facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klijnstra Motoren

Klijnstra Motoren

Info

Klijnstra Motoren verkoopt motoren, kleding, onderdelen & accessoires. Voert onderhoud, reparaties en schadeherstel uit aan motoren. Dynojet tuning center

Geschiedenis

Als professioneel bedrijf specialiseert Klijnstra Motoren zich in de modernste technieken die toepasbaar zijn op elk type motorfiets. Wij investeren in kennis en de nieuwste apparatuur zodat u veilig en probleemloos de weg op kunt. Het is de grote passie voor motorfietsen en de techniek die maakt dat wij streven naar perfectie.

Wij begrijpen de sterke emotionele band tussen iedere motorrijder en zijn machine. Onze werkwijze is dan ook betrokkenheid en maatwerk, waarbij het contact met de klant nadrukkelijk voorop staat.

Onderhoud, reparatie, tuning, revisie en schadeherstel van motoren, scooters en quads. Verkoop van motoren en accessoires.
Officieel Dynojet Tuningcenter en Powervisioncenter en erkend Powercommander dealer.

Adres: Papierbaan 2g, 9672 BH Winschoten
Telefoonnummer: 0597-434935
Stad: Winschoten
Route: Papierbaan 2g
Postcode: 9672 BH



op zoek naar gerelateerd: Mulders Motoren occasions, Motorzaak Friesland, Veendam motorzaak, Motor huren Friesland, MotoPort Breda motoren, Motorzaak Drenthe, Kawasaki dealer Groningen, Motor Twente
Recensies
Mooie zaak met, niet veel maar wel mooie motoren en vooral top advies van kundige mensen. Met name onderhoud en eventueel tunen is van hoog niveau. Zeker een aanrader.
1 van de beste kleinschalige motorshops in deze regio. Altijd deskundig advies. Snelle kundige service. Vriendelijk en professioneel.
Uitstekende motorzaak nemen de tijd voor je en verkopen betrouwbare motoren.Nog bedankt Stuie voor je goede service.
Prettig zaken doen hier. Mijn motor heeft een professionele dyno-tuning gekregen met een mooi resultaat. De lakschade die tijdens transport is veroorzaakt is voor een schappelijke prijs hersteld. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
Hebben me motor prima herstelt van een storing en andere dingen waar andere bedrijven het niet konden fixen tot nu toe weer een heerlijke motor Bedanktbhier voor en tot ziens
Motor om laten bouwen naar 35Kw. Scherpe prijs, goede communicatie en zoals afgesproken na een week klaar.
Gewoon hele goed plek voor het onderhoud van je motor, is dan ook nog eens de helft ! goedkoper dan bij een MotoPort.
Bij Klijnstra motoren heb ik vriendelijke mensen ontmoet die duidelijk en eerlijk communiceren, gemaakte afspraken nakomen.
Prettige aankoopervaring. Volgende week een prachtige Honda VFR 800 VTEC ophalen....
Ben goed geholpen, vriendelijk en vakkundig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid