facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kleinstesoepfabriek

Kleinstesoepfabriek

Info

De lekkerste biologische soepen! Duurzaam, (h)eerlijk en gezond: precies zoals soep hoort te zijn.

Onze taak

De missie van Kleinstesoepfabriek is om klanten blij te maken met onze smaakvolle en duurzaam geproduceerde biologische producten . Want voor elke hectare die biologisch is bewerkt, blijft een schoon stuk aarde over voor het nageslacht.



"Wij geven liefde & tijd om échte soep te maken, waarmee we op duurzame wijze de aarde voeden.Kleinstesoepfabriek maakt biologische bouillons en soepen. Door bijzondere recepten, smaakvolle fairtrade en biologische ingrediënten en aandachtige productie, ontstaat een product waarmee we mensen blij maken en verwarmen via de smaak. Hierdoor zijn we met elkaar verbonden. De producten en hun verpakking zijn duurzaam. Innovaties zijn gericht op maximale vernieuwing en houdbaarheid."
Adres: Kapteynlaan 1, 9351 VG Leek
Telefoonnummer: +31594514797
ln.keirbafpeosetsnielk@ofni
Stad: Leek
Route: Kapteynlaan 1
Postcode: 9351 VG



op zoek naar gerelateerd: de kleinste soepfabriek jumbo, kleinste soepfabriek kippenbouillon, kleinste soepfabriek recepten, soepfabriek breda, kleinste soepfabriek ah, kleinste soepfabriek runderbouillon, kleinste soepfabriek prijzen, willem versteeg veldhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La pasión delicatessen La pasión delicatessen 2 km Gezellige winkel met lekkernijen. Er is altijd wel wat te proeven en je wordt er desk...
Friet &Zo Friet &Zo 2 km Friet&Zo Kwalitatief verse friet en snackproducten voor een betaalbare prijs. We str...
Recensies
Zo simpel kan het zijn: goede biologische ingrediënten, een goed recept, geduld, passie en vakmanschap. Hulde voor de makers. Iets duurder dan middle-of the road-soep, maar elke cent meer dan waard. Ik ben fan!
Heerlijke soep. Je proeft dat het door vakmensen is gemaakt. En ja, tuurlijk betaal je iets voor eerlijk gemaakte producten. Maar elke cent waard! Oh ja, de bouilon staat standaard in onze keuken. Ga zo door!
Linzensoep is fantastisch. Zonder te verdunnen smaakt het beste. Enige nadeel is de prijs, als het iets goedkoper was zou ik deze soep nog vaker eten!
Erwtensoep geprobeerd, eens maar nooit weer. Overprijsde troep, bijna geen erwten, een kruimeltje vlees en met de aanbevolen hoeveelheid water erbij werd het een slappe bouillon ipv een lekkere gevulde erwtensoep. Advies: laten staan en lekker zelf maken! Wat erin zit? Nou voornamelijk aardappelzetmeel, daar zet men geen % bij om het nog wat te lijken maar een snelle rekensom en proef op de som leert dat dat meer dan 50% moet zijn. Het is geen productiefout maar handige misleidende marketing met als doel winstmaximalisatie. Of maw high profile dmv marketing en poor quality !
Vandaag kennis gemaakt met jullie Groninger mosterdsoep met oude kaas. Heerlijk recept met een mooie balans tussen romig, pittig en een zoet romige smaak. Pure klasse ! Ik ga jullie recepten zeker vaker proberen.
Mosterdsoep in mijn kerstpakket gekregen. Smakeloos waterig soepje. Mooi verhaal, prachtig idee maar het resultaat is echt 3x nix! Zelfs de poedersoep van knorr smaakt stukken beter.
Heerlijke soep. Je proeft dat er met liefde wordt gekookt. Aanrader!
Hele lekkere soep, er bestaan veel soorten zodat je goed kan afwisselen!! En biologisch ook belangrijk :
Ben het eens met eerdere recensies: een zéér arrogante eigenaar. Denkt boven de wet te staan en is verre van klantgericht. Ik had 20 liter soep besteld en wilde deze wegens omstandigheden binnen de wettelijke termijn van 14 dagen terugsturen, maar meneer meent dat dit voor zijn handel niet van toepassing is. Uiteindelijk de rechtsbijstandsverzekering ingeschakeld. Lang houdbare soepen zoals deze vallen gewoon onder het herroepingsrecht, en dat zou de eigenaar toch moeten weten aangezien dat het enige product is dat hij verkoopt. Waardeloos bedrijf.
Ik gebruik jullie runderbouillon om zelf Bosnische bruine bonensoep te maken, heerlijk! Eigenlijk geen minpunten zelf ervaren maar ik geef toch geen 5 sterren omdat de reacties op sommige kritiek van klanten hier mij wat tegenvallen. Dus qua klantvriendelijkheid hier mag het van mij net wat beter. Voor de rest: ga zo door! Dat varieert natuurlijk van wat men zelf het lekkerst vindt. Mijn man en ik houden erg van de pure smaak van bruine bonen. Dus dan maak ik hem door in een grote pan wat olie te verwarmen, dan scherpe rode ui in ons geval fijn gesneden maar kan ook grover gesneden, 3 gesnipperde knoflook teentjes. Fruiten, dan jullie runderbouillon, dan 500g verse biologische bruine bonen die een nacht hebben staan wellen in koud water, dan peper en zout naar smaak en 1 theelepel cayennepeper. Flink hoog vuur en aan de kook brengen, daarna op een lager vuurtje laten pruttelen tot de gewenste dikte is bereikt. Origineel gaat er ook nog wortel, prei en rundvlees in. Het lekkerste rundvlees vinden wij hiervoor gepekelde rund maar het kan ook zonder. Of met een lekkere rookworst vers van de slager. Leuk dat u er naar vraagt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid