facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klimavisie

Klimavisie

Info

Klimavisie is een landelijk werkende koeltechnisch installateur van airco apparatuur, vrf systemen, klimaatbeheersing, warmtepompen, ventilatie en luchtbehandeling.

Geschiedenis

Klimavisie is een landelijk werkende koeltechnisch installateur van airco apparatuur, vrf systemen, klimaatbeheersing, warmtepompen, ventilatie en luchtbehandeling.

Adres: Steinkampsweg 6, 7150 AB Eibergen
Telefoonnummer: +31(0)880233333
Stad: Eibergen
Route: Steinkampsweg 6
Postcode: 7150 AB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Karwei Eibergen Karwei Eibergen 194 meter Naar deze vestiging geweest voor rolgordijnen. Echter onverrichte zaken teruggegaan. ...
Montagebedrijf Te Winkel Gierkink Montagebedrijf Te Winkel Gierkink 875 meter Zeer vriendelijk en snel geholpen door Boudewijn. Top!
ديكور ودهان Esmat Bakri ديكور ودهان Esmat Bakri 1 km Ik werk op het gebied van decoratieve verf en de in stallatie van houten vloeren ...
Alwine Glas in Lood Alwine Glas in Lood 1 km Superwerk geleverd. Wij zijn erg tevreden. Snel en correct. Denken ook mee in oploss...
Boeijink Stucadoorsbedrijf Boeijink Stucadoorsbedrijf 2 km Voor nieuwbouw verbouw en renovatie.
Recensies
Zeer goede ervaring met dit bedrijf voor het installeren van onze airco. Vanaf het eerste contact alleen maar prettig. Snel een offerte in huis. Datum installatie boven verwachting snel. Bijzonder prettige installatie monteurs. Ze werkten erg netjes, ruimden dat beetje wat ze aan rommel maakten zelf op met eigen stofzuiger. Keurige houding en omgangsvormen, gewoon een gezellige dag mee gehad.
Prima 1e indruk van dit bedrijf, aangezocht voor advies en offerte voor airco/inverter installatie in woonhuis. Snelle reactie op contactverzoek. Uigebreide rustige inventarisatie, duidelijke uitleg en maatwerk! advies aan huis m.b.t. de wenselijke oplossing door salesmanager. Aangeboden oplossing is bepaald niet 'goedkoop' maar wel realistisch. UPDATE NA INSTALLATIE. Als klant wordt je door Klimavisie volledig ontzorgd. Op de afgesproken dag worden de beleefde monteurs voorafgaand aan de installatie nog ter plekke door de eerder genoemde salesmanager gebriefd. De installatie wordt conform wens gebruiksklaar opgeleverd. Ter afronding neemt een dag later de salesmanager ter plekkenog álle tijd voor vragen. Zowel om de werking toe te lichten als om te assisteren bij de koppeling met een online interface en om een paar laatste puntjes op de 'i' te zetten. Chapeau. Wij kunnen dit bedrijf werkelijk alleen maar met 5* van hárte aanbevelen.
Professioneel bedrijf-zowel in communicatie als werkzaamheden. We kochten een oud huis, dus veel ervaring met aannemers, installateurs, schilders, loodgieters, hoveniers, etc etc. Lastig lastig om afspraken te maken, en veel werk snel en 'tussendoor'. Klimavisie was hierop een positieve uitzondering. Alle afspraken werden netjes nagekomen, duidelijke offerte en snelle installatie met een goed werkende airco. We hadden er een erg goede indruk van tijdens het offerteproces en dat werd met de installatie bevestigd. Wij zijn erg tevreden, complimenten aan het team!
Prima service, vriendelijke, attente en professionele mensen die snel reageren!
Slecht te bereiken en erg onvriendelijk personeel bij de klantenservice.
Maatwerk en betaalbaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid