facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klimpark Fun Forest Te Kemphaan

"Klimmen in de mooiste bossen van Nederland!"
Adres: KEMPHAANLAAN, Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 31883697000
Stad: Almere-Stad
Route: KEMPHAANLAAN



op zoek naar gerelateerd: Fun Forest Rotterdam, Klimbos Kemphaan, Fun Forest Amsterdam, Fun Forest Rotterdam ongeluk, Klimpark Fun Forest Amstelveen, Langste zipline Nederland, Voucher klimbos Almere, Fun forest prijzen
Recensies
Meerdere malen geweest met mijn dochter. Goede instructies, vriendelijk personeel. Banen bieden genoeg variatie, maar sommige ziplines hebben een beetje weinig afschot waardoor mensen met de hand verder moeten om het eind te halen.
Super spannend en leuk voor de kids. 5 jarige vond het soms nog wat eng maar heeft toch doorgepakt. 8 jarige had het vanaf het begin reuze naar haar zin. Eerst geoefend bij het lage parcours en toen naar de hogere. Goede uitleg gekregen en achteraf nog even lekker wat gedronken en ijsje gegeten bij het restaurantje die er ook is. Topdag gehad!
Zeer mooi en afwisselend klimpark, voor zowel jong als oud. Personeel en begeleiding zijn zeer behulpzaam en professioneel. Een van de beter klimparken van Nederland!
Niet verwacht dat het zo groot is! Veel vrijheid, groot opgezet en met 8 parcours is het aanpoten om alles binnen 3 uur te doen Wij zijn tot en met 6 gekomen, maar we komen zekers terug om de andere 2 parcours ook te doen. Heel leuk om met kinderen te doen die al wat ouder zijn ik was met dochter van 12 . Heerlijk actief en super mooi!!
Fun Forest was een heel bijzondere ervaring voor alle scholieren van De Kleine Wereld. Vele hadden de grootste praatjes, maar op 5 tot 10 meter hoogte piepte sommige toch wel anders. ; Ondanks de natte dagen ervoor was het op de dag zelf heerlijk weer. De kids hebben zich dan ook zeer goed vermaakt en een aantal riepen al: We willen weer terug!
Dit is echt een leuk klimbos. 8 verschillende parcoursen. De parcoursen zijn gebaseerd op lengte. Ze hebben ook een vrije val. En lekker veel tokkelbanen. Echt een aanrader.
Super leuk met kleine kids gedaan
Wat een onwijs leuk park. Vriendelijk personeel dat zeer meedenkend en behulpzaam is. Ze werken met veel geduld én plezier. Het was een drukke dag 28 april 2021 én het verliep perfect. Het weer zat ook goed mee. Er zijn toiletten aanwezig en die zijn schoon. Ik woon al jaren in Almere, waarom ben ik hier niet eerder naartoe gegaan? Zeker voor herhaling vatbaar én een ansolute aanrader wat mij én de kids betreft +/- 1.45m, 1.55m én 1.60m.
Super leuk klimbos. Was eerlijk gezegd boven verwachting. Goed geregeld en leuke banen. Veel afwisseling en niveaus. Het weer hielp natuurlijk ook goed mee. Zon de hele dag in oktober. Aardige mensen die helpen. Zeker voor herhalingvatbaar. Complimenten hoor.
Echt geweldig ! Onze kids vinden het heerlijk om te klimmen en te klauteren dus dit was fantastisch ! Niet te duur en zeker waar voor het geld !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid