevraagd of ik het aanmeldformulier wilde invullen. Denk dat ik dus op basis van mijn niet problematische financiele situatie ben ''afgewezen'' als nieuwe patient. Jammer.
inschrijving gedaan krijg ik mail terug dat ze geen mensen onder vrijwillig bewind aannemen omdat dat moeizaam kan gaan . maar ze vergeten zeker dat niet iedere bewindvoering moeilijk en lastig is heel jammer dit daarom maar 1 ster had liever nul willen geven vind dit een zeer slechte zaak
Mijn tandarts in A'dam ging met pensioen en kon bij Sietse terecht in de praktijk. Fijne praktijk, neemt de tijd, vriendelijk en probeert je gerust te stellen als je gespannen bent. Voor mij een hele fijne ervaring met mijn angst.
Gaan erg slecht en onprofessioneel om met angstige patiënten. Luisteren niet naar de patiënt, de tandarts laat zich onbeschoft uit tijdens behandelingen. Wil graag alles in eigen beheeer houden om zoveel mogelijk zelf te kunnen incasseren, denkt niet om het welzijn van de patiënt.
niet heen gaan, als je ervan houd om vernederd te worden is het een aanrader tandarts post, arrogante kwal, vernederd je meerdere malen claimed dat ik alcohol drink terwijl ik geen druppel aan raak ben heel vroeger wel alcoholist geweest maar al ~15 jaar clean des chade aan mijn gebit is niet door alcohol..... door trauma van tandartsen niet veel aan laten doen kom daar voor een aanvraag narcose behandeling niet om beledigt te worden btw, valse reviews plaatsen is laag, valt niet op hoor een uur nadat ik een slechte review plaats no way dat die post iemand vriendelijk kan behandelen ik had iemand van de ggz/woonondersteuning bij me, en die verteld hetzelfde verhaal heb van de ziekenfonds het advies gekregen om een offerte te laten maken om via bijzondere omstandigheden ontzettende angst een speciale vergoeding voor een narcose behandeling te krijgen aan gezien jullie de enigste zijn in friesland kwam ik bij jullie maar het enigste wat hij deed is mij dom aan kijken en nee dank je, jullie hebben mij behoorlijk vernederd en nog meer angst gegeven hierdoor, ik heb zitten janken toen ik thuis was, DANK JE, hoop dat jullie trots zijn
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kliniek Tandheelkunde Sneek met het openbaar vervoer


Sneek, Antonius Ziekenhuis 270 meter
199
698
99
Sneek, Antonius Ziekenhuis 290 meter
199
698
99

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid