facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kleur Bekennen

Kleur Bekennen

Info

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Like dan onze pagina.
website: www.kleurbekennen.net

Geschiedenis

Kleur Bekennen is het kleur- en kledingadviesbureau van Ellen Vorenkamp. Zij werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Particulieren kunnen bij Kleur Bekennen terecht voor onder andere kleurenanalyses, kledingadvies, stijladvies, garderobeplanning en make-upadvies, maar ook voor kledingshoppen, vrijgezellenfeestjes en workshops. Hierbij zijn persoonlijke aandacht, kwaliteit en een fijne, vertrouwde sfeer voor Kleur Bekennen vanzelfsprekend.

Bedrijven kunnen Kleur Bekennen inhuren voor trainingen uiterlijke presentatie voor hun medewerkers, bedrijfskledingadvies, workshops en presentaties. Hierbij zijn professionaliteit en meedenken voor Kleur Bekennen vanzelfsprekend.

Kleurbekennen verzorgt opleidingen en trainingen voor image professionals.



"Persoonlijk advies over uiterlijke presentatie voor particulieren en bedrijven"
Adres: Nieuweweg 4, 9301GR Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0643948960
Stad: Roden
Route: Nieuweweg 4
Postcode: 9301GR


Recensies
Ruim een week geleden ben ik bij Ellen geweest voor een kleurenanalyse en ik zit nog steeds na te genieten. Wat een mooie ochtend! Na een heel goed gesprek kreeg ik de analyse en ben ik vervolgens naar huis gegaan met een fijne kleurenwaaier die ik kan gebruiken bij het shoppen . Echt een aanraden voor wie nog twijfelt!
Vorig jaar ben ik bij Ellen geweest voor een kleur- en make-up advies. Wat een fijn en warm consult was het, ze neemt de tijd en heeft een sterk verhaal. Bedankt voor je openheid. Nog bijna dagelijks heb ik profijt van het advies. Ook ben ik erg blij met het make-up advies, ik heb dit ook gekocht, Make-up Studio is een fijn merk. Een absolute aanrader om een consult bij Ellen te boeken!
Gezellige , leerzame dag gehad samen met mijn collega’s. We zijn gestart met workshop kleurenanalyse en we sloten af met een kledingadvies. Op de dag zelf moest Ellen nog even nadenken wat voor mij geschikt zou zijn. Ik kreeg alsnog een aantal weken een privé gesprek met duidelijke tips en trics die goed toe te passen zijn. Een echte aanrader.
Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij Kleur Bekennen ben geweest, maar het was zo geweldig dat een review op zijn plaats is. Het gaat niet simpelweg om een kleuradvies, ook je persoonlijkheid en hoe je in het leven staat wordt hierin meegenomen. Na een heerlijk middag vullend programma ben ik naar huis gegaan met een goed advies over kledingstijl, kledingkleuren, haarkleur en make-up. Ik gebruik de adviezen nog heel vaak. Echt een aanrader!!!
Gisteren op 29 juni 2022 een keurenpalet gekregen bij Ellen, samen met collega's. Leuke ontvangst. Ze vertelt over de in en outs Wat kleuren met je gezicht en body doen. Iedereen komt persoonlijk aan de beurt. Ze doet het op een leuke ontspannen manier. Iedereen was zeer tevreden met de verassende uitslag. Ellen bedankt. Was Fantastisch
Heb gister een kleurenanalyse ,make up analyse gehad. Dit was zo waardevol. De analyse van mezelf als persoon was zo waar,stond helemaal versteld dat je dit allemaal kan lezen! Daarna de kleding en make up analyse was super leerzaam en gezellig. Ik heb echt een waardevol fijne dag gehad! Nogmaals bedankt!!
Vorige week was ik met mijn schoonzussen en schoonmoeder bij Ellen voor een kleurenanalyse. Wat een leuke en vooral leerzame middag hebben we gehad. Ellen heeft ons geholpen om zelf te zien welke kleuren goed bij ons staan met soms verrassende uitkomsten. Ellen is een ontzettend leuk mens met heel veel verstand van zaken. Een absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid