facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klimcentrum Alkmaar

Klimcentrum Alkmaar

Info

Klimcentrum Alkmaar is een grote indoor klimhal met ruim 80 verschillende routes, van niveau 4 t/m 7c. Voor jong en oud, beginner en gevorderde.


Geschiedenis

Klimmen in Klimcentrum Alkmaar is voor jong en oud en zowel voor beginners als voor experts.
Veiligheid en ongedwongen sfeer staan bij ons voorop.
De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Alkmaar NS).

Ben je op zoek naar een uitdagende en sportieve activiteit, aarzel dan niet om te bellen of kom gewoon eens langs.

Het Klimcentrum beschikt over meer dan 80 klimroutes in alle moeilijkheidsgraden verdeeld over een totaal klimoppervlak van 750m². De hoogte varieert van 7 tot maar liefst 18 meter.
In de zomer van 2014 is de hal verder uitgebreid met 300m2 nieuwe klimmuur!

Tevens is er in de hal een gezellige bar waar je onder het genot van een drankje weer een beetje op adem kunt komen.
Dit maakt het klimmen niet alleen tot een sportieve bezigheid, maar ook tot een gezellig avondje uit.

Overige informatie vind je verder op onze website.

De openingstijden van Klimcentrum Alkmaar zijn:
dinsdag t/m vrijdag: 18.30 - 22.30 uur
zaterdag/zondag: 11.00-16.00 uur
Buiten openingstijden: op afspraak, bel voor mogelijkheden



"Klimmen in Klimcentrum Alkmaar is voor jong en oud en zowel voor beginners als voor experts. Veiligheid en een ongedwongen sfeer staan bij ons voorop. Klimcentrum Alkmaar is goed bereikbaar per auto gratis parkeerruimte en openbaar vervoer station Alkmaar NS.Ben je op zoek naar een uitdagende en sportieve activiteit, aarzel dan niet om te bellen of kom gewoon eens langs. er is altijd deskundige begeleiding aanwezig.Het Klimcentrum beschikt over meer dan 120 klimroutes in alle moeilijkheidsgraden verdeeld over een totaal klimoppervlak van 750m².De hoogte varieert van 7 tot maar liefst 16 meter.Tevens is er in de hal een gezellige bar, waar je onder het genot van een drankje weer een beetje op adem kunt komen."
Adres: Kees Boekestraat 2, 1817 EZ Alkmaar (gemeente)
Stad: Alkmaar
Route: Kees Boekestraat 2
Postcode: 1817 EZ



op zoek naar gerelateerd: JumpSkillz Alkmaar, Toprope cursus noord holland, Boulderen Alkmaar, De Geus klimmen, Klimmen klimmuur, Indoor klimmen kind, Klimles, Klimmen kinderfeestje
Recensies
Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de leuke middag die wij hebben gehad bij Klimcentrum Alkmaar! Het kinderfeestje was helemaal geslaagd en op de terugweg naar huis zei een jongetje: “ik heb nog nooit zo’n leuk kinderfeestje gehad”. Alles was heel goed verzorgd; goede uitleg en begeleiding! Ook de pauze was erg plezierig voor de kinderen, maar sommigen hebben niet eens pauze genomen, omdat ze het klimmen zo leuk vonden! Leuk dat de ouders, in de pauze van de kinderen, ook even de wand mochten beklimmen. Zelfs de ouder met een visuele beperking mocht en kon de wand beklimmen onder begeleiding en met hulp van de instructeur, heel erg bijzonder en heel dankbaar hiervoor!!!!
Het kinderfeestje van onze zoon 9 hier gevierd. Heel erg leuk en uitdagend. De begeleiding is vriendelijk en enthousiast. Onze jongste 6durfde eerst echt niet, maar heeft uiteindelijk ook lekker geklommen. De ouders leren hoe ze moeten zekeren en dat maakt het ook echt leuk om het samen met de kinderen te doen. Pizza’s achteraf smaakten dan ook heerlijk! Aanrader!
We hebben een introductieles klimmen gevolgd. We werden heel warm ontvangen. Zij gaf een duidelijke uitleg en hield goed toezicht tijdens onze eerste ervaringen met het klimmen. Tegelijkertijd hield ze goed onze behoeftes in de gaten en zocht passende routes uit. Al met al heel erg leuke avond gehad en binnenkort starten wij met de basiscursus. We zijn benieuwd!
Partijtje van onze dochter gevierd, limo, chips, frisdrank, pizza en klimmen! Super leuk begeleid! Echt een top feestje, meiden groep 7 leeftijd waren heel enthousiast en hebben super genoten van het feestje! Complimenten voor de medewerker!!!!
Onze 3 kinderen hebben geklommen in klimcentrum Alkmaar en vonden het alle 3 erg leuk. De instructeurs waren erg vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Onze jongste dochter van 6 heeft een dwarslaesie en zit in een rolstoel en ook zij heeft, op haar eigen manier, geklommen en ze genoot ontzettend. We komen graag nog een keer.
Een hele leuke plek voor een kinderfeestje. Goede uitleg en begeleiding. En het is zo mooi om te zien dat de kinderen zichzelf uitdagen en hun angst overwinnen. Ook leuk dat de ouders actief ingezet worden.
Afgelopen vrijdag had mijn kanjer zijn feestje bij KlimCentrum Alkmaar. Onder begeleiding van Mike was zijn feestje een groot succes. Voor veel kinderen was het de eerste keer dat ze klommen en met een goede uitleg gingen ze naar boven. Bedankt Klimcentrum Alkmaar voor deze geweldige dag en ervaring.
Meermaals te gast geweest bij het klimcentrum. Zeer vriendelijk personeel en een mooie klimlocatie. De uitrusting die ze verkopen is ook scherp geprijsd. Zeker een aanrader!
Super leuk kinderfeestje gehad. Meiden hebben allemaal lekker geklommen en een top tijd gehad. Glaasje limo en chips tussendoor en daarna weer verder met klimmen. Is nu 1.5u ik denk dat 2u wat lekkerder zou zijn omdat je ook wel tijd kwijt bent aan de uitleg en kids in tuigje etc Maar evengoed een super leuke middag!!!
Superleuk klimfeestje gehad voor de verjaardag van onze dochter. We hadden de plek helemaal voor onszelf. Bas heeft de boel goed begeleid en achteraf hebben we heerlijke pizza gegeten. Het ging voor de meiden veel te snel voorbij!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid