facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kleurrijk Lisse

Kleurrijk Lisse

Info

Actuele info over Lisse. Met uitgaantips, evenementen, winacties en de mooiste foto's. De officiële fanpage van Lisse Marketing / VVV Lisse.

Geschiedenis

Welkom in Lisse.

Lisse, ook wel het ‘centrum van de bloembollenstreek' genoemd, neemt een centrale positie in de bollenstreek in. Niet alleen vanwege de ligging, maar ook - van oudsher - door de teelt en handel in bloembollen die hier floreert. Tot op de dag van vandaag vindt u in Lisse nog steeds op grote schaal bollenvelden en de belangrijkste bloembollenveilingen en –exportbedrijven.

Maar Lisse heeft bezoekers nog veel meer te bieden. Op het gebied van recreatie, sport, cultuur en ontspanning vindt u hier voor elk wat wils. Op korte afstand zijn de duinen en de zee, maar ook meren en bos. Wanneer u wilt winkelen bent u in Lisse aan het juiste adres. En ook een museumbezoek, een boottrip of een fietstochtje behoren tot de mogelijkheden.



Winkelen

Het Koopcentrum heeft veel verschillende winkels. Zo zijn er kledingwinkels, een paar supermarkten, bakkerijen, boekenwinkels, cd-winkels, cadeaushops, kunst- en antiekzaken, drogisterijen/parfumerieën, bloemenwinkels, kappers en andere speciaalzaken. Het winkelcentrum is gedeeltelijk overdekt en bijzonder aantrekkelijk voor voetgangers omdat het grotendeels is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.
In Lisse kunt u gratis parkeren (met parkeerschijf).

Naast het grotere winkelcentrum in het hart van Lisse, is er nog het winkelcentrum de Poelmarkt. Hier kunt u uitstekend terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. Zo vindt u er een slager, supermarkt, bloemenwinkel, bakker en kapper. Bij dit winkelcentrum kunt u ook gratis parkeren.


Eten & drinken

Lisse biedt daarnaast volop keus om een middag in de zon op het terras te zitten of gewoon gezellig uit eten te gaan, van eenvoudig tot culinair. ‘t Vierkant aan de Heereweg wordt ook wel het culinaire plein genoemd omdat er verschillende restaurants aan gelegen zijn. Maar ook in de rest van Lisse kunt u terecht voor een heerlijk hapje eten!

Na het eten nog zin in een drankje? Lisse heeft verschillende gezellige cafeetjes waar u een drankje kunt drinken, gezellig bij kunt kletsen of kunt darten of biljarten.

Voor een gezellige avond met muziek bent u in Lisse aan het juiste adres. De Gewoonste Zaak is een begrip in de regio. De jeugd uit Lisse en omstreken kan zich hier in het weekend uitstekend vermaken met de leukste bands en dj’s.

Adres: Heereweg 219, 2161 BG Lisse
Telefoonnummer: 0252-417900
Stad: Lisse
Route: Heereweg 219
Postcode: 2161 BG



op zoek naar gerelateerd: Lisse centrum, gemeente lisse: nieuws, Lisse route, Lisse museum, Lisse hotel, Lisse Keukenhof, Blik op Lisse, Lisse bloemen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Villa Kakelbont Villa Kakelbont 443 meter In december 2016 ga ik starten met kerstworkshops te geven! Binnenkort komen er foto'...
Bollenstreek in Beeld BIB Bollenstreek in Beeld BIB 935 meter LET OP: dit is niet het atelier van de kunstenaars vereniging Bollenstreek in Beeld. ...
Greenity Greenity 1 km Greenity is het vakblad voor de bloembollen- en vasteplantensector.
LAM Lisse LAM Lisse 2 km Bij het horen van een kunstmuseum of boeken die gaan over kunst. Gaan de meeste kinde...
คูเคนฮอฟ คูเคนฮอฟ 2 km Echt een prachtig park: zoveel kleur, je raakt gewoon niet uitgekeken. Online tickets...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid