facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klein Paramaribo

Klein Paramaribo

Info

Surinaams restaurant in Assen. Kom langs en laat je verrAssen door de Surinaamse Keuken. Ook Take Away, delivery en Cateringsopdrachten op aanvraag.

Geschiedenis

Wij bezorgen binnen Assen.
Bestellingen worden tot één uur voor sluitingstijd aangenomen.

Parkeren in de Rolderstraat is niet toegestaan i.v.m. een parkeerverbod.

Kort (betaald) parkeren kan op de Menning.

Om langer te parkeren In de omgeving kunt u parkeren op het Veemarktterrein. (Ingang via Abel Tasmanplein.)

Om langer te parkeren In de omgeving kunt u (betaald) parkeren op het parkeergarage het Citadel. (Ingang via de Kloekhorststraat.)



"Welkom in Klein ParamariboIn Assen ontbrak de Surinaamse gezelligheid en gastvrijheid. Heel Drenthe miste eigenlijk een restaurant waar de Surinaamse keuken op de karakteristieke warme en hartelijke manier wordt gepresenteerd. Daarom zijn we Klein Paramaribo begonnen, in de hoofdstad van de mooie provincie Drenthe. En volgens ons is het ons gelukt om de sfeer en het gevoel van Zuid-Amerika hier naartoe te brengen. We nodigen u dan ook van harte uit om kennis te maken met het culinaire erfgoed van Suriname. Onze keuken is er een voor iedereen, of u nu een zoetekauw of een pittige eter bent.Kom langs en laat u zich door ons verrAssen."
Adres: Rolderstraat 17, 9401AM Assen
Telefoonnummer: 0031592330709
Stad: Assen
Route: Rolderstraat 17
Postcode: 9401AM


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:00
Dinsdag: 16:00 - 20:00
Woensdag: 14:00 - 21:00
Donderdag: 14:00 - 21:00
Vrijdag: 14:00 - 21:00
Zaterdag: 14:00 - 21:00
Zondag: 16:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Klein Paramaribo menu, Roti Groningen, Surinaams menu, Surinaams eten Groningen, Restaurant Assen, Toko Assen
Recensies
Wat hebben we weer heerlijk gegeten. Dit keer met The Fork 50% actie. Menu’s telden niet mee , maar er bleef nog genoeg te kiezen over. Het personeel is super vriendelijk en heel erg behulpzaam. We komen hier zeker snel weer terug!
Super lekker eten! Het personeel is aardig en goede service. Kok komt aan tafel vertellen en navragen hoe het smaakt,heel gastvrij! Interieur kan wel iets gezelliger.
Dacht je lekker roti gaan eten, krijg je 5 grote hompen aardappels en een minuscuul beetje kouseband erbij. Welgeteld 11 ministukjes kouseband...Was de kouseband op of zo!? Hoe durf je dit te verkopen...voor mij niet weer. Waardeloos..!
Heeeeeeeerlijk gegeten! Ik had de Roti Rundvlees, echt een aanrader! De gastheer is erg vriendelijk. Alles is hier erg rustig. Foto: Is iets donker, maar dat komt omdat we niet zo'n felle lamp boven de tafel hadden. Maar dat maakt niet uit!!
Heel fijn restaurantje met heerlijke dingetjes. Vriendelijk en deskundig personeel. Aanrader!
Goed Restaurant, goed eten en vriendelijk personeel. Er werd aan tafel uitgelegd war er opgediend stond. Kortom een aanrader.
Enthousiast door de mooie reviews en vanwege een tip, gereserveerd bij Klein Paramaribo. We vragen ons echt af of we wel bij het juiste restaurant zijn geweest. Toen we aankwamen op het gereserveerde tijdstip was het restaurant nog niet open. We waren de enige gasten,. Het meisje in de bediening deed haar best, maar het leek alsof het haar eerste werkdag was. Een kwartier na het bestellen werd gemeld dat een deel van de voorgerechten niet voorradig was. Uiteindelijk werd het eten lauw geserveerd. Helaas een teleurstellende ervaring.
Eten is heerlijk! De soep was om te smullen, de nasi en bami met kip en kipsaté was verrukkelijk. Nogmaals eten is uitstekend. Waarom maar 3 sterren? De 2 grote bakken pindasaus zaten niet in de tas......... €4,=.......
helaas dat het pand er niet meer is , gelukkig geen gewonden. is het een idee dat jullie een fris begin maken in een andere plaats? ik stel voor Veendam. dan help ik 1 dag in de week gratis mee!!!Veendam heet jullie van harte welkom! veel veiliger dan dat ruige Assen. en elke jaar met TT al die dronken mensen voor je tent is ook niet een pretje als ondernemer. En in Veendam zijn het nuchtere rustige mensen deze generatie.Kom aub naar Veendam, of iets dichterbij Veendam?
Vriendelijk personeel, entourage wat verouderd kwaliteit eten redelijk. Een menu van verschillende voor- en hoofdgerechten genomen. De samosa was super lekker maar iets meer variatie in de gerechten had gemogen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid