facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klimhal Amsterdam BV

Klimhal Amsterdam BV

Info

Klimhal Amsterdam is the biggest climbing gym in the Benelux with walls 21 meters high (approx. 63 ft), a climbing surface of more than 3000 m2 and a boulder area of 550 m2.

Geschiedenis

Bij Klimhal Amsterdam kunt u een klimcursus volgen! Wij bieden klimmers de kans om een klimcursus te volgen, zowel individueel als in groepen. Wij beschikken over een hal met verschillende faciliteiten en wij zorgen voor een deskundige begeleiding tijdens de klimcursus. Daarnaast zijn we goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk). Kom dus naar Klimhal Amsterdam en doe mee aan onze klimcursus voor jong en oud!



"Climbing, bouldering, equipment for climbing, shop,"
Adres: Naritaweg 48, 1043 BZ Amsterdam
Telefoonnummer: 020 681 0151
Stad: Amsterdam
Route: Naritaweg 48
Postcode: 1043 BZ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: klimmuur amsterdam kind, klimhal alkmaar, klimhal amsterdam naritaweg 48 1043 bz amsterdam, klimhal utrecht, het lab amsterdam, klimhal delft, klimhal haarlem, klimmuur hilversum
Recensies
Hele leuke nieuwe ervaring voor de kids! Ze vragen al wanneer we weer een keertje gaan. Vond het alleen jammer dat er een grote hond vrij heen en weer kon rennen en blaffen, dat schrikt mensen wel af die bang zijn voor honden. Buiten dit om was het een super leuke ervaring en ook hele leuke en lieve mensen die er werken
Erg hoge en gevarieerde klimhal. Ik heb hier mijn K2 cursus gedaan en voel mij volledig voorbereid om zelfstandig te gaan klimmen. De instructeur Praveen was streng maar geduldig en vriendelijk. Dat gaf een veilig gevoel. De bar heeft een familiare sfeer en is niet duur. Helaas moet deze hal sluiten omdat de eigenaar gaat verhuizen. Erg jammer, want nu kan Praveen hier niet meer werken: P.S. Als je veel geld hebt, koop deze toplocatie aub.
Grote hal met heel veel gevarieerde wanden en routes in alle moeilijkheidsgraden, rechte wanden en holle of bolle overhangen. Rijke variatie aan gebruikte grepen en modules waarmee fraaie routes met eigen karakteristieken zijn gebouwd. Een aanrader voor zowel vergevorderen als beginners!
Leuk met vele uitdagingen. Ook voor kinderfeestjes, maar houd er wel rekening mee dat ze 1 pizza oven hebben, wat met grote kindergroepen een probleem kan zijn.
Super mooie en grote Klimhal. Wij zijn met zn 2e gegaan 34 en 12 jaar helemaal zonder ervaring maar de begeleiding was top. Het is echt heel hoog 20 meter maar ook voor beginners zijn er mogelijkheden om toch heel hoog te komen. Ook is er een bar voor wat eten en drinken. Om het pand is parkeer ruimte waar gratis geparkeerd kan worden. Had je iets aan deze review? Like even hier onder
Hoge hal, automatische zekering op meerdere routes indien nodig. Routes voor iedereen en zeker ook voor de hogere niveaus.
Was een leuke ervaring. Je krijgt duidelijke uitleg. Is leuk voor groot en klein. 5jr+ Ik kom ook zeker terug.
Mooie routes voor Boulderen en een heel uitgebreide klim wanden De prijs is goed. De ontvangst is gezellig. Hier komen wij vast nog eens terug.
Als partijtje voor onze zoon van 10 met 8 kinderen geweest. Ze vonden het fantastisch! Leuke routes, veel mogelijkheden, ontzettend lieve hulp van de medewerkers. Hartelijk dank!
Grote klimhal. Veel verschillende routes. Ook voor beginners veel opties.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid