facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klein Suriname

"Surinaams afhaal restaurant in Gouda. Service gericht en heerlijk eten. Denk aan roti, nasi, bami, saoto soep en Surinaamse broodjes."
Adres: Korte Groenendaal 19, 2801JP Gouda
Telefoonnummer: +31 6 44745542
Stad: Gouda
Route: Korte Groenendaal 19
Postcode: 2801JP


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Surinaams eten Gouda, Surinaamse menukaart, Thuisbezorgd Gouda, Chinees Gouda, Wok Gouda, Surinaams afhaal Alphen aan den Rijn, Roti bestellen Alphen aan den Rijn, Surinaams Boskoop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Migag Korean Street Food Migag Korean Street Food 75 meter Het eten word gemaakt waar je bij staat, allemaal heel schoon en netjes. Ik koos een ...
Tiendekwartier Tiendekwartier 197 meter Eén van de leukste winkelgebieden van Gouda met originele en verrassende winkels.
At Mama's At Mama's 342 meter Met 7 ouderen hier koffie "met" gedronken. Mijn "met" was een ove...
Bunnik's BierBrouwerij Bunnik's BierBrouwerij 697 meter Enthousiaste Goudsche brouwer met mooie verhalen over het ontstaan van de brouwerij....
Recensies
Nadat onze vaste stek in Nesselande overgenomen was moesten we op zoek naar een andere toko. Zo zijn we hier uitgekomen. De rotiplaten zijn lekker, ze mogen van mij wel iets meer gevuld worden zodat ze iets smaakvoller worden de vulling van de platen zelf, ik heb het dus niet over de kip oid. De rotirol zelf wordt prima gevuld afgeleverd met erg lekkere kipkerrie en aardappel. De komkommer bij de rotiplaten vind ik ook echt een pluspunt! De bara vind ik ook heerlijk. Ik mis wel echt de chutney's. Al met al dus voor ons voldoende reden om terug te komen. Ik hoop dat jullie ooit chutney op het menu zetten en cha sieuw zou helemaal goud zijn
Gelukkig zijn ze weer open ! Vanmiddag Rotirol Lamsvlees en Roti Kippebout gehaald. Beide gerechten supervers en voortreffelijk van smaak. Complimenten ! Ga zo door en tot snel.
Op basis van eerdere recensies eten gehaald... Man man wat heb ik genoten! Niets van de eerdere recensies was gelogen! Ik had een roti-rol en broodje kip kerrie met kousenband. Beiden waren super van smaak en duidelijk met liefde bereid... Ik kan alleen maar zeggen: ik ben "groots" verrast!
Ik mis echt de Surinaamse 'taste'; dus die explosie van smaak zonder sambal. Jullie roti ruikt/smaakt een beetje zurig/flauw. De aardappelen zijn goed gaar maar de specerijen zijn niet ingetrokken, hetzelfde zie ik bij de kipfilet. De plaat is eigenlijk te klein voor het hele gerecht. Nu ben ik iemand die door het hele land roti zaken bezoekt en daardoor ben ik erg kritisch. Ik denk dat als je het niveau van kwaliteit opkrikt naar dat van bijvoorbeeld Asha Bergweg Rotterdam of Abdoel Den Haag dat er een buiten een rij van 20 man staat. Misschien ook handig om in de keuken een schermpje op te hangen waarop de bestellingen vanaf de balie direct zichtbaar zijn. Dus in geheel niet slecht maar wel veel ruimte voor verbetering.
Vanmiddag een broodje kipkerrie gekocht voor 3,85€ wat totaal niet waard is geweest. De brood was duidelijk van 2 a 3 dagen terug Of van de diepvries. Ik trap er niet in als je het in de apparaat zet. De kip was ook totaal niet vers, je merkt dat het van paar dagen geleden is. Na 1 hap helaas weggegooid en naar bramladage geweest.
Heerlijk en gezellig perfect en vriendelijke heer achter de counter. Iemand met vertrouwen en een groot charisma chapeau! Kom langs en geniet van een van de lekker specialiteiten !
Ben er toen geweest, ze waren amper open. Daarna nog een paar keer geweest. Leuke zaak, qua inrichting enzo, leuke mensen, én lekkere broodjes. Verder ben ik nog niet gekomen maar dat komt zeker wel.
Wilde gister bij jullie roti bestellen, maar begreep dat jullie vanwege omstandigheden gesloten zijn. Wat uiteraard jammer is want jullie waren de beste surinaamse toko in gouda en de omgeving! Heb alle andere toko's geprobeerd maar nergens is de roti zo goed als bij jullie! Veel succes verder en hopelijk gaan jullie weer open.
Hier roti kip gehaald Het is te zout en te weinig jus waardoor het te droog is. En de roti plaat kan ook beter.
Helaas hard achteruit gegaan. Zowel de smaak als de prijzen. Ronduit slecht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid