facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klein Oostenrijk

Klein Oostenrijk

Info

De wintersport specialist www.KleinOostenrijk.nl
Winkel in de zomer op afspraak open. Online 24/7

Geschiedenis

Klein Oostenrijk is niet voor niets aanbevolen door de Nederlandse Ski Vereniging en Europeesche verzekeringen ! Dit is o.a. te danken aan het ruime assortiment en de hoge kwaliteit snowboard- en skiservice

Openingstijden Ski Sportief:
De ski school is toegankelijk tijdens de openingstijden van Klein Oostenrijk. Tevens op tijden dat er, buiten deze openingstijden om les wordt gegeven, zoals s'Avonds en op Zondag.

Adres: Winkel, Parallelweg West 9, 4104 AX Culemburg, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 030-2250812
Stad: Culemburg
Route: Winkel, Parallelweg West 9
Postcode: 4104 AX


Recensies
Ik heb hier een jaar geleden mijn skieschoenen gekocht met professioneel advies. Dit is mijn tweede wintersport met eigen schoenen en elke dag dacht ik “wat zitten mijn schoenen heerlijk”. Ik raad het dan ook een ieder aan om hier zijn skieschoenen uitrusting te kopen!
Top advies bij aankoop ski's
Samen met mijn vriendin zowel skies als schoenen aangeschaft bij Klein Oostenrijk. Beide keren super goed geholpen. Het personeel neemt de tijd en heeft echt veel verstand van de producten die ze verkopen. Naast het materiaal ook een uitgebreid aanbod aan kleding. Een echte aanrader dus!
Top bedrijf, komen al vele jaren bij Klein Oostenrijk. De service en deskundigheid zijn geweldig. De winkel ziet er ook goed uit en de koffie staat klaar.
Mooie winkel, en deskundig personeel. Ook erg vriendelijk. Ga zo door. Wel 1 klein puntje zelf 2 jaar les gegeven in Oostenrijk de introductie filmpje van het skiën ziet er best oke uit als je een leek bent. Maar de houding is totaal niet goed van het boven lichaam! Als je zo in Oostenrijk naar beneden denderd. Vlieg je achter over.
Vandaag mn ski's opgehaald die ik ruim twee weken geleden had ingeleverd voor een wax behandeling. Bij het teruggeven van de ski's viel me meteen een beschadiging op aan de voorzijde van de rechter binding. Zo had ik mn ski niet ingeleverd. Ook het naam/ophaal stickertje wat erop geplakt zat was flink beschadigd. Blijkbaar was er in de periode van het wegbrengen en ophalen iets gebeurd. Alles werd ontkend en heb terplekke mogen bekijken naar de waxmachine. Daarop kon het niet gebeurd zijn. Ik heb het vermoeden dat er iets van een rek is gevallen en daarbij ook mijn ski's. Helaas hun woord tegen dat van mij. Verder waren de ski's netjes behandeld. Maar ik hou er een zure smaak aan over. Schade die daar ontstaan is en dat kan natuurlijk gebeuren krijg je zo in je schoot geworpen . Een excuus is alles wat ik kreeg. Erg teleurgesteld in deze zaak. UPDATE aug 2018 : Beste eigenaar. Ik zie je reactie hieronder. had ik nog niet gespot Ik heb bij het halen van mn skies meteen de schade gemeld en er is over gesproken. Want zo had ik ze zeker niet ingeleverd. Het gesprek werd afgekapt en ik kon gaan. Einde gesprek. Nu met een review online is er ineens toch interesse in de schade die is ontstaan? Ik was in de zaak, je had de schade zo kunnen bekijken. Als het seizoen begint en mn skies komen weer van de zolder zal ik zeker nog even een foto online zetten.
Ik ben op advies van een vriend naar klein Oostenrijk gegaan omdat hij vorig jaar zo goed geholpen was met skischoenen. Aan de verkoper kan ik zeggen: Gunther, je bent werkelijk een bron van kennis en ervaring en je hebt mij uitstekend geholpen. Dank je voor de tijd en moeite. Dit soort service zie je tegenwoordig zelden nog.
Mooie grote zaak met ruim assortiment om een goede wintersportvakantie te houden. Ook voor onderhoud van skiërs, een ski-rolbaan met een goeie instructeur. Personeel heeft kennis van zaken! Fijne zaak. Binnen voel je gelijk de winterweer!!
De jongens hebben hier ski les super handig op de ski band. En erg goede instructie, wel een beetje in de gaten houden dat de niveaus van de kinderen een beetje overeenkomen.
Zeer leuke winkel waar je goed en vakkundig geholpen wordt. Je kunt hier tevens wintersport materiaal huren en les volgen op de rolbaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid