facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klimmuur Centraal

Klimmuur Centraal

Info

Elke dag (incl. feestdagen) geopend!

Geschiedenis

De Klimmuur heeft naast Amsterdam Centraal nog vier vestigingen in Haarlem, Den Haag de Uithof, Den Haag Hollands Spoor en Rotterdam.

In een gezellige en veilige omgeving kun je bij ons leren klimmen. Als beginner helpen we je op weg bij het kennis maken met onze leuke sport. Je kunt een basiscursus volgen van vier lessen, maar ook een eenmalige kennismakingsles.
Voor kinderen is er de jeugdcursus maar ook voor kinderfeestjes is de Klimmuur een uiterst geschikte plek.

Natuurlijk voelt de meer ervaren sportklimmer zich ook thuis bij ons. Onze wanden variëren van liggende wanden tot spectaculaire daken en overhangen met een hoogte tot eenentwintig meter!

Voor bedrijven hebben wij speciale arrangementen samengesteld waarbij het klimmen gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld een teambuildingsworkshop, vergadering en een lekkere lunch of diner.



"Onze vestiging in de hoofdstad van Nederland is een zeer uitgebreide, volledige en goed bezochte klimhal. Met uitgebreide boulder en klimmogelijkheden kom je natuurlijk al aan je trekken, maar met de extra voorklimwand, de horeca, de winkel en met name het open dak is het plaatje compleet."
Adres: Dijksgracht 2 , Amsterdam 1019 BS, NL
Telefoonnummer: 020 427 5777
ln.ruummilked@madretsma
Stad: Amsterdam
Route: Dijksgracht 2
Postcode: 1019 BS


Openingstijden

Maandag: 13:00-22:30
Dinsdag: 13:00-22:30
Woensdag: 13:00-22:30
Donderdag: 13:00-22:30
Vrijdag: 13:00-22:30
Zaterdag: 10:00-22:30
Zondag: 10:00-22:30


op zoek naar gerelateerd: klimmuur centraal cursus, klimmuur centraal parkeren, klimhal amsterdam sloterdijk openingstijden, klimmuur haarlem prijzen, klimmuur amsterdam noord, klimmuur amsterdam west, de klimmuur, klimmuur schoenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Monk Bouldergym Monk Bouldergym 1 km Ik houd van Monk. Klim vaak in Noord en Club. Boulders zijn geweldig en de tosti’s oo...
Sportcentrum Universum Sportcentrum Universum 4 km Hele fijne gym. Als je graag wil richten op weight/powerliften ben je zeker op het go...
Mountain Network Amsterdam Mountain Network Amsterdam 5 km Leuke klimhal met vriendelijk personeel. Ik heb respect voor de manier waarop de kind...
Klimhal Amsterdam Klimhal Amsterdam 6 km Grote hal met heel veel gevarieerde wanden en routes in alle moeilijkheidsgraden, rec...
Recensies
Vriendelijk personeel met goede instructie voor ons bedrijfsuitje. Leuke klim en boulder routes
Fijne klimhal. Veel routes om te klimmen die regelmatig worden vernieuwd. Hoogte is maximaal 16 meter. Op hoogste punt zijn de routes met overhang. Grote boulderzaal. Vriendelijk personeel achter de receptie.
Heel leuke klimhal en leuke routes
Voor 1 keer klimmen is dit veel te duur aangezien je ook 5 euro registratie kosten moet betalen. Waarvoor weet ik niet... Normaal klim ik in the Cube in enschede en daar is registreren gewoon gratis, zoals het hoort.
Heel erg oud en afgeleefd maar wel heel leuk aanbod qua routes en ook een relatief groot bouldergedeelte. Had door de vieze grepen wel moeite de kleuren te onderscheiden. Goede koffie. En uitgebreide eetkaart voor een klimhal. Wel jammer dat je er slecht met de auto kunt komen!
Er word slecht communiceert op de website over het hebben van een certificaat. Als je er wat van zegt, krijg je je geld niet terug. Ze bieden je dan credit aan, maar daarvoor moet je dan wel eerst certificaat hebben. Waardeloos dus.
Grote hal, mooie gevarieerde routes. Naast voorklim ook veel toprope routes in de overhang. Goede bar met leuke hapjes en gerechten, fijn terras buiten. Vriendelijke staf.
Heerlijke klimhal! Er werken leuke mensen het is er gezellig. Je kan er heerlijk eten vanwege de bijzonder goede chef kok, zowel voor vleeseters als voor vegetariërs zijn er gerechten. Na het klimmen of boulderen kan je binnen of op het terras aan het water een ipa drinken of iets anders met wat nachos erbij. Kind en hond vriendelijk. Aanrader!
Lekkere klimmuur met leuke routes en genoeg variatie en uitdaging van beginner tot de gevorderde. Hier kun je top-ropen, voorklimmen en het boldergedeelte mag er best wezen. Er wordt goed opgelet dat iedereen zich aan de veiligheidsvoorschriften houdt. Je kunt hier goed eten en náhet klimmen lekker genieten van een exotisch biertje.qua onderhoud oogt het hier wel of het pand, de vloer een meubilair toe is aan renovatie. Maar laat dit de pret niet drukken.
Leuke hal, leuke routes. Vriendelijkheid personeel vond ik matig. Toen ik hun vroeg of het handig is voor ze als ik aan het einde alles in één keer afreken, kreeg ik een botte opmerking terug dat je in een zwembad ook niet eerst ging zwemmen en dan pas gaat betalen. Ik ben nog steeds op zoek naar dat zwemwater!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Klimmuur Centraal met het openbaar vervoer


Amsterdam, Muziekgeb. Bimhuis 110 meter
26
Amsterdam, Piet Heinkade 110 meter
43
N89
Amsterdam, Muziekgeb. Bimhuis 120 meter
26
Amsterdam, Centraal Station 460 meter
F2
Amsterdam, Prins Hendrikkade 500 meter
14
314
316

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid