facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KlimAvontuur Appelscha (Locatie Klimpark)

"Klimbos Appelscha is onderdeel van De Jongens van Outdoor. Klimmen in Friesland voor gezinnen en groepen. Centraal in Noord Nederland, op de grens van Friesland en Drenthe midden in de natuur vind je Klimbos Appelscha. Door een zekersysteem waarbij je continu gezekerd bent, is dit het veiligste klimbos van Friesland en Drenthe. Bij Klimbos Appelscha vind je diverse parcoursen, afwisselend met tokkelbanen. Met meer dan 400 meter aan hindernissen en tokkelbanen, variërend van 2 tot wel 12 meter hoog, is dit klimbos voor iedereen geschikt."
Adres: Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha
Telefoonnummer: +31516433309
Stad: Appelscha
Route: Roggeberg 1
Postcode: 8426 GK



op zoek naar gerelateerd: Klimbos Appelscha, Klimbos Appelscha openingstijden, Korting Klimbos Appelscha, Klimbos Friesland, Klimbos Appelscha onveilig, Klimbos Leeuwarden, King kong Appelscha, Klimpark Drenthe
Recensies
Het kinderfeestje van onze zoon gehouden. Wat een geduld hadden de medewerkers met de drukke kids. Er werd alle tijd genomen voor de kinderen die het spnnens vonden waardoor ze het toch gedaan hadden! Verjaardag van onze andere kids gaan we daar vast ook weer een keer doen als ze 10 worden!
Afgelopen donderdag 1 juni 2023 zijn wij met onze groep 8 naar het Klimpark geweest. We hebben gebruik gemaakt van 5 verschillende onderdelen. De kinderen zijn door de 4 begeleiders op een heel leuke manier uitgedaagd, maar ook weer net niet teveel gepusht als je begrijpt wat ik bedoel. Veel kinderen zijn dan ook die uitdaging aangegaan. Uitdagend, jonge enthousiaste en vakkundige mensen die onze groep kinderen hebben begeleid en voor iedereen wat wils maakten deze 3 uur onvergetelijk. En, ook niet onbelangrijk, de prijs per persoon maakt dat we zeggen: Je krijgt waar voor je geld. Wij komen volgend jaar zeker weer.
De locatie is uitstekend, erg mooi gebied. Over het algemeen was het personeel erg gedreven en oplettend, maar de jonge man die ons inlichtte over de veiligheid en het parcours leek net wakker te zijn, vergat veel te melden, beantwoorde onze vragen maar half en lachtte wat om zich heen. Parcours viel een beetje tegen, we hoopten op meer tokkelbanen
Fantastisch familie uitje, ook als je niet klimt kun je genieten van een prachtige omgeving en kun je de klimmers goed volgen.
Mooi klimbos! We waren hier met een groep meiden van rond de 9 jaar oud en hebben het 'lage' parcours gedaan. Voor sommige kinderen was het makkelijk, die vlogen er zo doorheen. En voor een paar kinderen was het heel erg spannend. Een uurtje was eigenlijk te kort. Leuk om nog eens terug te gaan en meer tijd te nemen!
Erg tof klimbos voor als je een paar uur of een kleine middag wil gaan klimmen. Je hebt de keuze tussen verschillende moeilijkheidsgraden, beginnend bij dichtbij de grond en makkelijk tot uitdagend en halverwege de boom! Samen met vrienden en alleen is het leuk. Het is wel een sportief uitje, dus wees voorbereid om spieren te gebruiken die je normaal niet gebruikt en op te letten tijdens de veiligheidsuitleg! Het team was erg behulpzaam en het zijn super relaxte gasten. Om de hoek zit een aantal eetgelegenheden, dus na het klimmen kan je direct even uitrusten met een ijsje of patatje... Ook altijd goed. Erg tevreden over personeel, plaats, het bos, de parcours met tokkelbanen! en de prijs. Zal het zeker nog vaker doen!
Afgelopen weekend hebben wij tijdens ons teamuitje een aantal activiteiten gedaan in het klimbos! Een super leuke ervaring voor iedereen. De jongens instrueerden ons goed, en waren erg behulpzaam. We hebben een top dag gehad met z'n allen! Bedankt!
Leuke medewerkers, was heel gezellig. Apparatuur werkt goed.
Niet mega groot en ook niet heel hoog, maar goed genoeg om je een keer 2 uurtjes te vermaken. Grappige onderdelen. Als het heel druk is, moet je denk ik wel af en toe wachten. Duidelijke instructies en goed onderhouden parcours en tuigage.
Top voor elkaar! Met kinderen en volwassenen het lage parcours gedaan. Duidelijke uitleg, uitdagend parcours. Tijdens ons bezoek was het relatief rustig, waardoor we wat langer konden door klimmen. Leuk om nog even de uitkijktoren te beklimmen en wat lekkers te nuttigen bij het restaurant van de jongens en meiden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid