facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klein-Neurokinesiologie

Klein-Neurokinesiologie

Info

Bij neurokinesiologie wordt er altijd gekeken naar het gehele lichaam, oftewel het gehele bewegingsapparaat, om de oorzaak van de klacht op te sporen.

Geschiedenis

Bij Neurokinesiologie wordt er altijd gekeken naar het gehele lichaam, oftewel het gehele bewegingsapparaat, om de oorzaak van de klacht (storingen in het bewegingsapparaat) op te sporen en uit te zoeken waarom de klacht juist op die plek tot uiting komt.
Met de hand wordt het individuele gewrichtensysteem gereguleerd, waardoor de harmonie in het bewegingsapparaat wordt hersteld.

Adres: Vosseneindseweg 56 6582 BR Heumen, 6582BR Beilen
Telefoonnummer: 0641484099
Stad: Beilen
Route: Vosseneindseweg 56 6582 BR Heumen
Postcode: 6582BR



op zoek naar gerelateerd: Neurokinesiologie vergoeding, Wat is neurokinesiologie, Kinesiologie hernia, Kinesiologie Nijmegen, Vosseneindseweg 56 Heumen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysiotherapie Midden-Drenthe Fysiotherapie Midden-Drenthe 590 meter Heerlijk dat er nog professionals zijn die hun werk met hoofd, handen en hart doen!
Fysio Fitness Beilen Fysio Fitness Beilen 861 meter Hele fijne sportschool waarbij persoonlijke aandacht met een schema op maat je helpt ...
Fysio Centrum Beilen Fysio Centrum Beilen 862 meter Na vreselijk ziek te zijn geweest hebben ze het stokje overgenomen van het ziekenhuis...
Fysiotherapie Beilen De Vonderkampen Fysiotherapie Beilen De Vonderkampen 1 km Een erg warme physio is dit. Zij zijn professioneel en zeer deskundig. Altijd als ik ...
Recensies
Via mijn collega werd ik getipt over de praktijk van Sebastién en zijn werkwijze. Na jarenlang fysiotherapie behandelingen te hebben gevolgd, nu de stap tot neurokinesiologie gezet in de hoop een meer blijvend resultaat te behalen. Deze week de vierde behandeling gehad. De nekpijn rechts die ik al 1,5 jaar had en de 'vastzittende' rug sinds jaren zijn inmiddels naar de achtergrond verdwenen en ik voel me steeds meer soepel en fitter en bewegen is weer fijn. De laatste behandeling was veel minder pijnlijk dan de voorgaande behandelingen, Sebastién gaf aan dat ik minder 'knopen' in m'n rug had. In februari '23 heb ik de volgende afspraak, tot die tijd blijf ik rekken, strekken en de huiswerkoefening doen om een blijvende harmonie in mijn bewegingsapparaat te behouden. Froukje Z-S
Uitermate geschikte werkwijze, en optimale resultaten van de behandelingen. Héél even heb ik gedacht dat deze vervelende pijnige pijnen bleven de rest van het leven. van lopende banaan met een geblokkeerd SI gewricht. De rug van beneden tot in mijn nek. Ik zeg met zekerheid, ik voel naar 5 jaren mijn lichaam tot leven komen. Wat een baas! Dit is de enige manier waarop ik extra mijn dankbaarheid kan tonen. 5+ Het is niet de fysiotherapeut Het is niet de massagepraktijk Het is niet de manuele therapeut Het is niet de huisarts Het is niet het revalidatie traject Het is niet de rugzorg kliniek Het is geen MRI Scan Het is geen chiropractor Al deze behandelingen gehad ondergaan zonder enkel resultaat. Gepaard met nog vervelendere pijnen. Aanrader Dhr, Klein daar moet u zijn.
Na jarenlang pijnklachten vanwege een slechte rug ging het 2 jaar geleden helemaal mis. Aan mijn actieve leven kwam abrupt een einde doordat ik door mijn rug ging en niet meer opknapte. Afspraak bij Sebastiën gemaakt op advies van een collega maar dat kon pas na 2 maanden. Vanwege de ernst vd klachten uiteindelijk in een revalidatietraject terecht gekomen in het ziekenhuis en de afspraak bij Sebastiën geannuleerd. Had ik dat maar niet gedaan! Het revalidatietraject leverde niks op en een jaar later heb ik opnieuw contact gezocht met Sebastiën. Ik was ten einde raad en bang dat ik nooit meer de dingen kon doen die ik graag deed. Zelfs zitten op een stoel of omdraaien in bed gaf al problemen. Ik heb nog nooit zo'n pijnlijke behandeling gehad en vroeg me af of ik ooit weer normaal van die bank af zou kunnen komen. Maar na de eerste behandeling was ik al soepeler. Ik heb nu drie behandelingen gehad en kan met recht zeggen dat ik mijn leven gewoon weer terug heb. Het blijft oppassen en doseren niet mijn sterkste kant maar ik kan in principe alles weer doen en ben zo goed als pijnvrij.
Sebastien Klein heeft mij ongelooflijk goed geholpen om van rugpijn af te komen, na een auto ongeluk waren mijn klachten aan mijn rug best wel ernstig te noemen, maar Sebastien heeft mij weer helemaal pijnvrij kunnen krijgen. Ook oude blessures die ik had in het verleden door mij intensieve sporten, zijn volledig als sneeuw voor de zon verdwenen. Zijn onuitputtelijke kennis die hij deelt tijdens de behandelingen, zijn zeer waardevol, je gaat als mens heel anders uit zijn praktijk dan je kwam. Zijn behandelingen kunnen soms best pijnlijk zijn, maar als je van zijn tafel afstapt, voel je je weer als herboren. Eerlijke en oprechte behandelaar, ik kan daarom iedereen die oude of nieuwe klachten heeft aan zijn lichaam, hen ten zeerste aanraden.
Ik loop ondertussen een jaar of 30 af en aan met verschillende klachten bij verschillende fysiotherapeuten en artsen. Over een aantal zeer tevreden maar de klachten werden bijna altijd plaatselijk opgelost. Sébastien is de eerste die het geheel bekijkt én een onverwacht goed resultaat heeft geboekt binnen 1 behandeling! Toegegeven, de behandelingen zijn pijnlijk maar de beloning is het dubbel en dwars waard!
Sébastien heeft mij enorm geholpen met zijn behandelingen. Ik had erge knie klachten en een operatie stond in de planning omdat ze in het ziekenhuis niet naar mijn gehele lichaam keken. Gelukkig heb ik deze operatie niet laten doorgaan want mede door zijn behandelingen heb ik nu nauwelijks last meer. Begrijp ik de stand van lichaam beter en gaat het beter. Hij heeft veel kennis, luistert goed en stelt mij enorm op mijn gemak. Dankjewel.
Onze dochter heeft meerdere behandelingen gehad omdat de grootte boodschap maar niet wou lukken op de wc, door wat blokkades en beknellingen in haar rug. Na de eerste behandeling ging het gelijk stukken beter met af en toe een ongelukje na de tweede behandeling heeft ze nooit geen ongelukje weer gehad. Deze man weet precies waar hij mee bezig is.! Ik raad echt iedereen aan om een keer contact op te nemen met sebastiaan wat voor gekke of rare klachten je ook hebt want alles valt en staat met een goed werkend skelet.!
Sebastiën is een bevlogen en gepassioneerde man in de dingen die hij doet met veel kennis van zaken. Mijn gezin en ik komen al jaren bij hem voor behandelingen neurokinosiologie. Inmiddels hebben al meerdere mensen in mijn omgeving de weg naar Sebastiën gevonden. Hij heeft mijn zoon weer helemaal goed gekregen na een ernstig ongeluk. Mijn zoon bleef steeds met blessures kampen. Het bleek dat door de klap van het ongeluk zijn hele skelet scheef was komen te staan. Hij heeft het weer helemaal goed gekregen. Het hele gezin heeft er inmiddels baad bij. Nu gaan we steeds voor een APK zowel bij klachten maar ook om klachten te voorkomen. Onlangs hebben we met een groepje bij ons thuis zijn workshops ‘stress de baas’ gevolgd. Met veel passie verspreid hij het gedachtegoed van Wim Hof. Hij heeft ons geleerd de methode van WH toe te passen. Met veel kennis deelt hij de achterliggende theorie. Hij begeleidt je rustig bij het toepassen van de ademhalingstechniek en dan als klap op de vuurpijl leidt hij je volvertrouwen het ijsbad in. Sebastiën kijkt en voelt wat je nodig hebt. Ik zou zeggen waar wacht je op.
Bekkenklachten door zwangerschappen kwamen ondanks eerdere fysio en training steeds terug. Sébastien Klein heeft deze volledig doen verdwijnen. Kan zelfs weer normaal sporten. Zeer tevreden dus
Ik raad sebastiaan bij iedereen aan Ik ben tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid