facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klein maar dapper

Info

KLEIN MAAR DAPPER is een dagopvang voor kinderen van 2-4 jaar, gecombineerd met peuteronderwijs.

Geschiedenis

KLEIN MAAR DAPPER is een dagopvang voor kinderen van 2-4 jaar, gecombineerd met peuteronderwijs. Een initiatief van Dominique Reincke en Simone Luneburg: twee zussen met een gezamenlijk doel.

Bij KLEIN MAAR DAPPER geniet u van het voordeel dat uw kind de gehele dag op een educatieve manier wordt opgevangen.
We richten ons voornamelijk op de taalontwikkeling van de peuter. Door maatwerk te bieden verwachten we een basis te leggen die een prettige doorstroom naar het basisonderwijs mogelijk maakt.

Peuters dienen in een warme omgeving opgevangen te worden. Wanneer dit het geval is zal een kind emotioneel vrij worden, zelfvertrouwen krijgen en nieuwsgierigheid ontwikkelen. Dit zijn de drie basisvaardigheden die een kind nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen op allerlei vlakken. Bij ons staat een goed pedagogisch klimaat en plezier in leren voorop.

Adres: Rijnlaan 25, 3207 PE Spijkenisse
Telefoonnummer: 0648120096
Stad: Spijkenisse
Route: Rijnlaan 25
Postcode: 3207 PE


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gastouderbureau Het Kleurtje Gastouderbureau Het Kleurtje 1 km Een goedkoop Zuid-Hollands Gastouderbureau, waar de kwaliteit voorop staat.
Gastouderopvang Guusje Gastouderopvang Guusje 2 km Gastouderopvang Guusje kinderopvang in een huiselijke sfeer.
GOB De Kleine Romein GOB De Kleine Romein 2 km Professionele kinderopvang door gastouders.
Smallsteps Woeste Willem Smallsteps Woeste Willem 2 km Zeer tevreden over de kinderopvang. Goed voedingsbeleid, zeer persoonlijke aanpak en ...
Smallsteps Jungle Spijkenisse Smallsteps Jungle Spijkenisse 2 km Fijne opvang voor mijn kids, altijd vriendelijk aangesproken. Met een lach ontvangen....
Recensies
Goed doordacht aanbod. Rust op de groepen. Niet te grote groepen. Altijd een vast gezicht/weinig wisselingen. Betrokken leidsters. Ruime openingstijden. Je betaalt alleen de uren die je afneemt. Kortom: heel tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid