facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klein Horeca

Info

Betaalbare bediening bij u op locatie!

Geschiedenis

Zelf alles voor je feestje regelen maar op de avond zelf geen zorgen willen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U doet de boodschappen en regelt de hapjes, wij zorgen er tijdens het feestje voor dat u gezellig met de gasten kunt praten en niet na hoeft te denken over eten, drinken en schone glazen.

Wij zijn Sanne de Jong & Layla Boogaart en u kunt ons inhuren voor de bediening op uw feestje, geen dure catering, wel het gemak van professionals die alles tijdens uw feest uit handen nemen.

Wij hebben ruime horeca ervaring en zijn enthousiaste meiden van 20 & 21 jaar. Wij hebben dit concept opgezet naar aanleiding van alle positieve reacties die wij hierop hebben ontvangen.

Wij zijn enthousiast! bent u dat ook geworden? Laat het ons weten!
Voor verdere informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Sanne de Jong: 06-42102751
Layla Boogaart: 06-37609477




"Professioneel horecapersoneel voor iedere gelegenheid, particulier & zakelijk "
Adres: Noord-Scharwoude
Stad: Noord-Scharwoude



op zoek naar gerelateerd: functieschalen horeca, nok horeca, functiegroepen horeca 2018, functieschalen horeca 2017, functieomschrijving horeca bediening, functiegroep horeca 2018, functiegroepen horeca 2017, functiegroep horeca salaris
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid