facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klimax Installatiebedrijven

Klimax Installatiebedrijven

Info

Duurzame installatietechniek
Warmtepompen, zonnepanelen, LTV en WTW
Alles onder een dak !

Geschiedenis

Klimax Installatiebedrijven is werkzaam in geheel Nederland. Al meer dan dertig jaar onderscheiden wij ons van de markt door kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en kli-maatwerk.

In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een ambitieus team, waar deze principes nog altijd de basis vormen voor succesvolle en toonaangevende projecten in de installatie- en klimaattechniek:
o van airconditioning tot centrale verwarming
o van kunststof luchtkanalen tot sanitair
o van ontwerp tot montage
o van duurzaam concept tot innovatieve oplossing

Kortom, Klimax heeft alles onder één dak en zorgt met 50 medewerkers, professionals in alle disciplines, voor vakwerk in geheel Nederland.

Wij zijn gespecialiseerd in de totale klimaattechniek voor industrie, utiliteit, MKB en overheid. Ook complexe, vooruitstrevende woningbouwprojecten, zoals bungalowparken en woontorens behoren tot ons vakgebied.

De bedrijven, die onderdeel uitmaken van Klimax zijn:
- Klimax Projecten B.V.
- Klimaat Installatie Services B.V. (KIS)
- Klimax Energiek B.V.
- Call Air Klimaattechniek B.V. (Call Air)



"Als duurzaam installatiebedrijf richten wij ons actief op de duurzame ontwikkeling binnen ons vakgebied. Wij zijn een allround installatiebedrijf en willen helpen bij het verduurzamen van huizen en bedrijven.Wij kiezen voor systemen die efficiënt energie- en waterverbruik bevorderen en duurzame energie toepassen. Hierbij gebruiken we zoveel mogelijk milieuvriendelijke materialen en technieken. Hiermee creëren wij een win-win situatie: minder energie- en waterkosten voor onze klant en beter voor het milieu.KernwaardesDuurzaamheidOnze hoofd kernwaarde is duurzaamheid. Wij hebben respect voor het milieu en denken aan onze volgende generatie. Onze volgende generatie gaat leven op een aarde die deze generatie aan het vervuilen is."
Adres: De Grote Beer 9, 5215 MR 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: +31 73 612 47 42
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: De Grote Beer 9
Postcode: 5215 MR


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:30
Dinsdag: 07:00 - 17:30
Woensdag: 07:00 - 17:30
Donderdag: 07:00 - 17:30
Vrijdag: 07:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Duurzaam installatiebedrijf, Warmtepomp Den Bosch, BT Duurzaam, Airco Den Bosch
Recensies
Afgelopen week is de warmtepomp geïnstalleerd door Klimax. De medewerkers hebben keurig werk geleverd. Alle rommel is na afloop opgeruimd en is uitleg gegeven over de App en het bedieningspaneel. De installatie zelf is voorbereid door een schouwing op locatie en kort voor de installatie zijn telefonisch zaken doorgenomen om verassingen op de dag zelf te voorkomen. In ons geval was dit het graven van een geul voor de aansluiting van de externe unit de feitelijke warmtewisselaar. De binnen unit is fors maar heeft te maken met de grootte van de boiler 230liter. Eigenlijk een koelkast/diepvries combinatie qua omvang. In ons geval is de ruimte benut waar de Cv-installatie hing. De buitenunit is geplaatst op blokken waardoor een stabiel geheel is gecreëerd. De totale werkzaamheden zijn op 07:00 aangevangen en rond 15:30 was alles klaar. Al met al zijn we blij een bijdrage te leveren in het verlagen van onze CO2 uitstoot.
In december hybride warmtepomp Daikin laten installeren. Vooraf aantal offertes opgevraagd en huisbezoeken gehad. Klimax hanteerde realistische prijzen in plaats van absurde bedragen die concullega's vroegen. Namens Klimax kwam Joey op bezoek om alles te bespreken. Uiterst prettig allemaal. Daarna ook diverse keren contact gehad met vragen die meteen beantwoord werden; niks was te veel. Enkele dagen voor de installatie kwam een monteur kijken om alles nog eens door te nemen; zinvol! De installatie gebeurde door 3 vriendelijke en deskundige monteurs onder leiding van Wilco. We kunnen niets negatiefs benoemen. Kortom, tot op heden uiterst tevreden over dit bedrijf. Of de warmtepomp financieel voordeel gaat opleveren is de vraag; weten we pas achteraf.
Positief: bedrijf met focus op warmtepompen en airco’s. Zover ik weet de enige in de regio. Het is geen gasketel installateur die “mee moet”. Daardoor oogt het allemaal kundig. Nette showroom waar je opstellingen ook voor een deel kan zien. Verder komt er in mijn geval een nette offerte uit zonder woekerprijzen die je ook nog wel eens elders ziet. Ontevreden: - 0 pro activiteit - terugbel afspraken worden niet nagekomen - op emails wordt nauwelijks gereageerd - context: september opdracht gegeven, een warmtepomp zou sinds begin dit jaar binnen zijn bleek ergens in feb/maart na de zoveelste keer bellen en navragen hoe het staat. Toen weer iets anders nog niet op voorraad. Maar mijn grootste probleem is dus dat er niet wordt gecommuniceerd en er totaal geen pro activiteit in zit. Ik heb meerdere keren aangegeven dat ik gebrekkige communicatie vervelend vind. Feit is dat ik sinds de opdracht nog nooit proactief geïnformeerd ben over wat dan ook maar wel loze beloftes hierover als reactie hierop. - matig advies 1: Mijn woning is al voorzien van een zonneboiler. Uiteindelijk heb ik zelf na veel onderzoek een betere integratie oplossing ervan voorgesteld in de warmtepomp installatie. - matig advies 2: bal mbt integratie bestaande naregeling wordt door installateur bij mij als klant gelegd tenzij ik een nieuw regelsysteem mee bestel à een paar duizend euro. Er is wel een aantal keren toegezegd nadat ik weer over begon dat er iemand zou komen kijken maar zoals de rest van de review waarschijnlijk doet vermoeden heb ik nog nooit daadwerkelijk iemand gezien of het initiatief daartoe zien nemen. Ik heb een keer gewezen op een bedrijf die ik heb gevonden welke is gespecialiseerd in het regelsysteem in mijn woning en dat ze wellicht iets aan elkaar zouden kunnen hebben maar nooit een reactie op gehad. Het contact is altijd met Jasper gegaan. Contact voelt altijd vriendelijk, positief en kundig. Gevoel aan mijn kant is dat de groeiende vraag en de situatie van de markt ze boven de pet vliegt, maar dit is dus een aanname van mij.
In Feb-23 hebben we een Daikin warmtepomp door Klimax laten plaatsen. We zijn zeer tevreden over het advies wat we bij de aanschaf hebben ontvangen en de goede communicatie mbt aanschaf en installatie. Vragen die we hadden werden snel en duidelijk beantwoord. Bij de vraag mbt de geluidsdruk van de buitenunit konden we langskomen om dit bij een werkende unit zelf te ervaren. Top dus. De installatie zelf verliep zeer voorspoedig waarbij in goed overleg zowel de buiten als binnen unit werd geplaatst. Ook werd er netjes gewerkt en opgeruimd. De monteur nam na installatie ruim de tijd om de werking van het systeem uit te leggen en kleine issue met de instellingen werden in de dagen erna ook in het weekend direct opgelost. Kortom: ik ben zeer tevreden over dit klantvriendelijke en service gerichte bedrijf.
Wij hebben een warmtepomp laten plaatsen door Klimax en zijn uiterst tevreden over het verloop van het gehele traject. Prettige intake, waarbij alle tijd werd genomen om onze vragen te beantwoorden. Wat volgde was een offerte met een prima prijs. Deze week is de warmtepomp in 1 dag geplaatst door drie monteurs die netjes werken en waarvan je aan alles merkt dat ze al vele jaren ervaring hebben met deze technologie. Kortom, wij kunnen Klimax van harte aanbevelen!
Daikin 8kw warmtepomp besteld bij klimax. Ondanks de drukte was de levertijd slechts 3 maanden. Na installatie waren er helaas veel opleverpunten. Deze zijn door Klimax netjes en vakkundig opgelost
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid