facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kleurrijk Haren

Kleurrijk Haren

Info

Kleurrijk Haren zet zich in voor een leefomgeving en ontmoetingsplek waar we elkaar respecteren, ons durven verbinden en uniek mogen zijn.

Geschiedenis

Vereniging Kleurrijk zet zich in voor duurzame integratie van statushouders in Haren en ontmoetingen voor wie daar maar behoefte aan heeft.
Burgerinitiatieven, ontmoeten en samenwerken is daarbij een belangrijk uitgangspunt.

Dat geven wij vorm door gezamenlijk zeer laagdrempelige activiteiten te organiseren op het gebied van o.a. werk, duurzaamheid, lifestyle, hobby’s, kunst/cultuur, sport, kinderen en eten.

Naast events zal er ruimte gecreëerd worden om o.a. een free-café, werk- en taalcafé, crea- en vrouwencafé, spreekuur, taallessen, walk-in diners, dialoogtafels en informatiebijeenkomsten te organiseren.

Deze activiteiten worden georganiseerd door vrijwilligers van Kleurrijk Haren i.s.m. diverse organisaties en verenigingen uit Haren.

Via de activiteiten en events leren mensen het dorp, hun buurt en elkaar kennen.

We proberen hierbij zoveel mogelijk in het Nederlands te communiceren zodat ook anderstaligen de Nederlandse taal sneller machtig worden.
Kleurrijk Haren is een vereniging. De bijdrage voor het lidmaatschap is voor 1 volwassene 5,- per jaar en 10,- per jaar voor wie het kan missen. Kinderen zijn gratis.

Wat krijg je ervoor? Als lid kun je gedurende het gehele jaar gratis deelnemen aan de wekelijkse activiteiten.die georganiseerd gaan worden door Kleurrijk Haren.

Eenmalig activiteiten en activiteiten georganiseerd door derden, kunnen soms een kleine eigen bijdrage verlangen.

Aanmelden als lid, vrijwilliger of sponser kan via [email protected]. Tel. 06-37225864 of 06-21841515.
Bankrekening NL 07 RBRB 0706 4405 28

Heb je zelf een idee wat je graag uit wilt voeren, zoek je samenwerking of ondersteuning bij je idee of wil je met ons samenwerken er is veel mogelijk. Wij horen graag van je.

Van harte welkom bij Kleurrijk Haren.

Adres: Waterhuizenweg 36, Haren, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 06-37225864
Stad: Haren
Route: Waterhuizenweg 36


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autismevriendelijk Nederland Autismevriendelijk Nederland 1 km Dit is de pagina van Autisme Digitaal, een stichting die websites en presentaties ove...
Miracula Miracula 1 km This page gives some background information about the book 'Miracula' by Amanda and H...
Musicaljudasharen Musicaljudasharen 1 km Mooie lichte kerk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid