facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kliniek Mosaderma Huid- en Lasertherapie

Kliniek Mosaderma Huid- en Lasertherapie

Info

Mosaderma, Huid- en Lasertherapie is dé kliniek voor kwalitatief hoogwaardige huidtherapeutische en laserbehandelingen.

Geschiedenis

Welkom bij Kliniek Mosaderma, Huid- en Lasertherapie.

Onze missie is om ervoor te zorgen dat u zich goed voelt. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Wij streven ernaar u zelfverzekerder, gelukkiger en echt letterlijk “beter in vel te laten voelen”. Naast het bieden van goede zorg voor mensen met een huidaandoening richten wij ons ook op het voorkomen van een huidaandoening: wij vinden het belangrijk u te vertellen hoe essentieel een goede huidverzorging/-bescherming is.

Wij zijn

• Patiëntgericht: Onze patiënten voelen zich welkom en op hun gemak. Zij worden actief betrokken bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan op maat. In elk contact met onze patiënten tonen wij oprechte aandacht en respect.

Wij werken

• Veilig: wij garanderen geborgde kwaliteit van medische zorg. Wij werken volgens professionele standaarden en laten ons toetsen door derden.
• Doelmatig: wij bieden een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige behandeling, afgestemd op uw behoefte.
• Professioneel: Wij werken met geavanceerde apparatuur en houden de ontwikkelingen binnen de laser- en huidtherapie bij door het volgen van congressen symposia en nascholingsdagen.

Wij zijn aangesloten bij
• De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
• Het Kwaliteitsregister Paramedici

Onze specifieke aandachtspunten zijn
• Laserbehandelingen voor vaatafwijkingen, pigmentatie, overbeharing, wratten, schimmelnagels en littekens;
• Acne en acnelittekens;
• Peelings;
• Microneedling;
• Camouflagetherapie;
• Littekentherapie;
• Oedeemtherapie.

Wij staan iedere maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur voor u klaar.



"Medische kliniek voor dermatologie, plastische chirurgie, vaatchirurgie, pijnbestrijding, KNO en huidtherapie."

"Medische kliniek voor dermatologie, plastische chirurgie, vaatchirurgie, pijnbestrijding, KNO en huidtherapie."
Adres: Schuureikenweg 60, 6432 HX Hoensbroek
Telefoonnummer: 045-5283297
Stad: Hoensbroek
Route: Schuureikenweg 60
Postcode: 6432 HX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Mosaderma tarieven, Mosaderma contact, Mosaderma medewerkers, Mosaderma CZ, Mosaderma spataderen, Mosaderma vacatures, Telefoonnummer Mosaderma Hoensbroek, Schuureikenweg 60 Hoensbroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Mosaderma medewerker noteert behandeldatum op verkeerde datum nl 24 april ipv 1 mei. Daar aangekomen op 1 mei wordt verteld dat we 1 week te laat zijn. Hadden af moeten bellen voor 24 april. Hoezo als je 1 mei de afspraak hebt? Nee hun maken geen fouten punt. Behandeling laser teen duurt 5 min. Geen enkele moeite genomen om behandelaar te contacteren of hij de behandeling toch even wil uitvoeren. Voor ons 45 min min. RijdenVolgens de medewerker was het spreekuur vol terwijl er NIEMAND in de spreekkamer zat. Geen enkele empathie ,probleemoplossende instelling. Wel een grote arrogantie .Gewoon weggestuurd met 2 kids in de auto. Tip voor Mosaderma. Mensen maken fouten en het siert jullie als jullie die toegeven en proberen recht te zetten ipv dit arrogante onempatische gedrag.
Parkeerplek overvol. Geen plek te krijgen. ruim 20 minuten op en neer moeten rijden en uit eindelijk de auto maar gewoon buiten een vak moeten zetten om op tijd te komen voor de afspraak.
Zeer vriendelijk en persoonlijk, maar bovenal kundig! Ik kom hier zeker terug!
Een oor correctie gehad en nu is er aan de achterzijde kraakbeen ontstaan waarvoor ik nu alweer een afspraak moet gaan maken voor het te laten verwijderen! Is vanaf het begin ook niet mooi gemaakt door Mvr Michels En kostenloos doen ze niks !!!
Afspraak gemaakt om een vetbult in de borst te laten verwijderen. Gebeld door de receptie nadat ze het verslag van het ziekenhuis hadden ontvangen dat het inderdaad om een vetbult ging. Eindelijk over mijn angst heen gezet, vrij gepakt en het toch willen laten verwijderen door pijn klachten. Vandaag ernaar toe gegaan en weggestuurd worden omdat een lipoom niet in de borst voorkomt volgens het borst centrum een van de meest voorkomende goedaardige aandoeningen. En dat ze het verslag niet hebben ontvangen. Mij ontgaat dan waarom er niet eerder is gebeld met de vraag waar dit verslag is en dat ze niks uit de borst weg halen? Met het vervolg dat ik met alle angst die ik al had wordt weggestuurd en niet verder geholpen kan worden. Heel erg onprofessioneel en niet goed gehandeld vanuit de chirurgie. Ik ben erg ontevreden.
Zeer professioneel en vriendelijk personeel.
Een hele grote pijnlijke beenader tot in de lies, waar ik een oedeembeen en ontstekingen in het hele been van heb gehad, kon niet meer slapen van de pijn, een tijdlangmet de V NUS behandeling dichtgemaakt. Ik wist niet wat me te wachten stond, op you tube had ik wel al filmpjes gezien waar mensen tijdens de V NUS geen kik gaven, en daarna gewoon naar buiten wandelden, en het viel i.d.d. REUZE mee ! Ik moet echt zeggen; dr. Mulkens is een hele fijne , relaxte ,sympathieke man , met tientallen jaren ervaring ,die de gave heeft mensen totaal gerust te stellen. Paar prikjes gevoeld en verder niks. Het katheter met radiofrequentie voel je helemaal niet, want alles was goed verdoofd. Kan ik iedereen aanraden met grote spataders en VSM aders. Nu een dag verder, en de druk is al weg, jarenlang die druk op m'n been was niet meer leuk.
Niet tevreden over resultaat en financiële afwikkeling. Moest 270 euro voor een consult van 5 minuten betalen naast 125 euro voor het spuiten zelf. En de spataders zijn niet eens weg. Zonde geld....
Meer dan waardeloos. Werken naar hun eigen beurs, en doen absoluut niet wat ze beloven.
Professioneel personeel, goede behandeling! Gestart met laseren en direct resultaat. Snel aan de beurt, voldoende mogelijkheid om afspraak te plannen. Zeer te vrede!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid