facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klesteo Kleding- en Speelgoedbank Tiel e.o.

Klesteo Kleding- en Speelgoedbank Tiel e.o.

Info

Klesteo is een kleding- en speelgoedbank voor Tiel en omstreken.

Geschiedenis

Klesteo is een kleding- en speelgoedbank voor Tiel en omstreken.
Het is een non-profit organisatie die geheel bestaat uit vrijwilligers. Het doel is om mensen, die financieel niet meer rond kunnen komen, te voorzien van gratis kleding en speelgoed.



"Klesteo is een kleding- en speelgoedbank voor Tiel en omstreken. Het is een non-profit die geheel bestaat uit vrijwilligers. Het doel is om mensen, die financieel niet meer rond kunnen komen, te voorzien van gratis kleding en speelgoed."
Adres: Spoorstraat 1, 4001 CN Tiel
Telefoonnummer: 0858769987
Stad: Tiel
Route: Spoorstraat 1
Postcode: 4001 CN



op zoek naar gerelateerd: Kleding container Tiel, Kledingbank, Voedselbank Tiel, Kleding inzamelen Geldermalsen, Kledingbank Druten, Medelsestraat 5 Tiel, Kledingbank Beneden-Leeuwen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sailing Kids Sailing Kids 3 km Sailing Kids organiseert avontuurlijke, gratis zeilreizen voor gezinnen met een ernst...
Stichting Heartbeat Stichting Heartbeat 3 km Ik ben het eens met deze stichting
Recensies
Zeer vriendelijke mensen en heel erg behulpzaam. Ze zijn er echt om mensen te helpen, zonder dat je je daar ongemakkelijk bij voelt. Ruime keuze aan zeer goede, vaak bijna nieuwe kleding. Zelfs aan accessoires zoals sieraden, sjaaltjes, riemen, tassen enz. wordt gedacht. Er zit ook een speelgoedbank bij, waar ik persoonlijk geen ervaring mee heb. Maar als ik het zo zie, ziet daar alles er ook heel netjes, heel en schoon uit. Mooi goed speelgoed voor elke leeftijd. Nu met het Coronavirus, is het voor iedereen aanpassen en opletten, maar dat hebben ze goed onder controle.
Zonder vrijwilligers zou deze mogelijkheid er niet zijn! Dit verdient daarom ook meer dan 5 sterren...
Lieve mensen die andere mensen helpen, die minder bedeeld zijn en ze het beste gunnen . Zeer dankbaar als je wat brengt. Had kledingkast uitgemest en drie volle zakken bruikbare kleding gebracht. Mensen blij maken daar doe ik het voor.
Top geholpen voor een vluchtelingen gezin van 5 personen . Ondanks fout in tijd. Zoveel lieve dames die zich hebben ingezet. Dank, dank.
Goeie instelling
Awesome en mooie kleding. Super bedankt
Fantastisch initiatief voor de mensen onder ons die het minder hebben.
Klein, oud gebouw! Helaas niet aangepast!
Medewerkers zijn zeer dankbaar.
Liefdadigheidscentrum in Tell Holland
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid