facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kleine Betonpomp - RvR Betonpomp Verhuur

Kleine Betonpomp - RvR Betonpomp Verhuur

Info

Wij zijn gespecialiseerd in het verpompen van beton op moeilijk bereikbare plaatsen en op hoogte. Voor zowel zakelijk als particulier.

Geschiedenis

RvR Betonpompverhuur is vooral gespecialiseerd in betonpompen op moeilijk bereikbare plekken, voor zowel de zakelijk markt als particulier. Om dit mogelijk te maken beschikken wij over verschillende kleine betonpompen. Wij zijn in te huren voor kleine stortwerkzaamheden zoals een aanbouw of fundering storten. Maar ook grote werken, zoals het vullen van de naden van kanaalplaatvloeren, willen wij graag voor u uitvoeren. Desgewenst nemen wij de gehele betonstort aan. Beton storten is ons dagelijks werk. Uitgerust met alle benodigde materieel zoals: trilnaald, laser en trilplaat, wordt de stort vakkundig uitgevoerd.

Kijk voor meer info op onze website: www.kleinebetonpomp.nl

Volg ons ook op:
LinkedIn: www.linkedin.com/company/rvr-betonpompverhuur
Twitter: https://twitter.com/RvRverhuur

Adres:
Telefoonnummer: 0348 - 46 76 99
Stad: Montfoort


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Betonpomp huren prijzen, Betonpomp huren Boels, Kleine betonpomp huren Boels, Betonpomp aanhanger, Betonpomp prijs, Mini betonpomp huren, Betonpomp kopen, Kosten kleine betonpomp
Recensies
Ik kan alleen maar positieve dingen zeggen over mijn ervaring met rvr. Binnen een uur had ik een offerte en de eerst mogelijke was al twee dagen later. Ze waren er tot op de minuut op tijd, waren vriendelijk en werkten snel. Het eindresultaat is top en alles is schoon en netjes achtergelaten. Niet alleen in en om het huis maar zelfs de openbare weg waar de pomp en vrachtwagen stonden. Voor mij een heel positieve ervaring dus, volgende keer zeker weer hier.
RvR is zeer betrokken en heeft kennis van zaken. Ze denken graag mee met de klant en ze hebben naast kleine betonpompen ook grote betonpompen en -mixers! Het totaalpakket dus, lekker makkelijk. Ik raad RvR Betonpomp Verhuur aan iedereen aan!
RVR/Kleine betonpomp heeft bij ons in onze woonkamer 140m2 een betonnen ondervloer 10cm en afwerkvloer 7cm gestort. De afwerk vloer is gevlinderd en gecoat. Omdat het om een witte lichte betonvloer ging op aanraden van RVR de stort over 2 dagen verdeeld, omdat ze extra schoon moesten werken. Dit bracht natuurlijk een verdubbeling van de kosten met zich mee arbeid en pomphuur etc. Helaas was het eind resultaat alles behalve 'schoon'. Meerdere voetstappen op meer dan 10 plekken en impregneer sporen waren zichtbaar. De nazorg was ronduit slecht. De vertegenwoordiger van RVR heeft niet meer de moeite genomen om langs te komen terwijl hij tijdens de aanbesteding en de stort zelf regelmatig langskwam. De vlinderaar is nog 1 maal langs geweest, maar kon naar eigen zeggen verder weinig doen en de stappen kwamen door het gebruik van verkeerd schoeisel. Meerdere malen gevraagd om een gesprek via onze aannemer, maar nul reactie van RVR. Zou RVR niet aanraden voor woonbeton. Wellicht wel goed voor industriële vloeren of ondervloeren. Nazorg of hulp bij problemen was in ons geval nul.
Een van de hipste bedrijven van Nederland!Betonnen is opgelost met meer dan 30 kleine betonpompen en drie grote betonpompen! Ik raad het iedereen aan, een enthousiast team zal je wensen ontvangen! Ga zo door René en Hans!
Helemaal top gewerkt dwars door het huis heen. storten is zo een fluitje van een cent. Lekker geen kruiwagens te regelen niks schoon te maken. Ik mag ook wel zeggen Keurige man. Kees Hoogervorst Ter Aar
Werke met amateurs en hebben niks extras te biede
Een mooie beton plaat gemaakt. Zeer goed geholpen door personeel dat vriendelijk is en een goede communicatie hebben en heel ervaren zijn.
Ze hebben ons geweldig geholpen met het storten van ons zwembad vloertje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid