facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klein Costa Rica

Klein Costa Rica

Info

Tropische vlindertuin, overdekt in Someren

Geschiedenis

Entreeprijzen dagkaart 2017

Kinderen tot 2 jaar gratis

Kinderen 2 t/m 12 jaar €5,00

Volwassenen €8,50

Label

Klein Costa Rica is de meest bijzondere tropische overdekte tuin van Zuid-Oost Brabant. Hier beleeft u op meer dan 800m2 de wondere schoonheid van de tropen en de dieren die daar in leven.



"Definitief gesloten per 30-10-2022."
Adres: Ploegstraat 68, 5712RL Someren
Telefoonnummer: +31627249591
ln.aciratsocnielk@ofni
Stad: Someren
Route: Ploegstraat 68
Postcode: 5712RL



op zoek naar gerelateerd: klein costa rica korting, vlindertuin gemert, klein costa rica openingstijden, vlindertuin limburg, klein costa rica review, tropische vlindertuin belgie, klein costa rica facebook, vlindertuin nederland
Recensies
Klein Costa Rica is vast en zeker met passie gemaakt. Het is verzorgd en divers. De affiches / toeristische informatie doen het anders voorstellen dan dat ik het heb ervaren. Degene die een dagattractie verwacht komt bedrogen uit. De affiches en reclame maakt dat de verwachting hoog is. Er zijn twee kassen: een tuin en een vlindertuin. Enkele vlinders en vogels en reptielen heb ik daar gespot. Na ongeveer 25 minuten hebben we alles doorlopen en gezien, wat maakt dat ik de toegangsprijs te hoog vind. Leuk om even te kijken, niet meer dan dat.
Heerlijk rondgekeken met de kids 2, 6, 8 jr allemaal goed vermaakt. De kinderwagen was niet altijd even handig ivm smalle paadjes. Achteraf gezien was het voor de jongste ook prima te voet te doen geweest. Wij gaan zeker nog eens terug
Een super mooie en goed onderhouden binnentuin. Je ziet dat er met veel passie aan gewerkt is en wordt. Mooie hangbrug in het midden en een grote vijver waar je ook in kan kijken door een raam. De dieren zijn prachtig en de medewerkers verzorgen ze met liefde. Erg de moeite waard om 2 uurtjes doorheen te lopen en af te sluiten met een klein hapje of drankje.
Erg leuk en kleine vlinder en vogeltuin. Onze kinderen vonden het fantastisch. We hebben ze zelden zo enthousiast gezien in zo'n kleine dierentuin. Ze hebben de vogeltuin wel 10 keer rond gelopen. Mooie vlinders en mooie vogels. De loopbrug is ook een leuke toevoeging. Kijk vooral onder de begroeiing want voor je het weet loop jelangs een hele mooie vogel en pas op voor overstekend wild want je stoot zo je tenen tegen een grote schildpad.
Leuke kleinschalige dierentuin gericht op tropische dieren. De temperatuur binnen is dan ook erg lekker. Via een vrolijk buitenterras kom je bij de entree. Binnen is een ruimte om even te zitten en wat te drinken en te snacken. Achter in die ruimte vind je een groot tropisch aquarium. Met kleurrijke vissen. Via de horgordijnen kom je in de ruimte met voornamelijk vlinders en tropische planten, mooi aangelegd. En dan via een sluis kom je bij de grootste ruimte met veel vogels een vijver vol vissen en het mooiste een hangbrug bovenin de nok. Gewoon een leuk vrolijk uitje.
Kleine knusse vlindertuin met een grote variatie verschillende vlinders die vrij rond vliegen tussen de tropische planten en bomen. Naast de vlinders zijn er ook nog andere kleine niet alledaagse dieren te bekijken zoals vogels, leguanen, schildpadden en stokstaartjes. Leuk om met de kinderen doorheen te lopen en te zien hoe de vlinders om je oren fladderen. Vriendelijk personeel die het geheel netjes bijhoud. Op het terras kun je een kopje koffie of fris drinken en een kleinigheid eten. Entreeprijs wel wat aan de hoge kant voor de grote van de locatie maar zeker de moeite waard voor een keer.
Goed verzorgde locatie met genoeg te zien. De locatie heeft twee kassen, eentje zit vol met vlinders, de andere met veel vogels en een prachtige vijver met exotische vissen. Je kunt er als je overal naar kijkt in een klein uurtje doorheen lopen. Na afloop kan er nog wat gedronken of gegeten worden. Entree is €8,50 voor volwassen en €5 voor kinderen.
Wat een ontzettend leuk plekje voor een ochtend of middagje vertier! Onze kids vonden het heerlijk en hebben fanatiek naar alle verschillende vlinders gezocht. Ook zochten we vogels en vissen en andere dieren. Schildpad Chuckie was ontsnapt en zo mochten de kinderen ook nog zijn schild voelen. De medewerkers zijn ontzettend vriendelijk! De kinderen mochten kijken naar het voeren van de dieren en toen werd er ook leuke uitleg gegeven over deze dieren. Er is fijn terras met kleine kaart, met keus uit 3 tosties. Wij vonden dat prima. Parkeren is gratis naast de deur. Entree ligt wat hoog, maar ik kan begrijpen dat het noodzakelijk is om de boel te onderhouden. En laat ik zeggen dat de tuinen er prachtig bij lagen. En de dieren veel ruimte hebben.
Klein, maar fijn. Aantal niet alledaagse bomen en ander groen. Maar vooral aparte dieren die je op je pad kunnen kruisen, om je oren vliegen of van dichtbij kan bekijken. Mooi aangelegde mini jungle, met een grote vijver. In het dak een touw brug waarmee je een kijkje tussen bomen hebt en een overview over de vijver. Even in een andere wereld voor 1,5 uur, even vakantie gevoel.
Klein paradijsje. Prachtige tropische tuin met veel variërende flora en fauna. Alles ziet er mooi onderhouden uit. Leuk voor het hele gezin. Combineer het met een ander uitje en de dag is geslaagd! Wij waren hier ongeveer 5 kwartier.Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid