facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kliniek Noordzee Tandheelkunde & Orthodontie

Kliniek Noordzee Tandheelkunde & Orthodontie

Info

www.klinieknoordzee.nl

Geschiedenis

Kliniek Noordzee is een ruim opgezette, innovatieve tandartspraktijk. Wij beschikken over vele mogelijkheden om op tandheelkundig gebied aan uw wensen te voldoen. Of dit nu esthetiek, implantologie, orthodontie, een “gebit”, of een vulling betreft, bij ons krijgt u een op maat gemaakt advies.

Wij bieden u zoveel mogelijk al uw tandheelkundige zorg onder één dak. Uw wensen worden uitgebreid met u besproken. Wij willen immers graag dat u tevreden bent met het resultaat van uw behandeling.

Bij Kliniek Noordzee willen wij de beste kwaliteit leveren aan onze patiënten. Daarom maken wij optimaal gebruik van de talenten en toewijding van al onze medewerkers. Gezamenlijk komen wij tot een prachtig eindresultaat.

Adres: Koningin Wilhelminakade 221, 1975 GL IJmuiden
Telefoonnummer: 0255512219
Stad: IJmuiden
Route: Koningin Wilhelminakade 221
Postcode: 1975 GL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Mondhygiënist IJmuiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IJmondzorg IJmondzorg 162 meter Voor een spoedklacht bij Ijmondzorg terecht gekomen, meteen besloten patient te worde...
Indean Dental Products & Trainingen Indean Dental Products & Trainingen 2 km Indean Dental & Medical products levert het Master Flux Plus sedatie systeem voor tan...
Recensies
Bij de tandtechnieker geweest om mijn plaatje aan te passen omdat het niet goed paste .hij heeft een afdruk gemaakt van mijn gebid en een afgebroken tand opnieuw er bij gemaakt en dat onder garantie .en nu paste het in een keer heel veel dank voor je goede service.
Zeer vriendelijke tandarts.zeer tevreden
Zeer deskundige tandartsen. Praktijk waar hoogwaardige diensten worden geleverd tegen de juiste prijs. Alles keurig in overleg. Ben erg goed geholpen en dan ook heel erg tevreden!
Vakkundig personeel splinternieuwe equipment, maar de prijs erg hoog vergeleken met andere tandartsen.
Slecht behandeling. Ik was jaren gelden behandel door twee tandartsen en een mondgienetisch verschrikkelijk ervaring tot aan het ziekenhuis aan toe! Slecht bah!
Slechte service, slechte behandeling, onbeschoft, belachelijke prijzen, houden zich niet aan de gemaakte afspraken.
Fijne, betrouwbare tandarts!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid