facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kleinveeservice

Kleinveeservice

Info

KleinveeService is gespecialiseerd in broedmachines en benodigdheden voor hobby dieren zoals kippen, konijnen, vogels, cavia's en nog veel meer.

Geschiedenis

We willen u graag advies geven bij het houden van uw dieren en bij het uitbroeden en opfokken van de jonge.

Adres: Neterselseweg 11, 5531PH Bladel
Telefoonnummer: 0497-844325
Stad: Bladel
Route: Neterselseweg 11
Postcode: 5531PH



op zoek naar gerelateerd: Broedmachine eieren, Pels en Pluim Bladel, Fiem Smart broedmachine, Flanner broedmachine, Broedmachine automatisch keren, Broedmachine succes 40, Broedmachine te koop, Beste broedmachine voor kippen
Recensies
Broedmachine en toebehoren aangeschaft. Een paar keer telefonisch contact gehad met vragen en onzekerheden broeden is best spannend ;-. Ik werd iedere keer met alle geduld te woord gestaan. Uitstekende service! Complimenten.
Correct en snelle service. Perrie bedankt
Wat een geweldige service, deze meneer had alle tijd om al onze vragen te beantwoorden!!! Echt top service. En alles goed en duidelijk uitgelegd, we hebben met een goed gevoel een mooie broedmachine met toebehoren gekocht en we hopen er veel mooie kuikens mee uit te broeden!!!!
Top bedrijf. Snelle service, goed bereikbaar en snelle reactie op emails
Gedreven en erg klantvriendelijk!
Nette en snelle service.
Vertaald door Google Super service Origineel Super service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid