facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klim & Avonturenbos

Klim & Avonturenbos

Info

Het Klim & Avonturenbos van 4 hectare bestaat o.a. uit diverse klimroutes en tokkelbanen door de boomtoppen. Er is ook een rolstoelvriendelijk parcours.

Adres: Gorps Baantje 5, 5051 PX Goirle
Telefoonnummer: 0134690461
Stad: Goirle
Route: Gorps Baantje 5
Postcode: 5051 PX


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 13:00 - 18:00
Woensdag: 13:00 - 18:00
Donderdag: 13:00 - 18:00
Vrijdag: 13:00 - 18:00
Zaterdag: 13:00 - 18:00
Zondag: 13:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Klim en ZIP, Klimbos omgeving Tilburg, Klimbos Weert, Klimmen Limburg, Klimbos IJzeren Man, Rocks 'n Rivers Ardennen, Activiteiten Tilburg, Klimbos Brabant
Recensies
Duidelijke Uitleg over de gordel en de klimhaak. Medewerkers zijn behulpzaam, en beantwoorden je vragen heel goed, en zijn vriendelijk. De klimbanen zijn afwisselend en leuk voor jong en oud.
Was even zoeken naar de "ingang". Leuk voor de kinderen om te spelen en op avontuur uit te gaan. Overzichtelijk voor de ouders!
Onze kleinkinderen van 15 en 13 waren enthousiast. Onze kleinzoon van 13 heeft hoogtevrees, maar jullie gaven hem zoveel vertrouwen dat hij het hele parcours heeft afgelegd en heel trots was op zichzelf!!
Super leuk voor kids om 3 uur lang te klimmen, verjaardag feestje of gewoon voor de lol persooneel is behulpzaam en motiveert om eventuele angsten te over winnen
Top dag gehad met m'n zoon. Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam!!
Mooi parcours, goed overzicht vanaf het terras, gezellige sfeer.
Leuk uitje. De kinderen vonden het helemaal top.
Leuk personeel en een gezellige dag gehad met mijn gezin.
Erg leuke plek voor jong en oud: mooi wandelen en lekker spelen. Zeker in combinatie met de horeca van Roovertsche Leij die er, ook in deze tijd, voor iedereen een gezellig uitje van maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid