facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor klein-frankrijk

klein-frankrijk
Adres: Kapelstraat 20 , Leende 5595 GK, NL
Telefoonnummer: 06 12927798
Stad: Leende
Route: Kapelstraat 20
Postcode: 5595 GK



op zoek naar gerelateerd: Klein Frankrijk verkocht, Camping De-Fuut Leende, Kapelstraat 20 Leende
Recensies
Ik houd van deze plek, zal het enorm missen. Zulke fijne mensen die er werken en komen. Dankbaar !!! Hoop op nieuwe plekken in Nl zoals dit, want dit is een unieke plek... Helaas alleen tot 19 september 2021 nog beschikbaar.
Fantastische camping, de ruimte, het meer, de omgeving. Je waant je echt als on Frankrijk. Een plek om verliefd op te worden.
Geweldig mooie camping, zeer ruime plekken en veel privacy. De omgeving is ook zo mooi, bossen, heide, fantastische fietspaden en de Abdij net over de grens, de Achelse Kluis moet je gewoon bezoeken! Voor je het weet zit je om half twee 's middags al achter een vers getapte trappist met een kop lekkere soep of hun geweldige brood! Zo jammer dat de camping gast sluiten, écht zo jammer!!!
Heel leuke camping met heel leuk meer om te zwemmen en suppen!
Prachtige camping tegen het Leenderbos, waar veel rijpaden voor paarden en hun berijders zijn te vinden. En natuurlijk kan je er heerlijk uren lang wandelen. Tegenover de camping staat een Standerdmolen, met veel liefde gemaakt als een kopie van de oude molen die is verwoest door een storm heel lang geleden. Diverse onderdelen zijn her gebruikt in deze iets kleinere versie. Het is vooral het oude ambachtswerk kennis van Frans Hagenaars waardoor deze molen er nu zo mooi bijstaat. De camping heeft een enorm groot water, wat de Leendenaren vroeger 'Gat van Winters' noemde. Deze is ontstaan door zandafgravingen en behoorlijk diep. Als je van natuur en rust houdt een aanrader.
Geweldige plek om te verblijven. Hier kom je echt tot rust. Het is een klein paradijs. Overdag genieten van de rust en natuur en savonds heerlijk een vuurtje maken op je kampeerplek. De plekken zijn ruim er zijn ook mooie tentplekken rond het meer. Kortom fantastisch
Prachtige camping, bijzonder rustig, sympathieke mensen, heerlijk meertje. Bescheiden maar prima voorzieningen, hoe een groene camping moet zijn. Gelukkig niet voor iedereen @roy, blij dat je een andere camping hebt gevonden.
Rustige camping. Mooie plekken in het bos. Bij mooi weer lekker zeemmen in het meer
Mijn eerste kennismaking met deze camping en helaas ook de laatste keer. De camping houdt op te bestaan. Jammer.
Een leuke camping. Veel natuur en leuke plekken. Als je van natuurkamperen houdt dan ben je hier op de goede plek. Het watertje is heel erg fijn. We hebben elke dag gezwommen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid